SVĚTELNÁ  KNIHOVNA    STAŽENÍ  KNIHY
    PŘEDCHOZÍ  ČÁST  SDĚLENÍ  1001 - 1100  KNIHY  "ROZHOVORY IV."   ZDE ...

 

 

1101.  Ze života Plejáďanů.                (Přijala Miloslava D.)                                       24.5.2000.

                                                                                                         Místo: Benešovsko.

 

„U nás to probíhá takto. Pustí-li si lidé telestěnu, tak se jim ukáže tohle jako mně, když přiletím domů. To znamená, jak pokročila práce na rekonstrukci nového vznášedla nebo nového meziplanetárního korábu. Potom, jaké pokroky mají naše děti ve škole a také, co se událo nového na planetě Eřře. Co se týče počasí, jestli je dobře vedené (Plejáďané si řídí počasí – pozn. zpracovatele) a na poslední stránce je také kultura, kde se co složilo nového, a tato stránka našeho poslechu je velice dlouhá, protože naši lidé takto se u nás vlastně baví. Tato stránka naší poslechové reakce je proto velice žádaná, protože naše kultura, ta vyjadřuje, jak se lidé mají mezi sebou rádi. Každý člen naší společnosti má přístroj, kterým si zavede, co vlastně chce poslouchat, takže každý slyší a vidí, co ho vlastně zajímá. A tohleto jsem ti poslal já, co zajímá mně. Já si rád poslechnu tohle, protože to potřebuji vědět, potom osobně vše navštívím druhý den po svém příletu a jiní lidé, například umělci, si také pouští něco jiného. Ale většinu pořadů sledují s námi. To jsem ti podal jenom takovou ukázku z toho, co vlastně sledujeme my v našich sdělovacích prostředcích. Také lidé, a to hlavně ti se ukazují při práci, jak to dělají, vy jste to měli také, ale u nás to probíhá přesně takto. Anebo také přiletí-li přátelé z jiné planety k nám se podívat, také jsou takto nám předvedeni, ale ti se jinak chovají, jak mluví o věčné lásce mezi hvězdnými systémy, ano, takto se to u nás nazývá. Protože k nám přilétají lidé i z dalekých slunečních soustav i galaxií i z jiných vesmírů, jako je vesmír DAL.

                                                        Ptaah.“

 

„Když přiletíme domů, tak nejprve se přivítáme s rodinou, potom teprve, a to až druhý den po našem příletu domů, si obstarám já to ostatní. Snad ti to došlo, o co já se starám, a když člověk má nějakou tu planetu na starosti, tak první starost potom po rodině je hned, jestli je vše na planetě Eřře i jinde v pořádku a práce i učení dětí probíhají tak, jak je to ustanoveno. To je takové doplnění toho, co jsme sem dříve už dodali. Kdyby se stalo něco jiného, to já jsem zase v takovém spojení s našimi lidmi, že bych chvátal k tomu místu, kde by mně hned potřebovali, ale jde-li všechno takto, že jinak u nás je klid a mír, tak první cesta je k rodině, potom po nějaké té hodině usednu před telestěnu a informuji se takto, jak už jsem ti to předal.

                                                                                     Ptaah.“

 

 

1102.  Poselství lidem od Aštara.        (Přijala Viera S.)            29.6.2000.  12:15-12:29 hodin.

                                                                                                         Místo: Košice. 

„Hovorí s tebou sám Aštar Šeran s planéty Mentaka

Dieťa hviezd ! 

Toto posolstvo predaj všetkým ľudom tak ako len vieš: 

Milý obyvatelia planéty Shan. Blíži sa čas posledného zúčtovania i keď sa vám to ani nezdá, je to tak preto, lebo doba pokročila a staré smetie už nemôže obstáť v pokročilom vývoji. I vaša vlastná mať Zem už chce ísť do novej etapy vývoja a stať sa členkou Konfederácie planét združujúcich 2 000 000 civilizácii plus 3 000 000 pridružených. Bdejte, lebo čas sa blíži a každá hodina nech je vám drahá, lebo času je málo a veľký exodus planéty Shan sa blíži, teda vy viete, že ide o previbrovanie do piatej dimenzie. Času je skutočne málo a vy ho aj tak nevyužívate naplno a duchovne pre svoj vlastný rozvoj, či rozvoj planéty Shan. Nerozmýšľajte veľa, nechcite vedecké zázraky, skôr však duchovné svetlo nech vo vás žiari, aby sme my vyššie Bytosti svetelné vás videli svietiť a žiariť a nie ako stroje. 

Už za čias Abrahámových sme vás nabádali, ale len veľmi jemne k zmenám, ale teraz keď chcete zasiahnuť i do vývoja celého vesmíru ničivo, musíme sa brániť a zasiahnuť, lebo toto je už zásah aj do nášho vnútra nieto ešte aj vášho. 

Mnohé Vaše duše hnijú ako bodliaky. No ako pravil Kristus-mesiáš: „Plevel sa od zrna oddelí.“ Bdejte bratia a sestry, aby ste tým plevelom sami neostali. To vám všetkým dietkam planéty Shan prostredníctvom tohto dievčatka hviezdneho zdelil sám Aštar Šeran, veliteľ 10 000 000 lodí s veliteľstvom na stanici Share.“

 

 

1103.  Sdělení od Pleji.                      (Přijala Viera S.)            5.7.2000.    21:23-21:38 hodin.

                                                                                                         Místo: Košice. 

         „Ahoj som tu ja Pleja

Ako už vieš, sme s tebou a pomôžeme ti. Teraz keď našu pomoc najviac potrebuješ podporíme ťa. Chceš niečo pre všetkých? Dobre, pozorne počúvaj a píš: 

Spasiteľ vraví a volá po svojich dietkach. Už prešlo mnoho času a kým sa ľudia spametajú prejde ďalší. No čas nieje dôležitý. Sme tu preto, aby sme vám pomáhali v duchovnom rozvoji. Snažte sa ľudkovia o to, aby vaše myslenie bolo čisté a plné lásky. Láska je mocná zbraň v rukách toho, kto vie s ňou i pracovať. Pamätajte si ľudia: Tí, čo odišli sa zasa vrátia a tí, čo sa vrátili zasa odídu. Tento kolobeh vášho života však nemôže pokračovať do nekonečna. Súďte sa, ale nikdy nesúďte druhých. Chyby hľadajte najskôr v sebe a keď ich odstránite, zmiznú i chyby druhých. Pamätajte na slová, ktoré vám povedal i Kristus

Svoj pokoj vám zanechávam a svoj pokoj vám dávam. Buďte i vy pokojný a nedajte silu tým, čo vás chcú manipulovať. Stránte sa zloby a násilia a budujte lásku a pokoru v sebe. I pýcha je silný nepriateľ a preto jej nedajte silu, aby vás ovládla. 

         Tvoja milovaná Pleja.“

 

 

1104.  Zemětřesení v Čechách.                (Martin W.)           11.7.2000.        5:00-5:30 hodin.

                                                                                                         Místo: Předklášteří.

Ahoj !

 

Sedám k počítači přesně v 5.00 hodin s poněkud zvláštními pocity, protože co jsem teď, před pár minutami zažil, to se mi ještě nestalo.

 

Asi ve 4.54 jsem se probudil – sám od sebe, tedy myšleno bez budíku.

 

No a za pár sekund ( 15, 20 ?) to přišlo…..

 

Bylo to krátké, velice krátké, ale na to, jak to bylo krátké, to bylo, myslím, celkem silné. …… Co ?

ZEMĚTŘESENÍ !!! Jestli bych měl upřesnit, tak odhaduji 5-7 sekund a sílu z 10 ? stupňové stupnice. Možná 3-4. Začal mě klepat – vibrovat - dokonce počítač na stole a naprosto zřetelně jsem cítil, jak „pracujou“ zdi a podlaha….

 

Pocity ? Zvláštní. Jak jinak, v cihlové, už rozviklané, krabičce v druhém patře. J

 

Hned jsem si uvědomil, co to je, ale když si to uvědomuji teď, tak jsem se ani „nějak zvlášť“ nebál.

 

A taky jsem si říkal, že v místech, kde toto mají často, přichází v zápětí další vlna…

 

No, je 5.20 a zdá se, že nic. J

 

Už jsem jich tady několik (5-8) za těch víc jak čtvrt století zažil, ale myslím, že toto patřilo k těm silnějším.

 

Jsem zvědav, jestli něco nebudou říkat třeba ve zprávách, ti “naši pisálci”. J Zkuste hoši, třeba zachytit nějakou zprávu….jestli ji ale nestornují….

 

Mějte se moc fajn                     

                                       Martin.

 

Poznámka zpracovatele:

 

Následující den o zemětřesení informovaly v hlavní zpravodajské relaci TV PRIMA, ČT1. TV NOVA ale nesdělila nic, zato spoustu jiných negativních informací jako vždy.

 

Zemětřesení mělo epicentrum pouhých 20 km jihovýchodně od Vídně (čili ne v Alpách, jak běžně tvrdí naši „vědci z geofyzikálních ústavů“ - cítíte tu úzkost z toho názvu ?) a sílu 4,8 Richterovy stupnice, ale bylo cítit kromě Rakouska v celé ČR, a samozřejmě na Slovensku (Bratislava byla jen 60 km daleko od epicentra), v Maďarsku, Srbsku. Na jižní Moravě a v jižních Čechách dosahovalo dle zpráv z tisku síly 3-4 stupně Richterovy stupnice, v tomto pásmu je také jaderná elektrárna Dukovany (v plném provozu) a připravuje se jaderná elektrárna Temelín do provozu v jižních Čechách. Dle jejich tvrzení tyto elektrárny vydrží 7 stupňů Richterovy škály, ale vyzkoušeno to nemají, a co když bude zemětřesení 7,5 stupně a výše ?  Tak silné epicentrum jako nyní – 4,8 Richtera u Vídně nikdy dosud nebylo, pouze z Alp v severní Itálii bylo vyšší s podobným efektem u nás před 15 lety. Jak si mohou lidé být jistí, že nedojde k neštěstí ?  Zvířata a zlomek citlivých lidí dokážou vycítit zemětřesení minuty až hodiny předem. A co „vědci“ ? Ti předvídat zemětřesení neumí (to sami běžně přiznávají), přitom s planetou Zemí nekomunikují, neboť mají hrubé vibrace a jsou ovládáni ještírky. Taková je realita. Řada lidí jim tu jejich „vědu“ nebaští, a budou se přidávat další a další. Neboť poznají na vlastní kůži již brzy hodnotu této „vědy“ a všech těchto úřadů, které se tváří, že nikdo jiný tady na tyto informace není, nikdo nemá lepší informace, než oni !  Takže my lidem s Vesmírnými lidmi nabízíme zcela jiné – pravdivé informace, kde zemětřesení je jednou z forem očisty planety Země od negativních energií !

 

Na internetové adrese www.universe-people.cz v menu obrázky je zveřejněno několik novinových článků o tomto zemětřesení z českého tisku.

 

 

1105.  Rozhovor s planetou Zemí.           (Přijal Petr S.)        29.6.2000.    18:00-18:19 hodin.

                                                                                                         Místo: Mělnicko.

 

„Zdravím tě já, vaše Matka Země. Co bys rád se zeptal mě ? “  Můžu se ptát ?

 

„Ano, ptej se.“   Prosím tě planeto, můžeš se mnou komunikovat ve snu ?

 

„Ano, mohu s tebou takto komunikovat. Ale ty si to nepamatuješ.“  Slyšíš mě planeto Země ?

 

„Ano, slyším tě.“  Prosím tě, mohla bys mi poradit, co dělám špatně ?

 

„Ano, řiď se více intuicí, srdcem, kontroluj své myšlenky, vždy, než jdeš spát, a tak můžeš si zkontrolovat, co je třeba ještě zařídit, a co je už hotové. Kontroluj své chování celý den, mám vás moc ráda.“

 

Prosím tě planeto Země, můžu se tě ještě zeptat ?

 

„Ano, můžeš, slyším tě.“  Je pravdou, že jsme spolu spojeni čakrami v chodidlech ?

 

„Ano, vy jste mou součástí, vy a já patříme k sobě, to si to prosím vás uvědomte.“

 

Prosím tě planeto slyšíš mě ?

 

„Ano, slyším tě.  Je pravda, že v nitru planety Země žijí bytosti ?

 

„Ano, skutečně, v nitru nebo hluboko pod zemí a i v jiných dimenzích žijí také bytosti Sil světla, kteří vás milují. Cítíš to pouto ? Cítíš to v chodidle, jak jsme spojeni ?“   Ano, cítím.

 

„Tak teď už víš, jak jsme propojeni, vše ve Stvoření je tak dokonale propojeno, vše to je Stvořitel, náš drahý Otec, to ti s láskou v srdci sdělila tvá Matka Země. Ahoj.“

 

 

1106.  Rozhovor se Sol-tecem.              (Přijala Helena K.)    15.7.2000.   22:30-23:30 hodin.

                                                                                   Místo: Česká Lípa.

 

„Helenko, jsem tady, Sol-tec, velitel pomenší flotily z planety Ajacit.“

 

(1)

Milý Sol-tecu, prosím tě, můžeš mi poradit, co by bylo vhodné udělat pro zabezpečení sálu (Španělského) pro sympozium ?

 

„Milá Helenko, jsem moc rád, že ses obrátila na mne o pomoc, jsem připravený ti pomáhat, přece to víš. Udělali jste, co bylo ve vašich možnostech, nevzdávejte se, modlete se a vysílejte lásku na Pražský Hrad pro úředníky, se kterými vyřizujete. SYMPOZIUM je velmi důležité setkání a spojení s láskou. Helenko, pošli co nejvíce pozvánek tak, jak tě vede DUCH SVATÝ, adresy se ti dostanou, ti, které máš informovat, tu informaci skutečně dostanou. Rozhodla jsi se správně, nic nedělej násilně, když vidíš překážku, snaž se najít tu nejlepší a nejkratší cestu, aby ses dlouho nezdržovala zbytečnými slovy a energii si chraň. Pracuj stále s Duchem Svatým, dostala jsi už dávno tento vzácný dar, a je krásné a radostné, že ho stále máš a zdokonaluješ se s ním. Máme všichni vesmírní přátelé velkou radost ze všech, kteří vám pomáhají a podporují vaše rozhodnutí a rozhodnutí Stvořitele našeho milovaného. Je to pro nás zajímavé a krásné vás pozorovat, jak vytváříte pouto lásky mezi sebou. V tom je třeba stále pokračovat a vytrvat až do konce.

 

Vím, že je tvoje touha posílat barevné pozvánky, a nám se také moc líbí, líbí se i těm, kteří je dostali a dostanou. Udělali jste něco, co tady ještě nebylo a je to skvělé. Helenko, zkus požádat V. a L. o pomoc s pozvánkami, oni jsou připraveni ti pomáhat. Víš, Stvořitel pro tento velký čin najde vždy cestu, ona už je vlastně připravena ještě dříve, než vyslovíš své přání. Vaše skupina, která se sešla na Máchově jezeře, je skvělá a sešli jste se všichni tak, jak jste to chtěli a jak jste se rozhodli dříve, než jste se zde narodili. Teď jste to jen prožili na vlastní kůži. Pokračujte v tom stále, nepřestávejte, nenechte se odradit nikým a ničím, vy jste k tomuto úkolu připraveni to splnit a my vám pomáháme.“

 

Já děkuji za pomoc, kterou sama na sobě cítím, když vyřizujeme a pracujeme v této akci.

 

(2)

Prosím tě Sol-tecu, můžeš mi něco říci o jaderné elektrárně Temelín ?

 

„Helenko, to není pro nás veselá záležitost. Je to moc nebezpečné pro celou vaši planetu Zemi. Ti, kdo elektrárnu řídí, si vůbec neuvědomují co činí, jaké velké nebezpečí připravili sami pro sebe a ostatní. Neradi o těchto věcech nebeských hovoříme, ale je to tak.

 

Modlete se a meditujte, dělejte vše, co můžete pro její zastavení udělat, protože to, co si vytvoříte, tak to tady budete mít, a v tom budete žít. My vám stále pomáhat nebudeme, lidé na planetě Zemi se musí probudit, aby napravili, co se ještě dá. Evakuace je stále připravena, ale je to ta poslední a nevyhnutelná pomoc. My vám pouze pomáháme, ale to HLAVNÍ ZÁLEŽÍ NA VÁS, LIDECH. Jsme šťastni za každého, kdo má aspoň trochu pozitivní myšlení. Přesto vás všechny milujeme a stále pomáháme do poslední chvíle.“

 

(3)

Sol-tecu, prosím tě, můžeš mi pomoci se vyléčit, stále mi zaléhá a šumí v uších a mám divný tlak v hlavě, to jsem ještě nikdy neměla ?

 

„Helenko, já se ani nedivím, že máš takový tlak v hlavě. Stále se mění teploty a tlak v ovzduší, a ty jsi citlivá na tyto změny. Vím, že to je pro tebe nepříjemné, ale příští týden se to změní. Také nezapomínej, že máš zkoušky. Doporučuji ti pořádně si odpočinout a nabrat nové síly. Všeho moc škodí.“

 

Děkuji moc pěkně za radu a krásné povídání, s láskou sestra Helena z planety Země.

 

„Já také děkuji a častěji se s námi spojuj, máme tě rádi, s láskou bratr Sol-tec, velitel pomenší Flotily z planety Ajacit.“

 

 

1107.  Dopis (e-mail) redakcím médií (266). (Ivo A. Benda a přátelé) 15.7.2000.16:58 hodin.

                                                                                   Místo: Česká Lípa.

 

 

VÁŽENÍ PŘÁTELÉ, NOVINÁŘI A REDAKTOŘI, MILÍ MAJITELÉ MÉDIÍ (Z 90 % ZE ZÁPADU),

 

 

DOMNÍVÁTE SE, ŽE MÁTE SVOBODU INFORMACÍ  ? ? ?

 

         TAK SE TEDY PŘEZKOUŠEJTE.

 

POSÍLÁM VÁM ODKAZ NA 1100 SDĚLENÍ www.universe-people.cz ČESKÝCH A SLOVENSKÝCH KONTAKTÉRŮ - RŮZNÝCH LIDÍ, VĚKU A ZÁJMŮ, KTEŘÍ NEZÁVISLE NA SOBĚ (BEZ ORGANIZACE) KOMUNIKUJÍ S VESMÍRNÝMI LIDMI SIL SVĚTLA. NÁŠ PAN PREZIDENT VÁCLAV HAVEL BYL ZAČ. KVĚTNA 2000 VYZVÁN S LÁSKOU VESMÍRNÝMI LIDMI K OSOBNÍMU SETKÁNÍ KDEKOLI NA LETIŠTI ČI TRAVNATÉ VĚTŠÍ LOUCE. NÁSLEDNĚ TAKÉ PAN PREZIDENT SLOVENSKÉ REPUBLIKY ING. RUDOLF SCHUSTER.

 

         POLOŽTE SI OTÁZKU:

 

CO NEBO KDO VÁM BRÁNÍ TYTO KRÁSNÉ A POZITIVNÍ INFORMACE ŠÍŘIT ?  VYCIŤUJTE. POŘÁDNĚ VYCIŤUJTE.

 

TOLIK NEGATIVNÍCH NESMYSLŮ V MÉDIÍCH ŠÍŘÍTE - DO TOHO VÁS NUTÍ PRO VÁS NEZNÁMÁ SÍLA (AŽ DOSUD) - KARIÉRA, A NĚKDY ANI TA NE, ALE NELÁSKA, ALE POZITIVNÍM A DŮLEŽITÝM UDÁLOSTEM SE BRÁNÍTE.

 

PROČ ASI ?

 

90 % Z VÁS JE OVLÁDÁNO JEŠTÍRKY - NEGATIVNÍMI MIMOZEMŠŤANY S IQ 200, ALE PROTOŽE JIM TO SVOJÍ NELÁSKOU UMOŽŇUJETE. TO JE CELÁ „SVOBODA INFORMACÍ“, KTEROU FIKTIVNĚ „MÁTE“. VE SKUTEČNOSTI JSTE OTROKY JEŠTÍRKŮ, A DŘETE TO, CO VÁM NASERVÍRUJÍ DO TĚL. HMOTAŘÍTE A STÁLE SI SNIŽUJETE VIBRACE LÁSKY. ZTRÁCÍTE JEMNÝ CIT, NEVYCIŤUJETE VIBRACE LÁSKY - JSTE STÁLE VĚTŠÍ BEZCITNÉ LOUTKY. NEBOŤ JSTE DOSUD NEZAČALI PRACOVAT S LÁSKOU, JEMNOVIBRAČNÍ ENERGIÍ.

 

ZASTAVTE SE V CESTĚ DO PROPASTI !

 

CO BUDE DÁL ?

 

UVIDÍTE. LOUTKOVÁ HRA S TAHÁTKY NA ZEMI „DOHRAJE“ A VYKLIDÍ SCÉNU. VIBRACE 5. DIMENZE PLANETY ZEMĚ - OČISTA - JI SMETE. A S NÍ I JEŠTÍRKY. NEBUDOU MÍT ZDE POTRAVU (ENERGII STRACHU, KTEROU SE KRMÍ).

 

         LOUTKOVÉ DIVADLO PRO MALÉ DĚTI - SKONČÍ.

 

A LOUTKY, KTERÉ SE NEVYSVOBODÍ LÁSKOU, BUDOU OVLÁDÁNY I V DALŠÍCH TISÍCÍCH INKARNACÍCH (ŽIVOTECH), DOKUD SE NEVYSVOBODÍ LÁSKOU - VYSOKÝMI VIBRACEMI. TO JE CELÁ „VĚDA“ (ŽE VÁM TO TI „VĚDCI“ NEŘEKLI ?  TAKY JSOU TAHÁNI JEŠTÍRKY, A JINÍ).

 

 

S LÁSKOU V SRDCI VÁM TYTO INSPIRUJÍCÍ INFORMACE PŘEDAL VÁŠ PŘÍTEL

 

IVO A. BENDA  SPOLEČNĚ S VESMÍRNÝMI PŘÁTELI SIL SVĚTLA.

 

 

PS:   ZEPTAL JSEM SE VESMÍRNÝCH PŘÁTEL, JESTLI SE PROŠKOLÍTE.

 

         ŘEKLI:

 

„TO ZÁLEŽÍ NA LIDECH, MAJÍ SVOBODNOU VŮLI. MŮŽE BÝT PROŠKOLEN TEN, KDO JE PŘIPRAVENÝ.“

 

Tato zpráva byla odeslána e-mailem těmto redakcím:

 

AMOK – cugurke@post.cz

BLESK PRAHA – blesk@blesk.cz

CIBULKA PETR – petr@cibulka.cz , noviny@cibulka.cz

ČESKÝ ROZHLAS PRAHA – webmint@pro.cz

ČSOB MAGAZÍN, ŠATAVOVÁ IRENA – irena.satavova@accpr.cz

ČTK PRAHA – ctk@mail.ctk.cz

DENNÍK SME – redakcia@sme.sk , fulmek@sme.sk

DENÍKY BOHEMIA - ÚSTÍ NAD LABEM

HOSPODÁŘSKÉ NOVINY – hn@economia.cz kariera@hn.economia.cz

LIDOVÉ NOVINY – dopisy@lidovky.cz

MĚLNICKÝ DENÍK – denik.melnicka@iol.cz

MF DNES – mfdnes@mafra.cz

MLADÝ SVĚT – mlady@svet.anet.cz

NÁRODNÁ OBRODA – redakcia@narodnaobroda.sk

NEDĚLNÍ NOVINY – halada@ringier.cz skoloudova@ringier.cz

NOVÝ DEŇ – redakcia@denniknovyden.sk

PLZEŇSKÝ DENÍK – redakce@vltava-zapad.vlp.cz

PRÁCA – redakcia@praca.sk , marketing@praca.sk

PRAVDA – pravda@pravda.sk

PRÁVO – redakce@pravo.cz

RÁDIO SVOBODNÁ EVROPA – rse@cro.cz , rse@rozhlas.cz

SPIRIT – spirit@unl.pvtnet.cz

ŠPÍGL – spigl@volny.cz

TÝDEN – tyden@tyden.cz

VEČERNÍK PRAHA – redakce@vecernik-praha.cz

ZEMSKÉ NOVINY – znredakce@sitzn.cz

TRIALITY REPORT – KATOLICKÉ ZPRAVODAJSTVÍ – triality@iol.cz

ZDISLAVA - ZPRAVODAJ LITOMĚŘICKÉ DIECÉZE – zdislava@qwert.cz

 

Na vědomí byly zaslány:

 

PREZIDENT ČESKÉ REPUBLIKY VÁCLAV HAVEL – president@hrad.cz

UHL PETR – uhl.petr@vlada.cz

MIN. ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ ČR – info@env.cz

MIN. ZEMĚDĚLSTVÍ ČR – kovar@mze.cz  felcarek@mze.cz

MIN. ZDRAVOTNICTVÍ ČR – mzcr@mzcr.cz

MIN. VNITRA ČR – dotazy@mvcr.cz

MIN. SPRAVEDLNOSTI ČR – msp@msp.justice.cz

MIN. PRŮMYSLU A OBCHODU ČR – mpo@mpo.cz

MIN. PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR – inf@nmr.cz

MIN. PRÁCE A SOC. VĚCÍ – mspv@mspv.cz

MIN. OBRANY ČR – kauckys@army.cz

MIN. OBRANY ČR – jelinekp@army.cz

MIN. KULTURY ČR – minkult@mkcr.cz

MIN. FINANCÍ ČR - podatelna@mfcr.cz

MERTLÍK PAVEL - MIN. FINANCÍ – mertlik.pavel@vlada.cz

ČASOPIS CJKSPD LIAHONA – CUR-Liahona-IMag@Idschurch.org

LATERNA HUMANITY – laterna.humanity@seznam.cz

KATOLICKÁ CÍRKEV NA SLOVENSKU – webmaster@4rcc.sk

GREEN PEACE – greenpeace@ecn.cz

HNUTÍ DUHA (Brno) – hduha@ecn.cz

DĚTI ZEMĚ – deti.zeme@ecn.cz

CALLA - SDRUŽENÍ PRO ZÁCHRANU PROSTŘEDÍ – calla@ecn.cz

CÍRKEV - BRNĚNSKÁ TISKOVÁ MISIE – btmbrno@mbox.vol.cz

AVATAR – NAKLADATELSTVÍ – avatar.nakl@volny.cz

 

 

1108.  Dopis o současném stavu.        (Napsala a přijala Miloslava D.)               Červenec 2000.

                                                                                   Místo: Benešovsko.

 

Já pracuji nyní hodně myslí a tohleto jsem v poslední době poznala, co se tu děje. Když ještě plno lidí hodně takto myslí, nás je ještě málo na ten počet lidí, a když jedu do té Prahy, tam se táhne takový černý psychický mrak a oni toho vesele využívají, tyto bytosti, a pletou tam lidem hlavy. Někteří lidé o tom, že tu je UFO nechtějí ani slyšet, nebo se toho bojí, anebo kdo jde jenom po senzaci, jako nyní v těch televizních studiích, tak oni se tam takto podepíšou. Oni se snaží o to, aby si lidi vedli jako loutky, protože mají na to technologii (a lidé především hrubé vibrace z negativních myšlenek – pozn. zpracovatele), a když po technické stránce, no plno lidí tuto technickou stránku bere na vědomí a nic jiného je nezajímá, tak to nyní takto je. Já to doma mám takové, že když přijede M. Nebo někdo jiný, syn je jiný, protože jak je více nás pohromadě (s láskyplnými myšlenkami – pozn. zpracovatele), tak je dobře, ale jak jsem tu sama, tak mi obyvatelé Temnoty tu vesele ovládají syna i muže, a já mám co dělat, abych se jim ubránila.

 

„To je takto pravda a my můžeme „zasahovat“ jenom v případě, budou-li lidi dbát našich slov, sice je vás takto dost, ale ostatní lidi zatím neslyší, a tady Miluška se snaží chodit mezi lidi, my ji o to žádali, neboť tohle tu je, ale my dál tu budeme působit také, ale opakujeme, lidé se musí dobrovolně přidat, a tohle, co si sem zatím přivolávají lidé sami, to tu chceme vám pomoci, ale nyní se tady Miluška hlásí k nám, Plejáranům, to je správný název (Vesmírných lidí – pozn. zpracovatele), a my odpovídáme na dotazy lidí, nebo máme plno práce, i jinde létáme, odešleme rychle zprávu, to se týče těch, co takto jenom zatím píšou, ale shromáždí-li se někde lidé, tam se zaměříme, a také tam letíme, aby lidé byli posíleni našimi vibracemi. Ptaah.“

 

Víš Ivo, já pracuji, tady se tomu říká, v terénu. Zavádím rozhovor na toto téma a většina lidí ví jenom něco nebo nechtějí vědět. Prostě se tu dál vede boj mezi Světlem a Temnotou. Proto je třeba každého z nás, ty jezdíš hodně po republice. . . .

 

To mě nejvíce štve, že lidé, co mají v ruce ty sdělovací prostředky, nám tají to krásné, co napsali za hranicemi naší země, a já to musím takto pracně shánět, to se týče Meierova materiálu.

 

Nyní se věnuji stále tomu, abych měla myšlenky stále čisté, což v dnešní době, dá to velikou práci. Zvláště v zimním období. Abych si udržela myšlení pravého člověka, musím se usilovně o to snažit. Poznala jsem totiž, když člověk řekne slovo nebo vyšle myšlenku, ta nezmizí, ale vznáší se tu dále, a když jsou to myšlenky negativního rázu a jsou vysílané nebo řečeny mnoha lidmi, pak ti lidé, co je nechtějí používat, také je zachytí, a to tak, že jsou jim násilně vnucovány. Prostě někdo tu využívá převahy, že tu plno lidí na planetě Zemi, plno lidí negativně myslí a vnucuje to nám. Tohle myšlení ostatních lidí, to je něco, jako když vypukne nakažlivá nemoc a její zárodky se nesou vzduchem, a zasáhne to plno lidí. To, co jsem poznala na sobě, jsem si ověřovala i u svých přátel, a oni mi to tak potvrdili. A snaží se před tímto psychickým nakažením chránit, jak se dá. Většinou dělají meditace nebo se věnují ušlechtilé četbě. Já to také tak dělám. Také jsem poznala, když jsem mezi lidmi, kteří myslí jako já, je mi velice dobře. Doma, když mám rodinu, která také užívá negativní slova, nebo se dívají na nevhodné pořady, také hojně přispívají k tomu, aby tento stav na planetě Zemi takto trval. Proto nyní se nedivím, že přátelé z Vesmíru používají ochranu, a to ONI mě o tomto poučili, jak se mám chovat. Prostě si člověk nesmí dělat co chce, ale má-li zůstat člověkem, musí se podle toho chovat.

 

Ivo:

 

K tomu dodám toto: Přesto, že na každé přednášce informuji na základ pozitivního myšlení a láskyplného chování, přesto někteří lidé, kteří tam byli, se tak později nechovají, a to dokonce i někteří kontaktéři propadají negativním myšlenkám, a hodiny hovoří s přáteli o negativních věcech negativním způsobem. Čím déle a čím intenzivněji člověk hovoří o negativních věcech negativním způsobem (nezáleží na tom, jestli jsou pravdivé či ne), tím více si zhoršuje vibrace, až se stává loutkou ještírků – zcela jiný člověk.  Tady vidíte milý čtenáři, že práce na nás samých, která před námi stojí, je ještě mnoho a mnoho. Problém je v rozlišení pozitivních a negativních myšlenek (jsou i v „Kristus odhaluje stát démonů . . .“). Pochopitelně kontaktéři, kteří takto zapomněli na pozitivní myšlenky, skončili s komunikací, někteří neskončili, ale pokračovali s těmi druhými, ani to nepoznali, a nebylo jich málo. Jinými slovy, nezvládli zkoušky - testy, které jsou zřetelně uvedeny v Duchovní cestě (sdělení 820 – 847). Já se neustále snažím tohoto držet (nejen hlásat), a i když někteří lidé se snažili na mne negativně působit, rychle jsem je odmítl a neuspěli u mne s tímto „působením“ (např. telefonát typu: „Nezlob se na mě, že ti volám . . . “ – kde mi ihned ze začátku navozují atmosféru zloby, kterou jsem ovšem neměl – s těmi rychle končím). To, že se člověk spojí s Vesmírnými lidmi ale nezaručuje, že je pozitivní člověk i nadále, proto jsou další a další zkoušky a testy – viz Duchovní cesta. Nejdůležitější je řídící – motivující myšlenky, proč to či ono dělám. Zda ta je pozitivní či negativní. Např. moje řídící myšlenka je:

 

Mám rád lidi, Vesmírné lidi a přírodu a nechci, aby Síly temna ničily přírodu a lidi.

 

Chci, aby lidé planety Země byly osvobozeni z tohoto novodobého otrokářství.

 

Chci, aby lidé byli lidmi, a ne loutkami.

 

Proto dělám tuto práci, včetně kontaktu s Vesmírnými přáteli.

 

To je, ŠÍŘIT SVĚTLO DO TMY, narušit ještírkovské ovládací systémy,

informovat nezištně lidi o Pravdě, o lásce Vesmírných lidí.

 

 

A žádné negativní myšlenky, jako ty, které jsem od některých lidí vyciťoval, např.:

 

„Mám lepší sdělení než ten a ten.“

 

„Jsem duchovnější než ten a ten.“

 

„Dělám práci pro to, abych se zviditelnil.“

 

„Očekávám zisk z této práce, jednak slávu, jednak peníze.“

 

„Očekávám, že se stanu středem lidí v okolí, oni budou za mnou chodit, já budu sedět ve středu a budu pro ně důležitý.“

 

„Informace, které přijímám, nejsou jenom informace Vesmírných lidí, ale také moje informace, jsem skoro jako oni.“

 

Tito lidé, kteří takto mysleli a jednali a současně byli v kontaktu s Vesmírnými přáteli, rychle skončili s tímto kontaktem, někdy zcela, někdy přefrekventovali v komunikaci na Síly temna a ani to nejprve nepoznali (třeba až po měsíci či třech). Nezáleželo na tom, že přijali dosud řadu kvalitních sdělení. Záleželo na tom, jak prokázali život v LÁSCE, ale ne slovy, ale činy (kterým předchází myšlenky). Taková je skutečnost. Kosmické zákony fungují naprosto přesně a neomylně. Mohu potvrdit, že řada lidí, kteří takto selžou, jsou z toho hodně vyjeveni, až to (pokud vůbec) poznají, neboť si myslí někdy, že jednají správně.

 

 

1109.  Ze života Plejáďanů.                 (Přijala Miloslava D.)                                             2000.

                                                                                   Místo: Benešovsko.

 

„Když my máme takovou techniku, to neznamená, že si doma něco neuděláme, to znamená úpravu v obydlených místnostech, protože my ženy se učíme technice, ale nemusíme takto prát, uklízet místnosti, to nám obstarává robot, ale třeba si upravíme lože, to ano, nebo drobný úklid v místnostech. Také musíme se věnovat dětem, to je velice důležité, a potom také děláme na jiných planetách, to se týče nás, kteří sem létáme, a líbí se nám, že ty se ptáš na takovéto věci, co se týče zahrádek, to si obděláváme tuze rádi, a to všechno chce svůj čas.

 

Vy se tam honíte, ale tak zbytečně, když byste to mohli mít lepší, jako to máme my, ženy na takových mírumilovných planetách, jako jsou naše planety.“

 

„To jsem se přidal já, Ptaah, protože tam jsi měla něco od jiných žen, čili našich sester. Ale oni tu jsou i z jiných planet. Celý den máme co dělat, ale je to práce u nejmodernějších přístrojů, o kterých vy nemáte ani potuchy, ale budete-li jednotni, budete-li si ve všem pomáhat, tak potom budete mít to, co máme my ženy, protože jedině takto se pohnete se vším vpřed.“

 

„My máme své muže velice rádi, budeme věčně . . . “

 

Pokračování tohoto rozhovoru v jiný den.

 

„Všechno jsme ti dali po pravdě, protože ty se ptáš na takové věci, které jsou opravdu potřebné vědět pro to, aby jste si všichni utvořili obrazy budoucího života, a to je právě tenhle, který my nyní všechny ženy, které jsou zaměstnané službou ve vesmírných stanicích, nebo sem teprve letíme ve vesmírných lodích na vaši planetu Zemi nebo i jinam. Tohleto jsme ti poslali z jedné vesmírné veliké mateřské lodi, když jsme se nyní přichystali na cestu k vám. Proto to takto ber, že tu jsme, ale ty třeba sedíš nyní doma celý měsíc nebo i víc, ale co my za tu dobu vykonali cest. Třeba z naší planety na vaši planetu Zemi nebo i jinam, anebo jsme chvíli sice doma, ale také na jiných planetách, nebo na vesmírných stanicích, zatímco vy se můžete dostat jenom o kus dál od vašeho bydliště, když vám to čas nebo to, co tam nyní ještě máte (peníze – pozn. zpracovatele), umožní se někam podívat. Přece někdy pozoruješ jasné nebe a vidíš nás, jak letíme, a my potom, když letíme nad určitou oblastí vaší Země a přístroje nám zaznamenají takové myšlenky, že na některých místech sedí nebo stojí osamělí lidé nebo skupina lidí a sledují nebe nebo dělají meditace nebo myslí na to, že i ve Vesmíru jsou možná lidé nebo uvědomělé bytosti, co umí myslet. Potom my můžeme, a děláme to rádi, takovým lidem posílat světelná znamení, nabudíme povrch vesmírné lodi, to se rozsvítí pronikavým světlem, to chvíli necháme při našem letu, potom to vypneme a pokračujeme v letu s tímto malým osvětlením. To jsme ti poslali všechny ženy nejen z Plejár i z Plejád, to jsme my z jiných planet tohoto hvězdokupového systému. Zdravíme ostatní uvědomělé ženy, čili naše přítelkyně i sestry zdravíme, a přejeme vám všem úspěch v té vaší činnosti mezi ostatními lidmi.

                            Pleja, Semjase, Hljaara, Alena.“

 

 

1110.  Ze života Plejáďanů.                 (Přijala Miloslava D.)                                      27.6.2000.

                                                                                   Místo: Benešovsko.

 

„Naše vznášedla jsou tak rychlá, že se lidé i od moří, ba i z druhé půlky planety, jsou-li někde na výletě, vrátí večer domů. U nás není třeba, aby lidé měli dva byty, natož chaty, to je nepřípustné a k tomu, má-li se zachovávat krásná krajina v původním stavu. Kromě ubytování na vesmírných stanicích. Pouze se stane, stěhuje-li se někdo za prací, je mu připraven byt, ale také po někom. U nás se stále nestaví, pouze se upraví byt po člověku nebo rodině, má-li touhu a úkol, že pracuje na trvalo na druhé půlce planety. Ani třeba stanů není, nic takového, to kór, když někdo chce takto dýl pobýt v přírodě v noci, tak jde a potom si přivolá přístrojem vznášedlo a letí zpět domů.

Guetzal.“

 

 

1111.  Rozjímání a sdělení.                (Přijala Miloslava D.)                                        5.7.2000.

                                                                                   Místo: Benešovsko.

 

Včera při západu Slunce přišla zase bouře. Byl to krásný pohled. Mraky byly ozářené zapadajícím Sluncem, při tom byla bouře. Blesky se míhaly a při tom byla vidět ta záře. Takto jsem to ještě neviděla. U mně je vše nádherné, co je přírodní. Nyní ráno opět je krásně. Já musím žasnout neboť znám dny i v létě pod mrakem nebo mlhu, ale nyní ?  V noci jsem se probudila a vyhlédla oknem ven. Svítily opět hvězdy i brzy ráno, když se rozednívalo. To se nedá popsat, ta nádhera těch krásných svítání, kdy se třpytí nebe samými hvězdami, jenom na východě je vidět už slabý pruh světla, jak Slunce vysílá své paprsky, než ono samo vyjde. Nyní, když jsem se opět probudila, mi svítilo Slunce přímo do obličeje. Tolik krásy je, když se dívám do Vesmíru, jenom nám chybí dosud jedno. Cestovat po něm.

 

„Až lidé z planety Země se přestanou mezi sebou hádat, tak se toho všichni také dočkají. Vy, co takto se snažíte, vás to čeká nejdřív. Až lidé pochopí tohle učení, tak vám bude vše zpřístupněno. Zatím vás to čeká, vy, co jdete vpřed, takto v čele, že se nevzdáváte této krásné myšlenky.

Ptaah.“

 

 

1112.  O planetě Eřře.                       (Přijala Miloslava D.)                               Červenec 2000.

                                                                                   Místo: Benešovsko.

 

„Jako u nás by jste to měli mít. Ne taková veliká města, jenom takto roztroušená obydlí, okolo nich krásné, nejen květinové, záhony, také zeleninu, ale také mnohem krásnější stromečky, nežli je tomu u vás, prostě sytější barvy. A potom těch květů, myslíš, že u nás jsou skleníky ?  Vůbec ne. Protože, když celý národ má k dispozici celou planetu, tak se všechno pěstuje na volném vzduchu, to je také nejzdravější, a potom se to rychle dopravuje k nám domů. Já sám mám u obydlí, kde bydlím, krásný květinový keř růží, ale mnohem větší, nežli je tomu u vás. Tak si toho všichni hledíme, a potom, jsme-li někde na cestách, zapneme androida, a on se o toto vše stará, nežli přiletíme. Tak se to u nás dělá, když jsme někde na cestě nebo lidé také pracují na jiných planetách. Prostě lidé u nás používají techniku, aby měli čas nejen na vzdělávání sebe sama, ale také chtějí něco poznat, a hlavně vidět, a to se musí každý naučit vidět v lidech jenom to dobré, a to se všichni nyní učíte. Jenom krásu, tu je třeba vyhledávat, a to nejen v přírodě, ale hlavně v lidech, a ty se to nyní učíš a ostatní lidé také. A vy jste byli jiní lidé a pevně věřím že budete.“

 

Ptaah a něco Guetzal a přidal se i Kohun.“

 

 

1113.  Rostliny a zvířata v našem životě.    (Přijala Miloslava D.)                        Červenec 2000.

                                                                                   Místo: Benešovsko.

 

„My opravdu nemáme žádné květiny ani rostliny doma v bytě, protože naše okolí je samotnou zahradou, a když u nás vyjdeš z domu, tak hned vidíš a cítíš takovou vůni, nejen květin, ale také rostliny vydávají takovou vůni, že ani vy to nemáte. Tak proč to mít doma ?  Vy to máte zatím jiné, když to máte tak zabydlené, jako ta vaše města, a tam jsou opravdu ty rostliny v takovém vězení, to tak nazvat, protože my se snažíme, aby i ty rostliny měly prostor, aby to dobře rostlo. Tak milujeme svoji planetu Erru a vše, co na ní roste a pohybuje se. A i jiné planety takto milujeme, prostě vše, co je v celém Vesmíru. A kdo takto bude milovat, ten se potom dočká zařazení do takové společnosti, jako je naše. Sice jsme nuceni dát něco pryč, co by škodilo, nejen nějaké rostliny, ale i zvířata, a to hlavně na jiných planetách, aby byla rovnováha přírody, děláme to neradi, ale musí to být. A víš, jak se to dělá ?  To když dostaneme za úkol svými loděmi zasáhnout, to znamená, vyslat tuto energii na eliminaci, tak se při tom chováme tak, že zachováme uctivé mlčení, to znamená několik minut ticha, když k tomu musí dojít, a to je naše taková úcta k tomu Stvoření, že toto, co tu škodilo, že odchází do jiných forem života někde jinde.

                                                                           Ptaah, Alena.“

 

 

1114.  Kontrola klimatu na Eřře.           (Přijala Miloslava D.)                                            2000.

                                                                                   Místo: Benešovsko.

 

„Pomocí obrovských zářičů se upravuje klimatické podnebí, když je to potřeba v oblastech, kde máme převážně rostliny, které jsou choulostivé na to, aby rostly všude. Třeba veliké odrůdy ovoce nebo zeleniny se v tomto pásmu umístí, a to je tak veliká plocha, a tam se to pěstuje. Je to takový obrovský skleník, ale je na volném vzduchu, a ten zářič se zapíná a vypíná samočinně, protože je tak naprogramován, aby ta teplota byla stejnoměrná a rostliny, čili plodiny, nám dobře dozrály.

Ptaah.“

 

 

1115.  Jak se škůdci nakládají Plejáďané.  (Přijala Miloslava D.)                                       2000.

                                                                                   Místo: Benešovsko.

 

„Na všechno máme techniku, takže se nic takového stát nemůže, když by se některé zvíře přiblížilo k našim polím a zahradám, je takové technické zařízení, které se zapne, a to zvíře je hned eliminováno, je-li to škůdce nebo odvedeno stranou. U nás takových zvířat není, ale osídlí-li se jiná planeta, tak tam se to musí používat.

                                                                  Ptaah.“

 

 

1116.  Plejáďané střeží náš klid.          (Přijala Miloslava D.)                                      30.4.2000.

                                                                                   Místo: Benešovsko.

 

Opět krásné slunečné ráno. Sedím tu doma v místnosti. Kdyby si moje rodina a ostatní lidé uvědomili, jakou ochranu nám všem samo Tvoření poskytuje. Jenom ji všichni chtít. Vesmírní lidé, naši přátelé, střeží náš klid.

 

Budeme střežit, když si to pozemský člověk bude vroucně přát. Jako si to přeješ ty a ostatní ti, kteří se učí tomuto, že život je přednější a hlavně láska, ta všechno spojuje. Vidíš, jenom tato všelijaká hudba i písně, to nás s tebou spojí, a také něco si tam pustíš na tom svém seznamu, který si pod naším vedením dáváš ty dohromady, i toto je třeba dát lidem vědět, že takto se s námi dá spojit. Však jsme tady a už jsme ti to i ostatním dali vědět, že studujeme vaši kulturu a říkáme vám všem, co je dobré a co ne.

                                      Ptaah a Alena, také já, Solar se přidávám.“

 

 

1117.  Plejáďané a naše kosmické lodě.  (Přijala Miloslava D.)                                   3.5.2000.

                                                                                   Místo: Benešovsko.

 

Dopoledne jsem byla zase v P. Cestou jsem se stavila u toho rybníka. Přilákal mně tam žabí koncert. Sice u nás jsou také rybníky, jeden dokonce ve vsi, ale takové kvákání ve dne tam slyšet není. Leda v noci. Ale v P., to bylo něco. Tento rybník je nyní moc zarostlý vodní trávou. Plno pulců jsem nyní viděla ve vodě. U M. Jsem byla nadšena krásnou technikou, kterou si M. Opatřil s pomocí přátel. Je to vysílačka, čili tam, v malé kuchyňce má pár přístrojů na vysílání a přijímání. Ukázal mi také, jak zachytit vysílání z orbitální stanice MIR. Z kosmu, kde nyní žijí a pracují ruští kosmonauti. Byla jsem nadšena, když jsem slyšela tu ruskou řeč. Prostě, já si vážím všech lidí z celého našeho světa, kteří se věnují mírové práci.

 

„Víš, my ty jejich stanice nebo lodě vidíme, ale nevšímáme si jich. Pouze jsme si zaznamenali to, co nám lidé ze Země posílají, ale to je jenom výzva o navázání kontaktu s námi. Ale nyní pracujeme takto, a ty to víš, že nyní člověk sám může vysílat a přijímat toto (bez přístroje – pozn. zpracovatele), že se můžeme spolu bavit i na velikou vzdálenost.

 

Protože lidé pracují stále na tom, aby se jiní měli dobře, a potom stále vaši vědci chtějí mít převahu, to si pamatujte, že potom, až se změní myšlení lidí a budou se starat o druhé lidi, aby se měli všichni stejně, potom se ukážeme všem lidem.“

                                                                  Ptaah.“

 

 

1118.  Lety Plejáďanů.                            (Přijala Miloslava D.)                                         2000.

                                                                                   Místo: Benešovsko.

 

Naše technika je přístupná každému člověku, ba i ta, kterou používáme ve Vesmíru. Takřka každý člověk může a je schopen létat vesmírnou lodí, ale jenom někteří se vydávají na veliké vzdálenosti. Ostatní lidé letí třeba jenom o dvě nebo tři sluneční soustavy dál, když tam mají práci. Ale opakuji. Takový výcvik, jaký prodělávají vaši lidé, co takto musí pracovat, to u nás není zapotřebí. Rádi bychom s vámi se všemi navázali kontakt, ale oni většinou jsou u toho vašeho vojska, a u nás nic takového není. Každý člen naší společnosti se může zúčastnit těchto letů až třeba do vesmíru DAL, ale musí se hodně učit této technice, kterou používáme k těmto letům. Jinak nic.

Ptaah.“

 

 

1119.  Plejáďané a naše kosmické lodě.  (Přijala Miloslava D.)                                   6.6.2000.

                                                                                   Místo: Benešovsko.

 

4.6.2000

Včera jsem se zase po delší době vydala na výlet směr Votice. Chtěla jsem poznat jiné okolí nežli jsem dříve byla. Cestu jsem podnikla takto. Něco jsem šla pěšky, více jela stopem. Cestou jsem se snažila vnímat krásu přírody. Také jsem viděla pěkné rybníky, u jednoho jsem se zastavila a dívala se, jak na něm plavou kachny a byly slyšet žáby. Ta naše příroda je kouzelná, hlavně tam, kde není hlavní silnice a málokdo tam projede. Úžasný je kraj, který nezasáhne naše primitivní technika. Cestou jsem se setkala s hodnými lidmi, kteří mi pomohli na některých úsecích mé cesty se dostat dál. Oni jeli tím mým směrem, ale ne přímo. Potom jsem na hlavní silnici, která vedla do Votic, potkala zase člověka, který mě tam zavez. Úmyslně volím někdy takový způsob cestování za přáteli, abych nejen viděla kraj, kde jsem ještě nebyla, ale také lidi informovala o tomto našem novém krásném životě, který nás čeká. Ve Voticích jsem byla vřele uvítána svojí přítelkyní a spolu jsme strávili nejen pár hodin u ní, ale také zde u mě doma, když jela se mnou. Strávila tu noc a když byla se mnou, rodina byla mnohem klidnější.

 

6.6.2000

V noci, když jsem se probudila, byla silná bouře. Vyběhla jsem na balkón a pozorovala nebe, které se stále rozsvěcovalo blesky a bylo jich mnoho. Některé jsem přímo viděla. Dostali se mi přímo do pohledu. Také silně pršelo, což jsem uvítala, neboť tu bylo zase vše suché. Dříve jsem věnovala myšlenky věcem více, nyní mnohem více obdivuji přírodní krásy a úkazy. I bouřkové období patří mezi ně. Kdyby lidé byli jiní, tak pevně věřím, že i ta příroda by byla jiná. Zde nemohu říci, že by nás něco postihlo. Stále dělám meditace, že je tu klid a mír a posílám Tvoření prosby o pomoc, aby lidé byli jiní. Chápu plně, že jsme součást přírody a snažím se podle toho stále chovat. Nyní tu máme pod mrakem i občas prší, ale je krásně. Svěží vzduch nám proudí okny, která mám stále dokořán, do bytu. Ráno, když se vzbudím a zaposlouchám-li se, slyším, jak ti ptáci v tomto jarním i letním období stále cvrlikají.

 

„Vidíš na tomto příběhu, co jste si obě strany potřebovali doplnit. Vaše socialistická společnost popírala tohle, že je něco po tomto životě, ale tihle zase trvají stále na svém způsobu života. Nyní se tato myšlenka spojí a vy budete první, nebo první jste, že my tu jsme, ale je vás málo zde, abyste měli takové slovo, kdežto tam na některých místech máme veliké, ale zas nás pokládají za bohy, kromě některých lidí, těch je tuze málo, ale vy ne. V těchto oblastech zůstalo silné energetické pole, že tu pobývali naši předkové, a nyní tam chodí plno lidí, nejen že se tu učí. Víš, řeknu ti, tolik k tomuto. Vaši lidé měli dobrou školu a věříme, že až tady se přemůže to velikášství, které tu bylo zavedeno, že nad člověkem nikdo jiný není, a někteří jednají tak bezohledně, nemají ani špetku úcty k tomu druhému, tak potom budete vy, kromě pana Meiera a jeho skupiny (ne F.I.G.U. – pozn. zpracovatele), nejlepšími lidmi.

                            Ptaah.“

 

 

1120.  Astrologické vplyvy.                (Přijala Viera S.)         13.7.2000.      20:00-20:18 hodin.

                                                                                                         Místo: Košice.

 

„Áno, tu je Aštar, áno si napojená na mňa. Energicky. Takže astrologické vplyvy na vhodnosť či nevhodnosť partnerstva vplývajú v hojnej miere, avšak zabudli mnohí, i Roman a vaši vedci, či pochybovači, že hybnou silou, ktorá je nad každou disciplínou vednou, či inej podstaty, panuje ZÁKON LÁSKY, ktorý hovorí, že

 

 

LÁSKA PREKONÁ VŠETKY LIMITÁCIE ČI PARADIGMY

 

A UVOĽNÍ CESTU PRE SPOJENIE HARMONICKÉ, AKEJKOĽVEK KOMBINÁCII ZNAMENÍ.

 

 

A nad tým porozmýšľajte.

 

Vierka-Mirielka, áno viem, že sa tak voláš, pošli toto posolstvo nové informačné Ivovi, bude mať radosť, ako i mi z takéhoto média.

 

S láskou ešte raz tebou volaný Aštar.”

 

                                                                  Ďakujem ti Aštar za zdelenie.  Vierka S.

 

 

1121.  Dech od Abraháma.                 (Přijala Viera S.)            29.6.2000.  12:15-12:29 hodin.

                                                                                                         Místo: Košice.

 

Dýchaj človek pozemský, lebo dych je život i duch. Len dýchaj, neustávaj, lebo dych je prach, čiastočka zrna, ktoré tvorí celok. Nie nadarmo som hovoril za čias Ježišových prorockými ústami:

 

„Dýchaj, a nech hlboký dych zachváti tvoje vnútro, nech Slnko v dych uvidíš a uslišíš, to je reč Pánova.“ Duch je i dych, i srdce nebeského Otca, čo prorockými ústami príchod svoj ohlásil. Niesol  sa dych hlasu-zvuku po olivových záhradách, kde človek mieru vtedy ešte kráčal, kde úroda bola preveľká. Ustanovil som DEŇ DYCHU BOŽSKÉHO na DVADSIATY ŠTVRTÝ DEŇ ROKU. JežišBoh v jedno splynuli, bo oni vždy jedno boli.

 

                                        To ti s láskou zdelil Abrahám-prostredník a tlmočník Božieho dychu.”

 

                                                                  Ďakujem ti, Abrahám, za správu.

 

 

1122.  Rozhovor.                               (Přijal Martin W.)        12.7.2000.     19:10-20:00 hodin.

                                                                                   Místo: Les pod Pasníkem.

 

Prosím milovaného Stvořitele s láskou a pokorou o kontakt s Aštarem Šeranem.

 

„Ano, hlásí se ti Aštar Šeran, velitel Velké vesmírné flotily. Na co se chceš zeptat ?“

 

Něco o zemětřesení, elektrárně Temelín a o přeletech, které jsme s přáteli viděli.

 

„Ano, toto včerejší zemětřesení byla jen nepatrná část schopnosti planety Země očistit se od negativních energií, hrubých vibrací, které ji velice ničí. Byla tři. Ráno před pátou hodinou, které jsi velice dobře vnímal, pak kolem třetí hodiny a menší v 17 hodin. Ranní bylo nejsilnější. Je to ale opravdu malý zlomek schopností vaší krásné planety Shan. Někteří lidé se opravdu zamysleli, že něco není v pořádku. Byli to lidé, kteří už byli informováni o nás, Vesmírných lidech a problémech planety Země i vás lidí. Jsou to poněkud větší a častější očistné procesy, než dříve, a bude jich přibývat.“

 

Proč jsem se probudil právě před tím zemětřesením ?

 

„Ano, byl jsi ve spánku v kontaktu s námi, Vesmírnými lidmi, a řekli jsme ti o zemětřesení. Tak jsi se rozhodl je vnímat v plném vědomí. Myslím, že to bylo pro tebe velice zajímavé a zvláštní. Je také dobře, že jsi to pojal s humorem. I když víš moc dobře, že je to vážná věc.

 

Další věc je elektrárna Temelín. Je to opravdu velice závažné rozhodnutí vaší vlády a politiků. Kteří jsou jen figurky negativních entit – ještírků – a vidí jen peníze a „zisky“. Neohlížejí se na vás, lidi zemí českých a vůbec ne na planetu Zemi. Neumí si ani uvědomit, že je to maximálně nebezpečné, zvláště v této době, kdy budou očistné procesy. Předej toto dále dalším, i Ivovi.

 

Znovu apeluji na všechny bytosti Sil světla na planetě Zemi a v českých zemích. Pokuste se zastavit spuštění jaderné elektrárny Temelín !  Udělejte pro to všechno !

 

Meditujte společně každý den ráno v 7 hodin a večer v 21 hodin s přáním o zastavení provozu. Posílejte lásku planetě Zemi, která to potřebuje stále více. I lidem, kteří pracují v provozu v Temelíně, aby se správně rozhodli.

 

Situace je vážná.

 

Žádám všechny bytosti, aby udělaly velkou meditaci v sobotu 15. Července 2000 ve 12:00 hodin až do odvolání.

 

LIDIČKY VZBUĎTE SE !

 

JSME STÁLE S VÁMI, NEUSTÁLE VÁS MILUJEME A POSÍLÁME LÁSKU.

 

POLITICI, NOVINÁŘI, ČASU UŽ BYLO DOST, JEDNEJTE UŽ !

 

MÁTE ODPOVĚDNOST ZA LIDI V TÉTO NÁDHERNÉ ZEMI.

 

JEDNEJTE UŽ !

 

 

Toto poselství vám předal Aštar Šeran, velitel Velké vesmírné flotily.

 

Ještě ti odpovím na poslední dotaz – přelety. Ano, vím, byli jste velice příjemně překvapeni množstvím našich lodí, které jste viděli za 4 dny. Létáme tam velice často a rádi se ukazujeme – odcloníme duchovním lidem. Také je i zdravíme blikáním a úhybnými manévry, což jste také viděli. To místo máme rádi. Nejsou tam hrubé vibrace a ani lidí tam mnoho nebydlí jako jinde.“

 

Kdo letěl při těch dvou jasných přeletech s kličkující drahou letu ?

 

„V první lodi byla Pleja a ve druhé lodi byla Asket. Byl to pro vás jedinečný zážitek. Jsme moc rádi, že se vám to líbí. Jen vydržet, sviťte, rozdávejte lásku a pracujte dál. Pak se můžeme i setkat osobně, tváří v tvář.“

 

Děkuji ti milý Aštare za kontakt, loučím se s láskou.

 

„Jsem rád, že jsi se se mnou spojil. Předej to Ivovi a buď s láskou. Ahoj !“

 

Prosím milovaného Stvořitele s láskou a pokorou o kontakt s Asket.

 

„Hlásí se ti Asket.“

 

Mohla bys mi říct něco o naší dovolené ?

 

„Sledovali jsme vás a několikrát jsme se i vcítili do vás a vašich pocitů. Byli jste opravdu mile překvapeni nádherným koutem přírody (Novohradsko – pozn. zpracovatele) a také skvělými duchovními lidmi. Viděls, jaké to je, když si lidé rozdávají lásku, radost, pohodu, klid a harmonii. Ani se vám nechtělo domů. Ale to je samozřejmé. Ezoterický zákon se ošálit nedá. Byl jsi poněkud smutný, když jsi si uvědomoval, jak se dá žít a v jakých podmínkách. A jak se naopak žije většině lidem, společnosti – to je samý spěch, stres, honba za penězi apod. Byla to opravdu paráda a nádhera. Máte jedinečný zážitek, který můžete ale zrealizovat. Ano, myšlenkou. Teď jsi zapomněl, ale často zapomínáš. Je třeba se dívat na problémy tváří v tvář a optimisticky je vyřešit.“

 

A co práce ?

 

„V práci jsi včera opět pocítil velké útoky Sil temna. Je to velká černá díra, tam u vás. Všichni jsou celkem dobře ovládaní. Měl jsi to ukončit dřív. Strávil jsi tam dlouhou dobu a natahal sis do těl negativní energie. Je dobře a výborné, že jsi je smyl studenou vodou. Je to velice účinné. Dál sám vidíš a cítíš, že to nepůjde tak moc dlouho. Tvůj odchod se blíží. Ale začínáš si správně vytvářet pozitivní myšlenky. Skutečně se ničeho neboj.

 

Teď, víc než kdy jindy, je před dveřmi větší očista Země. Je proto třeba vytrvat, neustrnout a nenechat se nikým a ničím ovládat. Ale to už víte.“

 

Mám dojem, jako by bylo méně zvířat, především ptáků. Nebyli evakuováni ?

 

„Všímáš si dobře. Ano, některá zvířata byla evakuována. Je to přede dveřmi. Ale znovu zdůrazňuji: Šiřte lásku a Světlo. Pracujte na sobě i pro lidi. Informujte dále. Až do konce vašeho působení v této dimenzi zde na planetě. Meditujte. Tím pomáháte obrovsky vaší matičce Zemi i sobě. Milujte.

 

Loučí se s tebou s láskou Asket.

 

Milujeme vás drazí, skvělí lidé. Vaši milí, věčně lásku vám posílající bratři a sestry nad vámi. Ahoj !“

 

Děkuji ti milá Asket za sdělení a posílám ti lásku.

 

 

1123.  Sdělení (267).                          (Přijal Ivo A. Benda)    21.7.2000.   16:18-16:42 hodin.

                                                                       Místo: Vlak Česká Třebová - Olomouc.

 

         „Milý Ivo,

 

Upřímně tě zdravím já, Aštar, velitel Velké vesmírné flotily.

 

Ano, jsem rád, že jsi se se mnou takto spojil, nyní se moc těším na naše setkání, kam nyní cestuješ. Ano, máme radost, že se dále snažíš pracovat na „Rozhovorech“, počet vstupů na internet www.universe-people.cz za rok je 29000, a proto můžeme být spokojeni s tímto stavem, který se zde takto vyvíjí. Ano, máš radost z přípravy tisku letáku, já také, bude to potřebný leták pro šíření našich informací. Dále ti chci sdělit milý Ivo, že tento váš prezident stále studuje naše materiály a stále mu nedá spát zkusit toto setkání s námi. Opravdu, nyní to začíná být nejzajímavější, a proto je třeba být trpělivý trpělivost růže přináší, jak se říká u vás. Proto se stále moc těšíme na možnou spolupráci s vámi lidmi na vládní úrovni, a tak pomoci planetě Zemi i vám, lidem pozemským.

 

Dále ti chci sdělit, že stále monitorujeme postupně převibrovávání planety Země z 3. do 5. dimenze, a tak lze říci, že některé neobydlené horské oblasti již převibrovaly do 5. dimenze, hranice převibrování je pozvolná a posouvá se dál po planetě Zemi. Ano, dále se lidé zařazují do různých vibračních skupin a tím si vybírají své vibrační prostory, ve kterých budou prožívat tisíce dalších inkarnací. Je to tak dáno Stvořitelem naším milovaným a tímto vrcholí toto dělení zrna od plev – žeň.

 

Dále ti chci říci, že zde v zemích českých je stále více lidí informováno a také připraveno pro převibrování do 5. dimenze. Ano, na celé planetě Zemi se toto číslo zvýšilo na cca 90 miliónů lidí. Máme z toho velkou radost a těšíme se na další vývoj zde na této planetě námi tolik milované.

 

S láskou ti toto sdělení předal Aštar, velitel Velké vesmírné flotily.“

 

„A nyní se přidávám já, Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád. Ano, také já tě srdečně zdravím milý Ivo a posíláme s dalšími členy proudy lásky z našich lodí vesmírných. Ano, máme nyní velkou touhu se setkat s vámi, kteří se takto setkáváte a budete se připravovat na náš kontakt. Uvidíme, jak se vám to vydaří, a jak budeme moci si dále rozšiřovat naše kontakty zde, na planetě Zemi. Ano, dále ti chci sdělit, že vy někteří máte k tomuto kontaktu velice blízko a záleží jen na vás, jak toto bude probíhat.

 

S láskou ti toto sdělení předal Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád.“

 

 

1124.  Rozhovor s Asket.                        (Přijala Helena K.)    15.7.2000.   22:30-23:30 hodin.

                                                                                   Místo: Česká Lípa.

 

„Milá Helenko, sestro, jsem to já, Asket, velitelka pomenší flotily z Ajacit.“

 

(1)

Prosím tě Asket, jak probíhá příprava na I. SVĚTOVÉ SYMPÓZIUM O LÁSCE V PRAZE ?

 

„Helenko, příprava I. SVĚTOVÉHO SYMPÓZIA O LÁSCE V PRAZE probíhá skvěle, udělali jste všechno, co jste mohli a stále děláte, a my z toho máme všichni velkou radost a Stvořitel náš milovaný také. Stále buďte naladěni takto pozitivně a s radostí pracujte na tomto velkém, důležitém díle, nezapomínejte hlavně na odpočinek, víš přece že všeho moc škodí, tak se podle toho řiď. Je to pro nás Vesmírné zážitek vás pozorovat při práci, hlavně sledujeme reakce lidí na pozvánky, je to pro nás poučení.“

 

(2)

Postupujeme správně, nezapomněli jsme na něco ?

 

„Helenko, postupujete správně, nezapomněli jste na nic, to, co jste si vybrali že splníte a zajistíte, to jste udělali, i na Hradě jste to zvládli. Je to krásné, že všechno berete s humorem, proto se vám to daří, my máme rádi tak veselé sestry a bratry, jako jste vy.

 

Ano Helenko, pan prezident tam přijde, líbí se mu pozvánky a srdíčka, dobře jste to vycítili, on je duchovní bratr, jen se na své cestě zamotal, ale vy mu pomůžete najít zase správnou cestu. Máte hodně bratrů a sester, kteří vám pomáhají a jsou rádi, že jste začali s touto duchovní láskyplnou akcí, mají z toho upřímnou radost.“

 

(3)

Je vhodné, abychom jeli v pondělí na Moravu na setkání Děti světla, nebo bude lépe, když se budeme více věnovat Sympóziu a přípravou ?

 

„Na Moravu určitě jeďte, tam poznáte ještě další bratry a sestry, kteří vám pomáhají a také k sobě najdete více kontakt a sblížení, vyměníte si duchovní zážitky a tím duchovně rostete, je to důležité. Tam uděláte zase další kus práce na přípravu sympózia. Helenko, tam se vám bude líbit, všichni, kteří tam budou přítomni, se na vás těší a vy na ně také. Sympózium už máte zajištěné a pozvánky jsou rozeslány a stále se šíří informace, je to velká síla po celé planetě Zemi a Matička Shan má velkou radost, přinášíte jí očistu lásky, a to je pro ni nejlepší ze všeho. Udělali jste s M. kus práce. M. si teď doma odpočine, nabere sílu a v pondělí pojede na setkání. Sait Baba na Sympózium přijede také, on už o tom ví a posílá vám hodně energie a lásky. My vám všichni vesmírní přátelé děkujeme a posíláme proudy čisté lásky a teď už jdi Helenko spát a také zdravím Iva s láskou.“

 

Děkuji sestro Asket za krásné povídání a zítra budu ráda pokračovat, i já vám všem vesmírným přátelům děkuji za pomoc při přípravě Sympózia a posílám všem a tobě také proudy lásky. Helena z planety Země.

 

 

1125.  Pozvánka na I. SVĚTOVÉ SYMPÓZIUM O LÁSCE V PRAZE.                    Červenec. 2000.

                                                                                   Místo: Česká Lípa.

 

 

 

I.  SVĚTOVÉ  SYMPOZIUM  O  LÁSCE

 

PRAHA  9. září (9.)  2000

 

SOBOTA  OD  10  DO  18 HODIN  (přestávka 12-14 hodin)

 

VE  ŠPANĚLSKÉM  SÁLE  PRAŽSKÉHO  HRADU

 

 

 

·           Celosvětová účast všech duchovních Sil světla planety Země.

·           Jsou osloveni také prezidenti České a Slovenské republiky, papež Jan Pavel II, Satya Sait Baba, N.D. Walsch, Matka Meera, Gabriela z Wurzburgu, kardinál Vlk, indičtí duchovní vůdci jógy, Církev Ježíše Krista s.p.d. a další lidé a církve.

·           Přímý přenos televizí s přímým vysíláním do celého světa.

·           Přineste s sebou poselství o Lásce (cca 10-15 minut).

 

 

 

Srdečně vás zvou Přátelé

    

a prezident České republiky Václav Havel.

  

Vyzýváme vás, lidi pracující pro Světlo, abyste se aktivně zapojili do organizování tohoto sympozia, ale prosíme Vás, ne tím že budete telefonovat organizátorům, ale tím, že budete informovat další lidi pod vedením Stvořitele.

 

Související informace najdete na internetu:  www.universe-people.cz

 

 

SPOJIT  SE  POUTEM  LÁSKY

 

 

Duchovní bratři a sestry by se měli spojit v JEDNOTU, a to v  PRAVÉ ČISTÉ LÁSCE,  to je pevné pouto, které nás všechny pevně spojí, a na tom je třeba usilovně a pevně pracovat v posledních dnech.

 

Není čas na zbytečné hádky, dohady a bezvýznamná slova. Hovořit jen o důležitých a užitečných věcech pro užitek všech lidí bez rozdílu, jak jsou zaměření.

 

Hlavní a nejdůležitější je  L Á S K A , kterou máme na programu, a jen a jen o ní chceme hovořit, prožívat  ji a stále zdůrazňovat, protože nic není důležitějšího pro tyto chvíle.

 

Dejte si každý sám otázku:

 

Co se stane, jaká bude následovat změna, když začnou spolupracovat duchovní bratři a sestry Sil světla planety Země v 

 

J E D N O T Ě   L Á S K Y  ?

Jak se změní život na naší planetě Zemi ?

 

Jde o to, co chceme dělat v budoucnosti. A proto jděme a učme všechny národy a hlásejme  Nové evangelium:

 

VŠICHNI JSME SOUČÁSTÍ  JEDNOHO CELKU. 

NAŠE UČENÍ NENÍ LEPŠÍ,

NAŠE UČENÍ JE PROSTĚ JINÉ.

 

Hlásejme to také ve vládních síních, v našich školách, a nejen prostřednictvím našeho kolektivního vědomí, ale také prostřednictvím našich kolektivních ekonomik.

 

Realizujme svou duchovnost tady a teď na této Zemi.

 

 

MILUJEME I TU NEJHORŠÍ SITUACI,

NEBOŤ SVOU LÁSKOU JI MŮŽEME DOSLOVA

„UMILOVAT K SMRTI“.

 

Každý je zodpovědný za každého. Jsme odpovědni za své bratry a sestry. Až si to uvědomíme, zmizí ze světa všechno utrpení a bolest.

 

Pak vytvoříme novou láskyplnou společnost. Hlavními zásadami takové společnosti budou tři základní principy:

 

VĚDOMÍ

POCTIVOST

ZODPOVĚDNOST

 

Nebudou žádné jiné zákony. Žádné jiné předpisy. Nebude žádné zákonodárství, neboť jej nebude potřeba. Protože si konečně uvědomíme, že  MORÁLKU NELZE UZÁKONIT.

 

Tyto základní principy budeme učit ve školách. Školní osnovy budou založeny na těchto zásadách a všechny předměty se budou učit skrze tyto zásady.

 

A PRAVÁ LÁSKA JE SHOVÍVAVÁ, DOBROTIVÁ, BEZ ZÁVISTI, NENÍ NADUTÁ, NEVYHLEDÁVÁ SVÉ, NEROZČILUJE SE, NEZNÁ ZLÝCH MYŠLENEK, NETĚŠÍ SE ZE ZLOMYSLNOSTI, NÝBRŽ Z PRAVDY, SNÁŠÍ VŠECHNY VĚCI, VĚŘÍ VŠE, VŠEHO SE NADĚJE A VŠECHNO VYTRPÍ.

 

 

 

Našim jménem nehradíme účastníkům cestovné, noclehy, ani stravné, protože to není v našich možnostech.

 

Prosíme o jakoukoliv finanční výpomoc na provozní výdaje, (např. překladatele atd.) na konto:

            

              A)  V Korunách českých (Kč) – platby v tuzemském korunovém platebním  styku:
 

8010-0505137483/0300

             

              B)  V Korunách českých (Kč) – platby ze zahraničí:

 

ČSOB, pobočka Česká Lípa, Mariánská 216, 470 01 ČESKÁ LÍPA

Swift  CEKO CZ  PP LIB

8010-0505137483/0300

 

              C) V cizí měně:

 

ČSOB, pobočka Česká Lípa, Mariánská 216, 470 01 ČESKÁ LÍPA

Swift  CEKO CZ  PP LIB

13748010/0300

 

 

Děkujeme za pochopení situace.   S láskou přátelé.

 

 

 

www.universe-people.cz

 

 

 

1126.  Rozhovor se Stvořitelem.               (Přijal Jaroslav P.)    22.7.2000.  22:59-23:10 hodin.

                                                                                Místo: Strakonice.

 

„Jest zde onen čas, na který čekal celý tento Vesmír sil světelných, že uskuteční se toto velice významné setkání v Praze těchto osvícených duchovních směrů, jež reprezentují tyto Síly světla. Toto setkání má jednu velice významnou úlohu. Tou jest prezentace shodných světových názorů, jejichž páteří jest toto:

 

1)     Bůh, vás lidí, Stvořitel prvotní vás všech a všeho jest JEDEN.

 

2)     Bůh, Stvořitel prvotní vás všech a všeho jest neohraničená a nikde nekončící a také ničím neomezená a nic neomezující LÁSKA.

 

Toto jest mottem tohoto setkání a také jeho základní osou či páteří, jak již výše bylo uvedeno. Toto jest nyní vše a končím již tento náš rozhovor.

 

Stvořitel prvotní vás všech a všeho, který všechny bytosti ve vesmírech všech, co jich jest, miluje touto láskou neohraničenou a nikde nekončící, ničím neomezenou a nic neomezující.“

 

 

 

1127.  Osud lidstva ve věku vodnáře (soud).     (Přijal Roman M. Od Ortona)         Červenec 2000. 

                                                                                Místo: Košice.

 

Kliknutím ZVĚTŠÍTE obrázek

 

 

1128.  Pokusy o fyzické střetnutí.            (Přijala Viera S.)      30.7.2000.    21:37-21:40 hodin. 

                                                                                Místo: Košice.

 

„Ahoj Mirielka, dieťa hviezd, tu je Aštar. Milujeme vás milý kontaktéri. Ak sa chcete stretnúť s nami fyzicky, musíte sa zmieriť sami so sebou a hlavne s druhými tiež kontaktovanými osobnosťami. Treba veľa trpezlivosti, mieru no i telesnej zdatnostivo veľkej miere i stupeň ovládateľnosti tela duchom, to je nesmierne dôležité pre takú dôležitú úlohu. Ešte raz opakujem: Bez lásky sa nepohnete ani o krok a bez jej príslušenstva, to jest nástrojov lásky. Ale o tom neskôr.

 

To ti z láskou zdelil sám Aštar Šeran veliteľ 10 miliónov lodí.

Predaj toto posolstvo Ivovi, aby ho sprostredkoval ľuďom.

To je zázrak bytia!“

 

Ďakujem za zdelenie Aštarovi.

 

 

1129.  Pravá duchovní skutečnost lidského života.    (Přijal Petr F.)   8.3.1988.  5:15 . . . hodin.

                                                                                Místo: Santa Barbara, California, USA.

 

Pán Ježíš Kristus, výňatek ze sdělení z kapitoly 13. Jak přežít lidský život z knihy Nové sdělení Pána Ježíše Krista:

 

„Někteří duchovní vůdcové mezi lidskými tvory věří, že lidský život je školkou k zalidňování nebes pozitivního stavu. Jaké by to bylo „krásné“ místo takové nebe, kdyby bylo zabydleno lidským plemenem !  Můžete být ujištěni, že přítomnost typického lidského života v nebesích by způsobila to, že by se velice rychle obrátila v pekla. Také si můžete být jisti, že nic z lidského života nemůže vstoupit do nebes či přežít tam delší dobu. Než lidští tvorové budou schopni vkročit do nebe, musí projít poněkud zdlouhavým procesem změny struktury, přestavby, obnovy, vzkříšení a genetické i duchovní transformace, aby se mohla od nich odstranit ta typická lidskost. Až se toto provede, mohou tak učinit. Ale pak již nic z typického lidského života v nich nezůstane.

 

Pravou DUCHOVNÍ SKUTEČNOSTÍ LIDSKÉHO ŽIVOTA je, že byl ZFABRIKOVÁN K TOMU, ABY SE STAL ŠKOLKOU PRO PEKLA, nikoliv pro nebesa. Jako kdokoliv jiný, tak i lidští tvorové mohou být spaseni od tohoto příšerného údělu spasitelským aktem Pána Ježíše Krista. Kdyby byl lidský život stvořen k tomu, aby se stal školkou pro nebesa, pak by nebyla existovala pro Pána Ježíše Krista potřeba se inkarnovat do lidského života. Jedním z mnoha důvodů pro inkarnaci Pána Ježíše Krista do lidského života bylo dát lidskému životu příležitost odpoutat se od toho strašlivého osudu, pro jaký byl zfabrikován.“

 

 

1130.  I. světové sympozium o lásce ve Španělském sále – zajištění sálu.           Správa Pražského hradu.

V Praze dne 13.7.2000.

        

         Vážená paní K.,

 

v souvislosti s Vaší žádostí o bezplatné poskytnutí prostor Španělského sálu Pražského v termínu 9. září 2000 za účelem uspořádání I. světového sympozia o lásce Vám oznamujeme, že žádosti o udělení záštity prezidenta republiky nebylo vyhověno a tudíž bezplatný pronájem není možný.

 

Nabízíme Vám možnost pronájmu Španělského sálu za cenu 630 000,- Kč (odpovídá snížené sazbě) + 22 % DPH, služby poskytnuté v souvislosti s pořádáním sympozia budou hrazeny zvlášť. Kapacita Španělského sálu je 750 míst. Prosíme laskavě o závaznou písemnou rezervaci do 9. 8.2000, což je 1 měsíc před plánovaným uspořádáním akce, abychom výše zmíněný termín neblokovali pro případné další klienty.

 

Děkujeme za pochopení.

 

S pozdravem

 

RNDr. Mária Gálová

Ředitelka programové divize

Správy Pražského hradu

 

(Originál dopisu je v obrázcích na internetu www.universe-people.cz)

 

 

 

 

 

1131.  Objednávka sálu pro I. světové sympozium o lásce v Praze

 

 

Správa Pražského Hradu

Ředitelka programové divize

RnDr. Mária Gálová

PRAŽSKÝ HRAD

Praha 1

110 00

 

 

 

Věc:                                             Pronájem Španělského sálu

 

 

 

Vážená paní Gálová,

 

 

Prosím o laskavé pronajmutí ŠPANĚLSKÉHO SÁLU na 9. září 2000 pro I. SVĚTOVÉ SYMPOZIUM O LÁSCE, a to od 7 do 19 hodin.

 

Děkuji za vyřízení žádosti.

 

 

 

S láskou za všechny přátele

                                                      Helena K.

 

 

 

 

 

 

         Helena K.                                                            RnDr. Mária Gálová

         P.O. BOX 51                                                      ředitelka programové divize

         ČESKÁ LÍPA                                                     Správy Pražského hradu

         470 06                                                                PRAŽSKÝ HRAD

                                                                                     Praha 1

                                                                                     110 00

 

 

V České Lípě 19.7.2000.

 

1132.     Dopis od přátel – šíření pozvánek I. světového sympozia o lásce.

V Pardubicích 4.8.2000.

 

         Milý Ivo,

 

už 1,5 roku sledujeme a čteme Vaše sdělení na internetových stránkách. Jelikož si také moc přejeme, aby Zemička a co nejvíce jejích obyvatel co nejrychleji a zároveň nejmírněji mohli převibrovat do 5. dimenze, poslali jsme Váš leták o Sympoziu všem firmám, jejichž e-mailovou adresu se nám podařilo zjistit. (Obeslali jsme přibližně 600 firem v posledních 3 týdnech od data odeslání tohoto dopisu).

 

         Přejeme Vám hodně sil a lásky do další světelné práce.

Jana      a       Jirka .

(20 let)         (21 let)

 

 

1133.  Očista pokračuje (268).                   (Přijal Ivo A. Benda)    8.8.2000.  9:00-9:23 hodin.

                                                                       Místo: Česká Lípa.

 

         „Milý Ivo,

 

Upřímně tě zdravím já, Aštar, velitel Velké vesmírné flotily.

 

Ano, jsem rád, že jsi se se mnou takto spojil, a že ti mohu sdělit některé nové informace. Ano, pozorujete nyní další fáze očisty planety Země, tedy především požáry, kdy se nespaluje jenom les a porost, ale také negativní energie v ovzduší se transformuje do pozitivní vibrace. Toto probíhá v celé západní polovině USA (dle zpráv z médií je k dnešku spáleno 40 000 km2 území USA, to odpovídá rozlohou polovině území České republiky, a požáry dále pokračují – pozn. zpracovatele), a na celém jihu Evropy.

 

Tato vichřice s bouří a krupobitím v českých zemích je další reakcí na negativní myšlenky mnoha lidí a postihla rozbitými okny a střechami právě ty lidi, kteří potřebují tento impuls. Jedná se i o tzv. úrodu v zahradách, neboť lidé, kteří nechovají lásku k Zemi, nedostanou od Země takových darů, jako ti druzí (toto proběhlo hlavně v jižních Čechách a na severní Moravě – pozn. zpracovatele). Vidíš milý Ivo, že konflikt mezi pozemským lidstvem a planetou Zemí dále pokračuje a tyto vlády se i nadále nechávají ukolébávat a ovládat Silami temna.

 

Dále ti chci sdělit, že planeta Země sama pokračuje ve změně vibrací, a tato změna se v těchto dnech projevuje těmi anomáliemi, které pozorujete například u počasí. Ve skutečnosti je toho mnoho, co se zde mění, hlavně negativní lidé jsou stále více konfrontováni se svými činy a chováním a to se jim projevuje v jejich každodenním životě.

 

Dále ti chci sdělit milý Ivo, že Láska na Hradě bude, neboť již mnoho lidí bylo osloveno (a to na celém světě), neboť do organizace této krásné akce se zapojilo a stále zapojuje mnoho lidí. Mám z toho velkou radost a těším se na tento náš společný projev lásky zde, v českých zemích.

 

Dále ti chci povědět, že mnoho lidí s námi dnes již komunikuje a pracuje na sobě pod naším vedením a vedením Stvořitele našeho milovaného, je to takto nezvratný proces, který nyní probíhá a máme z něj velikou radost.

 

Dále ti chci sdělit, že také váš prezident Havel je překvapen uspořádáním I. světového sympozia o lásce na Hradě a těší se na tento krásný akt lásky a harmonie, který zde bude probíhat. Toto jsem ti s láskou milý Ivo předal já, Aštar, velitel Velké vesmírné flotily.“

 

„A nyní se přidávám já, Ptaah, velitel vesmírné flotily z Plejád. Také já tě srdečně zdravím a posílám proudy lásky. Jsem rád, kolik lidí aktivně organizuje toto nádherné Sympozium o lásce v Praze a jak se informace rozletěly nejen v českých zemích, ale i do světa. Přijedou sem krásní lidé, kteří jsou schopni vyzařovat lásku a dobro mezi lidmi, a kteří mají upřímnou touhu o změnu tohoto světa k lepšímu. Nyní tedy dále se budou dít nové události tak, jak jsme ti již říkali, neboť doba pokročila a vše se vyvíjí nevratně kupředu rychlým tempem. Miluji vás všechny milí lidé planety Země a těším se na vše nové pozitivní, co zde lidé uspořádají a zasejí.

 

Toto sdělení ti s láskou předal Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád.“

 

 

1134.  Dopis k I. světovému sympozium o lásce v Praze.  (Napsal Ladislav K.)            9.8.2000.

Místo: Kladno.

Vážená komise pro rozhodování ve věci  I. SVĚTOVÉ SYMPOZIUM LÁSKY

 

Děkujeme vřele za pronajmutí Španělského sálu. Některé televizní společnosti se u Vás na Hradě čile hlásí. Je dobré, že se jim takto snažíte vyhovět, PRAVDA,.. no tak to má být. Chvála Vám, že máte v sobě tolik LÁSKY. Chtěl bych prosím ujasněnější odpověď, kdy se Vámi tolik milovaný pan Václav Havel vrátí ?  Je tam už v tom Španělsku dlouho. Ještě, že je tolik času, aby byl Vámi milovanými pracovníky informován i když oni prý s panem Kocábem (tedy nevím, jak pan Václav Havel) pozorují obsah serveru, na který Vás též srdečně zvu a připojuji ze VI. dílu poslední tři sdělení.

 

Ještě jednou Děkuji, Děkujeme a Děkují všichni, kteří přijdou, hlavně abychom se tam všichni vešli, kdyby pršelo.

 

Hodně lásky Vám posílá jeden z dalších organizátorů

K. Ladislav 

Příloha: Sdělení 1130, 1131, 1132. 

 

 

1135.  Všem lidem pracujícím v médiích.       (Napsal Ladislav K.)                              9.8.2000.

Místo: Kladno.

 

Srdečně Vás všechny úvodem  pozdravuji a prosím „Dejte toto mé sdělení na vědomí všem lidem pracujících v médiích“.

 

Vy všechny televizní stanice, které jste již byly na Pražském Hradě ohledně I. Světového sympozia LÁSKY a dostaly jste odpověď, že nic takového se nekoná a konat nebude, nezoufejte, není to PRAVDA. SYMPOZIUM BUDE, BUDE, BUDE, jestli se tam vůbec všichni vejdou, kapacita je totiž 750 lidí !!! Oni to tam prostě nechtějí a to komise pro Rozhodování v této věci. Zcela nepochybně se děje vše bez vědomí Prezidenta, je to neskutečně neuvěřitelné. Nejdříve, když se ověřilo, že termín 9. 9. 2000 je volný a že jde o duchovní charakter bylo vše v pořádku a jakoby zdarma. Za týden po náročném zjišťování jak vlastně funguje ??  Informační systém „Správa Pražského Hradu“ tu byl návrh za 150.000,- Kč dále asi po 14 dnech si návrh šplhnul na 630.000,- Kč bez DPH.

Závazná objednávka na pronájem je tedy podána, vše se děje podle jejich návrhu. Podmínky jsou splněny a dodrženy. Zákony nám snad  platí. Vše černé na bílém. Proč Vás tedy klamou, si odpovězte samy, nebo se zeptejte pí. Gálové, p. Krafla, p. Mathé nebo p. Fischera anebo zkuste PRAVDU skrze pana Presidenta Havla, jestli dal či nedal záštitu.

 

Posílám Vám hodně Světla, lásky a pravdy.

Další z organizátorů K. Ladislav

 

Příloha: Sdělení 1130, 1131

 

Poznámka zpracovatele: Nezapomeňte se vést Stvořitelem, ne druhou stranou, jinak zajdete jinam. Nezapomeňte, že vše probíhá podle plánu Stvořitele našeho milovaného a je to mj. pro každého zkouška – test – viz Duchovní cesta. Každý oslovený se bude muset vyjádřit ano – ne, a o to zde běží, to je podstatné, nikdo z oslovených nebude moci říct: „já nic, já muzikant“. Tak je to vše jednoduché. Hlavní je stále vyzařovat lásku, a pak tam, na místě především, nic jiného než meditovat, meditovat, meditovat . . .  (ale to už někteří víte). My nemáme co ztratit.

 

S láskou  Ivo A. Benda.

 

 

1136.  Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí – Poslední soud.         (Zpracoval Ivo A. Benda)

 

 

Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí.

 

Mnozí lidé ani netuší,

 

že vše spěje ke kritickému bodu účtování s lidstvím.

 

Toto co probíhá, jsou fáze Posledního sebe-soudu.

 

To je proces rozhodování lidí,  ve kterém

 

jsou Stvořitelem předloženy lidem takové životní situace,

 

ve kterých se každý člověk musí jednoznačně rozhodnout

 

buď pro pozitivní nebo negativní stav.

 

Je to dělení zrna od plev.

 

Uzavírá se jedna důležitá vývojová fáze,

 

vývoje negativního stavu do své plnosti,

 

a tou je lidstvo na planetě Nula = Země,

 

kterou sledují všechny bytosti ve Stvoření,

 

aby věděly, co nevolit.

 

Je to POSLEDNÍ SOUD.

 

 

1137.  Jeden z dopisů panu Václavu Havlovi.   (Napsal Lumír K.)                               1.8.2000.

                                                                                Místo: Šumperk.

 

Vážený pan prezident

Václav Havel

Dělostřelecká 1

110 00  Praha 1

 

 

Vážený pane prezidente,

 

Dovolte mi, abych Vám alespoň jednou ve svém životě poděkoval za práci, kterou jste vykonal a konáte. Jsem Šťasten ze způsobu, jakým byla započata další cesta našeho národa po pádu komunismu. Jsem přesvědčen, že na tomto kroku záleželo nejvíce a na jeho významu a účinku nezmění pozdější události nic. Děkuji Vám, protože toto vše bylo především Vaší zásluhou.

 

Dovolte mi také, abych Vás poprosil o zvážení výzvy, kterou Vám, prostřednictvím pana Ivo A. Bendy zaslala Kosmická konfederace planet. Možná, že k setkání, ke kterému tato výzva vybízí už došlo a moje prosba o její vyslyšení je zbytečná. Možná ale dosud  zvažujete další postup. Pak Vás prosím, pokuste se učinit i další zásadní krok ve svém úřadu, dokud je to možné.

 

Vážený pane prezidente. Přeji Vaší paní a Vám do dalších dní pevné zdraví, jasnou mysl a láskyplné veselé srdce.

 

Lumír K.

Šumperk

 

Poznámka zpracovatele: K dnešnímu dni, tj. 8.8.2000 se zatím žádné setkání pana prezidenta Václava Havla se zástupci Kosmické konfederace planet neuskutečnilo.

 

 

1138.  Falešní kontaktéři.                          (Přijala Viera S.)        6.8.2000.     9:41-9:55 hodin.

                                                                       Místo: Košice.

 

Stalo se mi, že mi výjimečně některý kontaktér pošle sdělení od údajně našich Vesmírných přátel, které je zaměřeno negativně na moji osobu. Pochopitelně jsou to tací, kteří mají sami podobné problémy, a negativními energiemi se napojují jinde (buď jejich mysl nebo Síly temna). Sami nepochopí, že jsou ovládáni a smyslem takového počínaní je zraňovat jiné lidi a šířit negativní energie všemi směry.

 

Chtěl bych upozornit tyto kontaktéry ale i jiné lidi, že Vesmírní lidé nedávají o jiných lidech (jmenovitě) podrobné informace bez jejich souhlasu, podrobné informace o jejich minulých životech, zvláště o jejich nitru. To je totiž nemorální. Ale pro všechny je to jedna ze zkoušek – testů – viz Duchovní cesta.

 

Síly temna dovedou mnoho věcí kamuflovat, kromě lásky – vyzařování jemnovibrační energie, čili pouze vlastním pocitem rozlišíte Temnotu od Světla. Negativní lidé samozřejmě tíhnou k Silám temna, pro ně jsou Síly temna ti správní. Někteří negativní lidé se domnívají, že jsou pozitivními. Ještírci dovedou např. i předvést pozemšťanu obrazy z návštěv u našich vesmírných přátel, ale všechny tyto obrazy – postavy Aštara, Ptaaha a dalších bytostí světla včetně jejich aur !, interiéry i exteriéry lodí, jejich planety a domovy, jejich sdělení – to vše mohou některým lidem, kteří nemají lásku, ale mají mentální vidění („studené čumáčky“) naordinovat informačními technologiemi, těmto temným kontaktérům, a ti pak tyto zfabrikované informace šíří nevědomě dále kolem sebe a způsobují pochopitelně někdy i bolest druhým lidem. Uvědomte si prosím, že Síly temna nejsou hlupáci, mají mnoho technologií, mají přístup k mnoha pravdivým informacím, které rafinovaně dovedou pomocí informačních a jiných technologií zprznit a šířit. Jen si vzpomeňte na film Jurský park, vždyť i pozemská technologie dovede vytvářet takové obrazy, že nepoznáte dle obrazu realitu. Cílem těchto aktivit je zcela paralyzovat práci Světla, ale to se nikomu nepodaří, protože i kdyby jste tisíckrát po pravdě šlapali, stejně si najde cestičku k projevení se.

 

Pomocí těchto informačních technologií Sil temna dodaných přes pseudokontaktéry bylo zlikvidováno množství potencionální důležité práce pro lidi řady kontaktérů Světla či lidí pracujících pro Světlo (za 3 roky svých zkušeností to pozoruji kolem sebe velmi hmatatelně – např. snaha likvidovat mé zázemí, snaha likvidovat velké sponzory, lidi kteří tisknou letáky či vyrábí nosiče informací VIDEA, CD-ROM atd.). Pro ilustraci zde uvedu alespoň místa, kde tito pracovníci Temnoty nyní působí, neboť je nechci jmenovat (stejně přibývají jiní): Praha, Zlín, Votice, Benešovsko, Frýdecko – Místecko, Brno, Sokolov, Prostějov, Prievidza. Velmi výstižný popis jejich práce – technologie je tento: Chodí s tyčí, na ní balancují s hromadou talířů, které jsou střídavě černé a bílé !  Teprve později jednoho dne jim talíře spadnou. Někteří mají svá sdělení v „Rozhovorech“ z doby, kdy ještě spolupracovali se Světlem ! Některý zase promítá originální filmy lodí Plejáďanů od pana Eduarda A. Meiera, ale NEŠÍŘÍ je mezi lidi, a hlavně k nim dodává mnoho let zprzněné informace negativního stavu. Tak je hloupý, že nechápe, co činí. Další zase kontroluje práci mladých kontaktérů, kteří malují portréty Vesmírných lidí, a pracuje jen na tom, jak tyto portréty blokovat, aby se nedostaly mezi lidi (čili jim je krade) pod kamufláží, „že připravuje knihu“, ale na žádný web internetu je nedá – to je jeho práce mnohaletá (Sokolov). Jiný příklad je s p. Hesemannem (Německo) (toho si dovolím jmenovat, který provádí po celé planetě Zemi prznění důležitých informací, 1 x za rok v Praze prováděl od r. 1990 bombastické přednášky s promítáním filmů negativních mimozemšťanů za účasti cca 1000 lidí vylákaných magazínem 2000, a od listopadu 1998, kdy obdržel ode mne „Rozhovory“ v češtině, se již v českých zemích neobjevil, asi částečně pochopil, co dělá). Velice nemožné jsou způsoby, kdy potencionální spolupracovník mi doslova ukradne desítky či stovky knih „Rozhovory“ pod kamufláží spolupráce – prodeje (takto mi bylo již zcizeno na 800 knih – většina knih bývalým spolupracovníkem - distributorem ze Zlína, který je nyní pod kontrolou Temna, z 5600 knih, ovšem to jsou plánované ztráty v tomto terénu Temnoty). Pochopitelně, já mám vždy myšlenku, že si knih mohu vytisknout třeba vagóny, když budu mít potřebu – to je jasné. Tím vším vznikají obrovské duchovní škody a jejich původce pak postupuje podle své volby – stupně NÁVRATU PRÁVĚ DLE MÍRY DUCHOVNÍCH ŠKOD (viz Duchovní cesta). Je typické, že tito původci jsou v této fázi svého vývoje takovými loutkami, že si většinou nic neuvědomují. Lidé, kteří pátrají po jménech – kdo co dělá, různým vyptáváním, vyzvídáním (špiclují – šmírují), vždycky jsou ovládáni negativním stavem, neboť člověk pod vedením Stvořitele se nemusí jiných lidí pracně vyptávat a sjíždět (jako kuna „jak kona“ – jak říkala moje milá babička z Hané) po celé republice, aby sehnal potřebné informace ke své práci pro lidi. Neboť je v komunikaci, pod vedením Světla. Kdyby toto chápalo více lidí, bylo by zde mnohem lepší klima pro práci Světla.

 

Pak tady mám případ kontaktérky z Prahy, která po zaslání prvních správných sděleních o Temelínu ihned ujela (změnila frekvenci) a pokračovala v posílání zpráv (denně) o zvyšujícím se počtu mrtvých lidí v Temelíně (od 40 až na 1000 mrtvých a desetitisíce ozářených), cíl této technologie ještírků byl zlikvidovat náš internet šířením poplašné zprávy . . .  Samozřejmě jsem ji odhalil (tu technologii), kontaktérka pak velice brečela . . .

 

Ti lidé, kteří mi např. volají v nejnevhodnější dobu, a ani se nezeptají, jestli volají vhod (např. když právě platím u okénka pošty či nastupuji do taxíku), zcela jistě nejsou pod vedením Světla, ale jen „pseudopracují pro Světlo“ anebo pracují opět pro Temnotu vědomě. . .

 

Prosím vás milí lidé, neposílejte mi žádné předlouhé dopisy a nevolejte mi ve věcech nepodstatných, tímto způsobem mě ohromným způsobem okrádáte o čas, který mohu věnovat pomoci jiným lidem – někteří lidé s tím mají problémy toto pochopit. Psaní dopisů a telefonáty (jen mechanické a návykové důvody) nejsou prací pro Světlo – to je hlavně pro jednu starší paní z Teplic, která mi posílá stovky dopisů a nehodlá s tím přestat. I takto funguje ovládání.

 

Podobně je to s pozvánkou na I. světové sympozium o lásce, kde je jasně uvedeno, že zájemce nechť se nechá vést Stvořitelem, přesto někteří lidé baští ovládací programy Temnoty a jsou jejími loutkami.

 

Pokud chcete poslat někomu lásku, stačí vyslat myšlenku – je to všude uvedeno v „Rozhovorech“, přesto někteří činí jinak, materiálním způsobem.

 

Toto vám milí čtenáři dávám proto, abyste si někteří konečně uvědomili, jaké prostředky používá negativní stav, že nejsou malé a zanedbatelné, a není radno je podceňovat.

 

Při své práci pro Světlo si můžete vždy položit otázku:

 

JAKÝ Z VAŠÍ PRÁCE MAJÍ UŽITEK DESÍTKY ČI TISÍCE LIDÍ ?

 

Proto jsem se obrátil na jiné kontaktéry, aby napsali ke sdělení pseudokontaktéra (od Prievidzy) o mě, (pravé) sdělení od bratrů Aštara a Ptaaha.

 

S láskou Ivo A. Benda.

 

 

„Ja sám Aštar sa ti hlásim zo stanice Share. Ivo A. Benda je charakterná bytosť, ktorá koná z vôle Stvoriteľa, miluje prírodu, každý strom, lúku, riečky, zvieratá a pozemských ľudí. Je to plne zodpovedná bytosť plniaca si svoje úlohy, akejkoľvek prekážky a úklady mu kladené od falošných kontaktérov ( totiž temných kontaktérov ) sa im vráti dvojnásobne. Oni sami však musia poznať, kde urobili chybu, kde v ktorej časti ich osobnosti chyba nastala. Veru tak.

 

Milý kontaktéri ! Dobre si vyciťujte vlastné zdelenia, ktoré nesmú protirečiť láske, ale najprv tú lásku chcite pochopiť.

 

Ešte raz opakujem: Zamerajte sa na seba, a až tak plne očistený od starých chýb a omylov pozrite inému z výčitkou do oči.

 

Niet dňa, aby ľudské oči nepozreli na druhé oči s úmyslom nájsť v nich brvu smietky. Lež málo u nich vlastné oči znamenajú, veď väčšina ich musí kryť pod okuliare, také sú špinavé. Očí sú studne pravdy, aj vaše oči sú pravdivé, lebo ukážu všetko. Ale ja sám Aštar verím svojím menej dokonalým bratom a sestrám pozemským, lebo viem, že vaši duchovia túžia len po svetle a v ňom po láske.

 

               To vám s láskou zdelil sám Aštar.“

 

„A ešte na záver sa pripája aj Ptaah.

 

Milí moji ! Náš život je oveľa živší a pohyblivejší, ako ten váš a preto človek pozemský, na POHYB sa zameraj a vyciťuj čo to slovo znamená.

 

                S láskou aj Ptaah.“

 

Ďakujem.

 

 

1139.  Stav na planetě Zemi z Vesmírného pohledu (269).       (Zpracoval Ivo A. Benda)

                     8.-9.8.2000.

                                                                       Místo: Česká Lípa.

 

Tento materiál byl zpracován jednak výtahem některých částí knihy Nové zjevení Pána Ježíše Krista“ (především kapitola 7. Pojetí Antikrista) z r. 1988 Petra D. F. a jednak komunikací se Stvořitelem prvotním všeho a všech.

 

Kliknutím ZVĚTŠÍTE obrázek

 

 

KOMUNIKACE je omezena tak, jak je vyjádřeno ve schématu. Planeta Země je jediné místo ve Stvoření, odkud mohou získávat informace všechny bytosti Stvoření, vyjma samotných obyvatel planety Země (až dosud). Vinou prazvláštního uspořádání z dílny pseudotvůrců zde panuje tolik prapodivných organizací a náboženství (a jejich „pravd“), že pro běžného člověka je tento stav naprostý chaos a dezinformace a zprznění všeho, co lze zprznit. Bytosti Světla ale i Temnoty díky tomuto uspořádání jasně a přehledně zjišťují, co NEVOLIT, tedy tvorbu pseudotvůrců bez Stvořitele našeho milovaného na vlastní pěst. Samotná lidská společnost je něco tak prapodivného, co nemá ve všem Stvoření obdoby z hlediska omezení a nemožnosti takové existence lidských tvorů. Pán Ježíš Kristus provedl spasitelský čin tím, že Absolutní vědomí pomocí fyzického zfabrikovaného těla od Josefa a Marie – produktu pseudotvůrců, proniklo nejen na planetu Nula a předal tím informaci o Pravdě, Lásce, ale po té toto tělo použilo k postupnému proniknutí do všech 12 negativních stupňů zóny vymístění od –1 po – 12, a tím všem jejím obyvatelům dalo informaci o Pravdě, Lásce, kterou nikdy dříve neměli a nemohli mít (pseudotvůrci každou pravdivou informaci zprzníkontaminují svými ovládacími programy). Dává tedy všem bytostem zóny vymístění i planety Nula volbu na obrácení se zpět ke Stvořiteli. V tomto fyzickém zfabrikovaném těle se vrací zpět Absolutní vědomí v těle od Josefa a Marie (může ale být vzhledově pozměněno) od stupně –12 po –1 a pak zpět na planetu Nula, Zemi = 2. příchod Pána Ježíše Krista, kde završí tvorbu této vývojové fáze Stvoření – ukončení negativního stavu, který bude navěky eliminován.

 

Pro vysvětlení, pro bytosti negativního stavu není jejich poloha negativní (nevnímají ji tak), neboť neměly dosud možnost poznat povahu pozitivního stavu, neboť jim tyto informace chybí (vyjma pseudotvůrců) (viz graf). Navíc bytosti temnot se domnívají (pod ovládacími programy pseudotvůrců), že se nikdy nemohou dostat zpět ke Stvořiteli (že je navždy zatratil). Pravý opak je pravdou. Vše je tedy relativní poznání každé sentientní entity.

 

O aktivaci negativního stavu (před mnoha milióny let) mají kompletní informace pouze Pán Ježíš Kristus, Stvořitel, a pseudotvůrci. Pseudotvůrci jsou aktivátory negativního stavu ve Stvoření (stalo se to na planetě Zemi před stamilióny let) a současně „hlavní manažeři“, ovládající celý negativní stav i planetu Nula.

 

Pseudotvůrci nezfabrikovali jen člověka pozemského – což je 7 miliónů let linie z opičích – zvířecích předků a 4 milióny let lidské historie plné zla a zabíjení (95 % lidského stvoření je zvířecího původu, 5 % je z původní ukradené čisté Božské bytosti Světla), ale celou evoluci, přírodu planety Země za stamilióny let (metodou cestování v čase zpět - miliardy let - navštívili Zemi a uvedli vlastní pseudotvorbu od prvních živých tvorů až po dnešní, včetně opic, na Zemi) proto, aby dnešní vědci nemohli najít ani stopy po čisté tvorbě Stvořitele, Jeho čistých láskyplných bytostech pozitivního stavu. Vědci si proto myslí, že se člověk vyvinul samovývojem – metodou přirozeného výběru - darwinismus. Původní kontinent na Zemi byl jeden s příjemným klimatem, ale od doby pseudotvorby byl metodou řízených zásahů planetkami rozštěpen na dnešní kontinenty (cca 200 miliónů let), neboť těmito násilnými metodami museli pseudotvůrci často likvidovat vlastní nepodařenou a zprzněnou pseudotvorbu (včetně ještěrů), až se dopracovali k dnešnímu člověku. Člověka zfabrikovali během několika fází (přes sto miliónů let i s jeho předchůdci) tak, že především rozdělili původní JEDNO vědomí čisté duchovní bytosti stvořené Stvořitelem na TŘI oddělené vědomí (metodami genetickými – naše fyzické tělo – největší změny na mozku, nervové soustavě a v sexuální oblasti, pseudoduchovními – různé ovládací programy, a jinými pro nás nepochopitelnými – mimo náš prostor a čas) tak, aby tato rozdělená vědomí mohli kontrolovat. 95 % vědomí průměrných pozemšťanů je pod jejich kontrolou a jen 5 % je původní Božská tvořivost - Láska. Také proto, aby člověk neměl vědomí, odkud původně pochází, totiž z čisté lásky Stvořitele našeho milovaného. Kdyby pseudotvůrci mohli, byla by vědomí oddělena na 100 % od Stvořitele, ale pseudotvůrci nemají Lásku = životní energii, takže jejich fabrikát by ihned zemřel. Proto ten malinký otvůrek v jejich pojetí slouží k napájení pseudobytosti (loutky) životní energií od Stvořitele. Můžete si to představit tak, že původní čistá bytost od Stvořitele s neomezenou komunikací a tvořivostí se všemi bytostmi Stvoření pozitivního stavu ve 100 % kondici (obr. 3) byla rozdělena na 3 vědomí – oddělené jako skořápkami vejce uvnitř sebe, kde ale museli pseudotvůrci nechat zcela minimální otvůrek k proudění minimální životní energie od Stvořitele prvotního všeho a všech. U tohoto minimálního otvůrku ale nasadili po 3 negativních bytostech = stíny, a to na každou z úrovní mysli (tedy celkem 3 x 3 = 9 stínů u každého průměrného pozemšťana), které mají na práci kontrolu a prznění jakékoliv čisté informace od Stvořitele a Světla, která se k otvůrku dostane. V Duchovní cestě je touto základní fází výchozí bodfáze spící, a právě bytosti Světla tisíce let čekají na to, až se u toho kterého pozemšťana objeví minimální prasklinky v těch skořápkách, kterými může proudit Světlo = pravdivá informace od Stvořitele a bytostí světla. Další duchovní cestou jsou vlastně ty skořápky - bariéry likvidovány, až se opět obnoví původní jedno čisté vědomí v komunikaci se vším, se Stvořitelem a s bytostmi Světla, bytost se stává multidimenzionální. Proces transformace těla – fabrikátu zpět se nazývá divinizace.  Stát démonů, který zde máme instalován, má hlavní funkci v ovládání a kontrole těchto 3 oddělených vědomí - nejvnitřnější mysl = intuice, vnitřní mysl, vnější mysl = rozum – je to provedeno tisíci způsoby, od celého státního uspořádání (např. Ministerstvo kultury povoluje činnost novin, a je plně odpovědno za 90 % negativních energií, které v novinách existují). Všude, kam se podíváte, máte ovládací programy pseudotvůrců („vrcholových manažerů“ – mimozemských entit největšího zla ve Stvoření). Proto nemusíte hledat ty ovládací programy (jsou prostě téměř všude), ale naopak můžete hledat ty čisté informace lásky a dobra, kterých je v organizovaných společnostech jen cca 5 %, a to díky inkarnacím bytostí Světla do těchto zfabrikovaných těl (jiný způsob neexistuje), které v takových těžkých podmínkách pracují. Přesné % odpovídá i míře zprznění pozemského člověka, jeho těla a jeho vědomí pseudotvůrci.

 

TŘI ODDĚLENÁ VĚDOMÍ LIDSKÉ BYTOSTI zfabrikovaná pseudotvůrci – každé oddělené vědomí má ještě 3 úrovně (jen 5 % komunikace je se Stvořitelem a s bytostmi Světla, 95 % informace je ovládána – zprzněna Temnotou, řízena stejně jako řídí manažeři firmu). Takto je ovládáno 50 % (3 miliardy) lidí, 30 % je částečně ovládaných, 20 % lidí není téměř vůbec:

 

obr.2

Kliknutím ZVĚTŠITE obrázek

 

 

Realizací Duchovní cesty člověk na Zemi se může dopracovat k této struktuře vědomí bez jakéhokoliv omezení či spoutání.

 

PRAVÁ SENTIENTNÍ MYSL stvořená čistou pravou tvorbou Stvořitele (bez zásahu psedotvůrců), komunikace se Stvořitelem a všemi dalšími sentientními bytostmi probíhá neomezeně (nikdo ji neprzní a neovládá) :

 

 

Obr. 3

Kliknutím ZVĚTŠÍTE obrázek

 

 

 

Zlikvidovali například precizně všechny stopy po civilizacích Atlantidy a Lemurie a dnešní vědci v tomto úspěšně pokračují – Akademie věd. Všechny dnešní negativní životní projevy jsou jejich pseudotvorbou, jako např. bodavý hmyz, nebezpečná zvířata, nebezpečné bakterie a viry (např. AIDS), rostliny – plevely atd.

 

Tyto informace mají cenu pro tzv. „vzdělané“ lidi, neboť jejich vzdělání je vlastně ovládací programfabrikace, a jim mohou tyto informace pomoci zbourat to, co je naučili ve školách, a nahradit pravdou o skutečnosti.

 

Pro lidi bez vzdělání tyto informace nemají takovou cenu (dle míry „vzdělání“), neboť jejich vědomí nebylo zprzněno do takové míry, jako u tzv. „vzdělaných“ lidí.

 

Tyto informace jsou pomocí i pro agenty negativního stavu (mohou konvertovat do pozitivního stavu), kteří byli a jsou aktivními nástroji Sil temna. Pro příklad uvedu jen namátkou jména, která se zasloužila o hodně práce v oblasti prznění a ovládání lidského vědomí: Grygar Jiří, Fyzikální ústav (Vesmír je studený, mrtvý, bez života – i přes ČT), Klaus Václav – zavedení finančních ovládacích systémů po r. 1989, které svazují v rozhodující míře vědomí lidí, Vojtíšek Zdeněk – Společnost pro studium sekt a náboženských směrů – i pomocí BIS manipuluje s desítkami novinářů a pracovníky školství celé České republiky, a ihned przní informace o Vesmírných lidech ( „nebezpečná sekta“) – vše pod vládou ČR, z novinářů především lidé z Lidových novin (jaká perfektní kamufláž – tento název novin), Karel Pacner – autor knihy „Hledáme kosmické civilizace“ 1976 aj., který velmi aktivně pracuje mnoho let pro Temnotu v oblasti ovládání inteligentních vzdělaných lidí, dnes redaktor MF DNES, dále několik lidí UFO skupin a jejich časopisů (Magazín 2000, Ufomagazín, Fantastická fakta, Fakta X), zvláště v Plzni – Klub psychotroniky, ze zahraničí Michael Hesemann, kteří dělají reklamu negativním mimozemšťanům a vsouvají mnoha lidem zprzněné informace o lidské historii a postavení člověka ve Stvoření. Vše za souhlasu Vlády ČR v čele s prezidentem Václavem Havlem.

 

Toto nejsou obviňující informace, ale odhalující, a cítím povinnost informovat lidi o tomto, když to zatím jiní lidé nedokázali, především, aby byli OSTRAŽITÍ a aby se dokázali poučit. Každý z agentů negativního stavu může konvertovat do pozitivního stavu, záleží na jeho svobodné vůli. Nikdo není zatracen, zde má každý příležitost obrátit se ke Stvořiteli, proto také Stvořitel dovolil tuto tvorbu pseudotvůrcům a hlavně proto, aby KAŽDÁ SENTIENTNÍ BYTOST VE STVOŘENÍ VĚDĚLA, CO NEMÁ VOLIT. Kdyby Stvořitel nedovolil tvorbu pseudotvůrcům (tvoření bez Stvořitele, bez LÁSKY), porušil by vlastní zákon svobodné vůle, a bytosti ve všech vesmírech by nepoznali plnost negativního stavu.“

 

„Fakticky existují  3 strukturální komponenty ve Stvoření. Každá z těchto součástí sestává ze svého vlastního diskrétního vesmíru, to jest, ze svých vlastních mnohočetných vesmírů, jimž se může sumárně říkat MULTIVESMÍR. Takže je

 

(1)

DUCHOVNÍ MULTIVESMÍR stvoření se svou vlastní strukturou, dynamikou a specifickými zákony;

 

(2)

INTERMEDIÁLNÍ MULTIVESMÍR se svou vlastní strukturou, dynamikou a specifickými zákony a

 

(3)

FYZICKÝ či PŘÍRODNÍ MULTIVESMÍR se svou vlastní strukturou, dynamikou a specifickými zákony.

 

Navíc každý multivesmír sám o sobě je složen ze svých vlastních dvanácti specifických dimenzí, jakými a skrze které nepřetržitě uskutečňuje své jsoucno a bytí.

 

ZÓNA VYMÍSTĚNÍ nebyla stvořena Stvořitelem, ale ideami relativních sentientních entit. Z tohoto důvodu, až se jednou ta idea trvale eliminuje, přestane zóna vymístění existovat.“

 

„Planeta Země, Nula, je jediným místem ve Stvoření, kde se stýkají negativní a pozitivní stav, tedy jsou inkarnováni agenti negativního a pozitivního stavu a informace jsou zde přístupně pro obě strany. Pouze zde se tedy projevuje nyní plnost negativního stavu, který byl na planetě Zemí aktivován před stamilióny let, a který po dosažení maximální plnosti bude na Zemi také ukončen Pánem Ježíšem Kristem. Konečné střetnutí Pána Ježíše Krista má být se samotnými pseudotvůrci. Je to rovněž osobní, soukromou a intimní záležitostí mezi Pánem Ježíšem Kristem a pseudotvůrci. Avšak k tomuto střetnutí by nemohlo dojít, dokud by hmotné tělo Ježíše Krista neprošlo fúzí (s prvky Josefa a Marie a Absolutním vědomím) a nebylo hybridizováno v povšechnosti přirozenosti Nejvyššího a Nejvyšší se nestal plností Pána Ježíše Krista. Pochopte, že Absolutní vědomí Nejvyššího se nemůže dostat do přímého kontaktu s negativním stavem – ihned by byl zničen - anihilace, a tím by se neprojevila plnost negativního stavu. Nyní tedy jsou již prostředky, kterými je možno uskutečnit toto střetnutí.“

 

Str. 148 – 164, Kapitola 7. Pojetí Antikrista – cituji z větší části kapitoly knihy „Nové zjevení Pána Ježíše Krista“  :

 

„V průběhu této hybridizace a fúze byli pseudotvůrci uvězněni a drženi v plné izolaci od ostatního Stvoření a od zóny vymístění, aby nemohli zasahovat do tohoto procesu (jinak by např. ihned zasáhli proti inkarnaci Ježíše Krista – pozn. zpracovatele), a aby se negativnímu stavu poskytla příležitost existovat z vlastní volby a ne z vnucené nutnosti. Přece je známo, že pseudotvůrci mají prostředky, jimiž mohou lidem vnutit negativní stav v rozporu s jejich svobodnou vůlí a dobrovolným výběrem. Jelikož toto nebylo déle již přípustné (po tom, co Ježíš Kristus byl přítomen na planetě Nula), muselo dojít k jejich uvěznění. Avšak, mějte v paměti, prosím, že pseudotvůrci jsou aktivátory negativního stavu. Díky tomu postavení, negativní stav nemůže být zrušen bez jejich osobní a bezprostřední účasti v tomto procesu.

 

V určitou chvíli, kdy vše bude přichystáno pro tu dobu a míra negativního stavu bude dovršena, pseudotvůrci budou ještě jednou a naposled propuštěni. Jejich propuštění bude omezeno na zónu vymístění a zvláště pak na planetu Nula – vaši planetu, kde byl jejich začátek, a kde taky musí skončit a být nakonec poraženi. Návrat pseudotvůrců je fakticky to, co se míní pojmem antikrist či dravec z moře.

 

V rámci příprav pro jejich navrácení bylo nedávno vysláno do pekel pseudotvůrců několik agentů, zvláště nadaných a určených Pánem Ježíšem Kristem na zvláštní misi, aby tam vykonali utajenou práci. V průběhu té mise byla zavedena určitá ohraničení a omezení v činnosti pseudotvůrců, způsobující, že by již nikdy více nebyli schopni vstoupit do žádné oblasti pravého Stvoření a uvalovat na lidi něco, co je proti jejich svobodné vůli a volbě, dokonce i v jejich doméně. Znalost cestování v čase byla jim Pánem Ježíšem Kristem odňata již dávno před tím. Nicméně v jiném ohledu budou moci se objevit ve své plné „síle“ a „slávě“ a vystoupit před svým vlastním výtvorem – lidstvem na vaší planetě a před všemi tvory pekel a jiných oblastí zóny vymístění, které vytvořili před svým uvězněním.

 

Účelem pro dovolení návratu pseudotvůrců je fakt, že je nemožné úplně odhalit povahu negativního stavu bez přímé účasti těch, kdo jej aktivovali a učinili dominantním. Jejich budoucí účast v tomto činu je však založena na docela jiných podmínkách. V minulosti, kdy pseudotvůrci měli úplně v moci zónu vymístění, vládli tam pomocí násilí a donucování, nedávajíce žádný svobodný výběr svým fabrikátům. Konec konců, zformovali své tvory tak, aby se jim nic jiného nezachtělo, než být negativními. Když mne nic jiného nezajímá, nemám pak na vybranou, než být takovým, jakým jsem byl původně uzpůsoben. Jediný výběr na jakékoliv počáteční fázi vývoje a fabrikace je volba být či nebýt (vzpomeňte si na Wericha – pozn. zpracovatele). Avšak v okamžiku, kdy se zvolí bytí, automaticky se předpokládá, že se to má stát jenom jedním určitým způsobem – být negativní. Žádná jiná motivace neexistuje.

 

Jiným rozpoložením, v němž se tehdy ocitli tito tvorové, byl nedostatek jakékoli znalosti o jejich pravém původu. Domnívali se, že přišli do svého jsoucna a bytí buď jakousi náhodou, nebo skrze negativně přírodní příčiny, či z vůle Boží, jsou stvořením Božím nebo bohů. Považujete-li toto za pravdu, pak není vůbec třeba něco měnit v negativním způsobu života. Považujete-li toto za pravdu, pak není vůbec třeba něco měnit v negativním způsobu života. Především ani nevidíte, ba ani nepovažujete svou cestu jako zlou, negativní. Za druhé, jste-li Božím stvořením, pak je zřejmé, že Bůh vás stvořil takovými, jakými jste, a proto jste právě tak, jak máte být. Na druhé straně, pokud jste sem přišli nějakou náhodou, aniž by se kdo byl namáhal vás stvořit, pak vůbec na tom nezáleží, co jste zač. Koho to zajímá ?  Takový postoj tedy byl geneticky zakódován ve většině tvorů, zfabrikovaných pseudotvůrci.

 

S lidskými tvory na vaší planetě zašli dokonce ještě dále. Podle jejich plánu neměli lidští tvorové nikdy poznat, kdo byli jejich tvůrci. Na místo toho, mělo se předpokládat, že jsou výtvorem Božím, jehož přirozenost byla pečlivě definována pseudotvůrci v pojmech zkreslených a zfalšovaných, anebo že vznikli evolučně z opic, tak vhodně jimi zfabrikovanými za tímto účelem, a pak postavených do blízkosti jeskynních lidí. Stalo se tedy, že nikdo na vaší planetě neví jistě, jak tam vznikl sentientní život.

 

Nicméně buďte zpraveni, že plné odhalení a následná eliminace negativního stavu není možná bez takové znalosti. A nejen to: Plné poučení o pravé povaze negativního stavu je nemožné, dokud všichni tvorové, i lidští, zfabrikovaní pseudotvůrci, si nezvolí pseudotvůrce dobrovolně, ze svobodné vůle. Takový výběr není možno učinit, dokud jsou uvězněni a nikdo, nebo jen nepatrný počet ví, že pseudotvůrci vůbec existují. Co je třeba si uvědomit, je to, jak již bylo před tím uvedeno, že negativní stav nemůže být vyřazen, dokud nedojde k jeho dočasnému, úplnému vítězství na vaší planetě. Jenom tehdy bude možno získat plné poznání jeho pravé povahy a tyto poznatky pak bude možno provždy uložit v povšechnosti veškerenstva pro věčné poučení a zobrazení toho, co NIKDY NEVOLIT.

 

Důvod, proč se to má stát fyzicky na vaší planetě, je zřejmý: Vaše planeta je svou polohou JEDINÝM STYČNÝM BODEM pozitivního a negativního stavu navzájem. Avšak vaše planeta představuje plnost konkretizace a zpřítomnění nejzevnějšího fyzického stupně zóny vymístění. Ať se stane cokoliv v pozitivním či negativním smyslu, mohou se projevit jeho následky a výsledky jenom v tom stupni, na kterém hmatatelnost, konkretizace a zpříkladnění pomocí zevních událostí jsou tou pravou podstatou toho stupně. V postavení negativního stavu pekel a jiných oblastí zóny vymístění taková plnost není přístupná, protože jim schází tento negativně přírodní stupeň (Jak už bylo uvedeno – Síly temna nemají krásné planety s přírodou jako Světlo, neboť nedokáží žít v harmonii s přírodou – pozn. zpracovatele). Mají rozdílný stav, jiné podmínky a jsou jiného stupně. Tak je uspořádáno Stvoření a zóna vymístění.

 

Pamatujte si prosím, jak se zdůrazňuje před tím, že pravé poučení o čemkoliv se může naskytnout jenom z důsledků, následků a výsledků jakékoliv vyskytující se ideje, nikoliv však z ní samotné. Nepostoupí-li nějaká idea ke svému stávání se čili zpřítomnění a uskutečnění ve formě svých důsledků, následků a výsledků, pak zůstává jen prázdnou zmínkou bez jakékoliv hmatatelnosti. Prázdná zmínka neposkytuje žádné poučení ani základ pro růst. A toto je důvod, proč negativní stav musí zcela vyhrát na vaší planetě dříve, než bude možno jej trvale zrušit.

 

Pokud na vaší planetě se ještě zdržují nějací agenti pozitivního stavu a pokud jakási zrnka pravdy jsou ještě rozeseta po prostorách rozmanitých učení, nemůže k úplnému odhalení ošklivé povahy negativního stavu dojít. Jejich přítomnost působí, že se to nemůže stát. Jejich přítomnost to blokuje. Z toho důvodu budou pseudotvůrci propuštěni a cele ovládnou vaši planetu, ale jen na velmi krátkou dobu, dostatečnou k úplnému zničení a odstranění zrnek pravdy a dobra ještě přítomných na vaší planetě a ke skoncování s přítomností agentů pozitivního stavu. Jak si jistě vzpomenete, byla tato situace předpověděna již prorokem Danielem v kapitole 7 ve verši 25 a ve Zjevení Ježíše Krista v kapitole 13 ve verši 7.:

 

„Bude mluvit okázalými slovy proti Nejvyššímu

a bude pronásledovat svaté Nejvyššího,

bude se snažit změnit doby a zákon.

Svatí budou vydáni do jeho rukou až do času a časů a poloviny času. (Daniel 7:25)“

 

„A bylo mu dáno, aby vedl válku proti svatým

a aby nad nimi zvítězil. Dostala moc nad každým kmenem, jazykem i národem. (Zjevení 13:7).“

 

Celý proces a následky návratu pseudotvůrců je popsán ve vnitřním smyslu v kapitole 13 Zjevení Ježíše Krista v Biblí Svaté. Že negativní stav na kratinkou dobu úplně zvítězí, je zřejmé ze slov Ježíše Krista, jež jsou zaznamenána u Matouše 24, verš 21 a u Marka 13, verš 19. Tam můžeme číst:

 

„Neboť tehdy nastane veliké soužení,

jaké nebylo od počátku světa až do nynějška, a nikdy již nebude. (Matouš 24:21).“

 

„Neboť v těch dnech přijde takové soužení, jaké nebylo od počátku Božího stvoření až do dneška, a nikdy již nebude. (Marek 13:19).“

 

„Neboť v těch dnech“ označuje návrat pseudotvůrců. „Nastane veliké soužení“ znamená úplné vítězství pseudotvůrců. Zbytek verše naznačuje, že taková situace neexistovala od doby, kdy Bůh stvořil Své stvoření a nikdy znovu nebude. Když jednou už dojde ke konkrétnímu zobrazení života v plnosti negativního stavu a každý ve Stvoření bude mít příležitost pozorovat, poučit se a zaznamenat na věky fakta života bez přítomnosti čehokoliv pozitivního v tom nejkonkrétnějším přírodním stupni, a to jenom na tom místě, kde to vůbec může mít nějaký smysl – pak podobná situace se nebude nikdy muset odehrát na věky věků.

 

Jak bylo shora uvedeno, někteří lidští tvorové (následovníci Swedenborgova učení) věří, že všechny tyto události se mohou odehrát jen ve světě duchů, a že vaše planeta unikne tomuto příšernému osudu. Zde se však nevzalo v úvahu, že svět duchů je mezisvětem. Tento svět sám nepředstavuje plnost všech stupňů, jak to činí vaše planeta. Jinak by se nenazýval zprostředkujícím světem. Je nutno zas a znova opakovat, že nemůže dojít k úplnému odhalení negativního stavu (před zraky všech – pozn. zpracovatele) a k úplnému a náležitému poučení ohledně života bez čehokoliv pozitivního jinak, než ve stavu naprosté úplnosti se všemi možnými výsledky. Tento stav je nejzevnějším stupněm přírodního světa a zóny vymístění, a to je planeta Nula. Jak si vzpomínáte, byla planeta Nula přesně za tímto účelem umístněna ve zvláštní a prapodivné oblasti na kraji zóny vymístění a do blízkého sousedství s pozitivním stavem Stvoření, a to v jeho nejzevnějším stupni.

 

A nyní se krátce podívejme na vnitřní smysl kapitoly 13 ve Zjevení Ježíše Krista v Biblí svaté. Jistě si pamatujete z předešlých sdělení, že vnitřní smysl, skrytý v doslovných údajích Zjevení i na jiných místech Biblí svaté má mnohočetné významy, jež jsou přizpůsobeny všem dobám, situacím a okolnostem. Takže kapitola 13 má taky takovou strukturu. Z toho důvodu vnitřní smysl této kapitoly bude vyžadovat ve vztahu s každou zvláštní dobou a situací jiné interpretace. Jeden z takových výkladů byl zprostředkován Swedeborgem. Jeho interpretace je správná a platná, pokud se týká událostí, k nimž došlo za jeho časů v intermediálním světě. Přítomná interpretace má platnost pro tuto dobu a pro planetu Nula.

 

První verš:

 

         „A viděl jsem, jak se z moře vynořil dravec, mající sedm hlav a deset rohů;

         a na jeho rozích deset korun, a na jeho hlavách jméno rouhání.“

 

Tento verš vnitřně popisuje povahu pseudotvůrců. „Dravec vynořující se z moře“ znamená návrat pseudotvůrců. „Dravec“ zde značí pseudotvůrce. „Z moře“ označuje nejnižší, nejhlubší peklo, kde byli uvězněni Pánem Ježíšem Kristem. „Mající sedm hlav“ značí všechno nahromaděné poznání všech dob a všech typů ve jsoucnu a bytí. „Deset rohů“ označuje veškerou nahromaděnou schopnost upotřebení těch vědomostí k produkci životních forem a k manipulaci souvztažností. „A na jeho rozích deset korun“ označuje souhrn všech zfalšovaných pravd. „A na jeho hlavách jméno rouhání“ označuje, že všechno to poznání i schopnost byly použity k aktivaci negativního stavu.

 

Verš 2:

 

         „Ten dravec, kterého jsem viděl, byl jako levhart,

jeho nohy byly jako tlapy medvěda,

a jeho tlama jako tlama lví.

A drak mu dal svou sílu i svůj trůn i velikou moc.“

 

„Ten dravec, kterého jsem viděl, byl jako levhart“ značí uzpůsobení pseudotvůrců sklonem k násilí proti moci Nejvyššího. „Jeho nohy byly jako tlapy medvěda“ označuje náklonnost k odmítání všeho, co je pozitivní a dobré. „A jeho tlama jako tlama lví“ znamená přivlastnění si PODOBY Pána Ježíše Krista. „A drak mu dal svou sílu i svůj trůn i velikou moc“ označuje to, že všechny jiné oblasti pekel, zbytek zóny vymístění, planeta Nula a všechny náboženské směry, duchovní hnutí, filosofické soustavy, kulty atd. (drak) podrobí se úplně pseudotvůrcům a poskytnou jim všechny k dispozici mající prostředky, které získaly a mají k dispozici od doby uvěznění pseudotvůrců.

 

Verš 3.:

 

         „Viděl jsem jednu z jeho hlav, jako by byla smrtelně raněná,

         ale jeho smrtelná rána se zahojila.

A celý svět obdivoval a následoval dravce.“        

 

„Viděl jsem jednu z jeho hlav, jako by byla smrtelně raněná,“ odráží skutečnost uvěznění pseudotvůrců, izolaci a ztrátu vědění jak cestovat v čase, a také ztrátu jiných důležitých znalostí. „Smrtelně raněná“ značí, že všichni ve Stvoření se domnívají, že toto je trvalý stav, a že pseudotvůrci nebudou již nikdy vypuštěni na svobodu. „Ale jeho smrtelná rána se zahojila“ znamená, že tomu tak není, a že budou ještě hrát další důležitou roli v životě negativního stavu. „A celý svět obdivoval a následoval dravce“ znamená bezpodmínečné uznání pseudotvůrců za bezkonkurenční vládce.“

 

Verš 4:

 

         „Uctívali draka, který dal moc dravci;

         a uctívali dravce řkouce:

         Kdo je takový jako dravec ?

         Kdo s ním může válčit ?“

 

„Uctívali draka“ znamená přijetí zel a nepravd negativního stavu za jedinou moc. „Který dal moc dravci“ značí, že negativní stav přiznává, že pseudotvůrci jsou skutečnými aktivátory negativního stavu a padělateli lidských tvorů, jakožto i všech tvorů v peklech a jiných oblastech zóny vymístění. „A uctívali dravce řkouce: Kdo je takový jako dravec ? Kdo s ním může válčit ?“ označuje zjištění, kde se nachází pravý zdroj negativního stavu, že vše, co je v negativním stavu a co z něho vychází, nemůže převládnout nad pseudotvůrci, jelikož jsou ztělesněním negativního stavu, jeho aktivátory a otci.

 

Verš 5:

 

         „A byla mu dána ústa mluvící velké věci a rouhání,

         a byla mu dána moc trvat po čtyřicet dva měsíce.“

 

„A byla mu dána ústa mluvící velké věci a rouhání,“ znamená to, že pseudotvůrci přijdou s velkými slovy lásky a moudrosti, míru a sjednocení, pozitivnosti a dobroty. Ale tím, že tato slova slouží účelům podvádění, ukáže se, že jsou to slova čistého zla, nepravd, násilí, rozbroje a zkázy. „A byla mu dána moc trvat po čtyřicet dva měsíce“ značí přemožení sil pozitivního stavu až do chvíle, kdy se provede plné zobrazení života bez čehokoliv pozitivního. „Čtyřicet dva měsíce“ nemá význam prvků fyzického času. „Čtyři“ v této souvislosti značí plnou míru. „Dva“ zde označuje zlo a nepravdy. Takže „čtyřicet dva“ znamená plnou míru všeho zlého a nepravdivého.

 

Verš 6:

 

         „A tak otvíral svá ústa v rouhání se Bohu,

         aby se rouhal Jeho jménu i jeho stánku,

         a těm, kdo přebývají v nebi.“

 

„A tak otvíral svá ústa v rouhání se Bohu“ označuje nepřiznání jiného Stvořitele než pseudotvůrce. „Rouhat se Jeho jménu“ znamená popření pravé Přirozenosti Boha, který je Pán Ježíš Kristus. BOŽÍ JMÉNO JE PÁN JEŽÍŠ KRISTUS. Popřít tento fakt je rouhání. „Jeho stánku“ značí popření všech pravých duchovních principů a jejich sjednocení v Pánu Ježíši Kristu. „A těm, kdo přebývají v nebi“ označuje popření existence veškerého pozitivního stavu. Rouhání se těmto věcem znamená, že pseudotvůrci budou prohlašovat, že není jiné reality mimo negativního stavu, a že ten je vlastně jediným pozitivním stavem. Vše ostatní se považuje za neexistující. A protože jsou stvořiteli negativního stavu, jenž je představen jako stav pozitivní, pak není Boha a Stvořitele jiného mimo ně. Toto je pravý význam slova „rouhání“ v rámci tohoto textu.

 

Verš 7:

 

         „A bylo mu povoleno vést válku proti svatým a porazit je.

         A dostal moc nad každým kmenem, jazykem i národem.“

 

„A bylo mu povoleno vést válku proti svatým a porazit je“ znamená úspěšné odstranění všech agentů pozitivního stavu z celé zóny vymístění i planety Nula i jakéhokoliv zrnka pravdy a dobra obsaženého v rozličných lidských učeních. „Dostal moc nad každým kmenem, jazykem i národem“ značí úplné vítězství negativního stavu v zóně vymístění a na planetě Nula bez jakékoliv výjimky a vyloučení.

 

Verš 8:

 

         „Budou ho uctívat všichni, kdo prodlévají na zemi,

jejichž jména nejsou zapsána v knize života Beránka,

zabíjeného založením světa.“

 

„Budou ho uctívat všichni, kdo prodlévají na zemi“ znamená všechny ty, co jsou v zevnějšnostech duchovnosti a v lásce k zevnímu vlastnictví a povrchním hodnotám. „Jejichž jména nejsou zapsána v knize života Beránka“ označuje všechny tvory v zóně vymístění a všechny lidské tvory, kteří byli původně zfabrikováni pseudotvůrci, a kteří odmítli uznat pravou Přirozenost Pána Ježíše Krista (Beránka).“

 

„Zabíjeného založením světa“ znamená neustálou snahu všech v negativním stavu odmítat fakt, že Nejvyšší učinil Své Božství Lidským a Své lidství Božským a stal se tak Pánem Ježíšem Kristem. Odmítnout tuto skutečnost  značí zabíjení pravdy vlastním srdcem a myslí („založení světa“).

 

Verš 9:

 

         „Kdo má uši, slyš !“

 

„Kdo má uši, slyš !“ označuje, že jen ti, co otevřeli svá srdce a mysli pro pravdu, budou schopni vnímat skutečnost těchto faktů.

 

Verš 10:

 

         „Kdo vede do zajetí, půjde do zajetí.

         Zabije-li kdo mečem, bude mečem zabit.

         Zde je trpělivost a víra svatých.“

 

„Kdo vede do zajetí, půjde do zajetí“ označuje nutnost nést následky aktivace a přijetí negativního stavu. „Zabije-li kdo mečem, bude mečem zabit“ znamená nutnost poučit se z důsledků prohlášení, že negativní stav je jedinou realitou v jsoucnu a bytí. Prohlašovat něco podobného znamená zabíjet duchovně. Toto přijmout za své značí duchovní smrt. „Zde je trpělivost a víra svatých“ označuje, že pozitivní stav toleruje všechny tyto příšernosti a ohavnosti negativního stavu kvůli závažnému duchovnímu poučení, vědom si slibu, učiněného Pánem Ježíšem Kristem před veškerým Stvořením a před všemi všude, že negativní stav bude po té, až dojde k tomuto poučení, natrvalo a navěky eliminován a zrušen.

 

Verš 11:

 

         „A potom jsem viděl jiného dravce, jak povstal ze země,

         měl dva rohy jako beránek, ale mluvil jako drak.“

 

„A potom jsem viděl jiného dravce, jak povstal ze země“ značí zformování nového náboženského systému víry, vyvozeného z pseudovnitřní mysli (země zde označuje pseudovnitřní mysl). „Měl dva rohy jako beránek“ značí kombinaci a sjednocení všech druhů zla a nepravd stejným způsobem, jak jsou zkombinovány a sjednoceny dobro a pravda v Pánu Ježíši Kristu (Beránek). „Mluvil jako drak“ označuje, že toto nové náboženství bude čerpat z přístupných zkreslenin a nepravd, jak jsou obsaženy ve všech lidských náboženských soustavách, sektách, kultech, okultních a jiných pseudoduchovních směrech či trendech („drak“).

 

Verš 12:

 

         „A vykonává veškerou moc toho prvního dravce v jeho přítomnosti

         a nutí zemi a všechny, kdo na ní prodlévají,

         uctívat prvního dravce, jehož smrtelná rána se uzdravila.“

 

„A vykonává veškerou moc toho prvního dravce v jeho přítomnosti“ odráží vztah těchto náboženství a pseudotvůrců. Vynoření se těchto náboženství je motivováno jedině přítomností pseudotvůrců. „Nutí zemi a všechny, kdo na ní prodlévají, uctívat prvního dravce, jehož smrtelná rána se uzdravila“ znamená, že toto nové náboženství prohlásí pseudotvůrce za jedinou duchovní moc a Boha multivesmíru, který se má uznávat a uctívat, neboť byli schopni se dostat ven z vězení, do něhož byli uvrženi Pánem Ježíšem Kristem, a tím dokázali, že jsou mocnější než Pán Ježíš Kristus, který je v jejich očích podvodníkem a imitátorem. Propuštění a návrat pseudotvůrců se bude vnímat, jako že oni sami byli s to se dostat ven, když se chytrácky vyhnuli všem zátarasům na ně postaveným pozitivním stavem. Nepoznají, že to bylo z dovolení Pána Ježíše Krista. V tomto je důvod, proč „celý svět obdivoval a následoval dravce“ (verš 3).

 

Verš 13:

 

         „Předvede veliká znamení, dokonce učiní,

že oheň z nebe sestoupí před zraky lidí na zem.“

 

„Předvede veliká znamení“ značí přesvědčivý důkaz o jejich schopnostech mysli a provádění zázraků. „Dokonce učiní, že oheň z nebe sestoupí před zraky lidí na zem“ označuje, že všude toto se činí s velkou a intenzívní náklonností, se slovy lásky, dobra a pokoje, přece vědí, co lidé očekávají a co se jim líbí.

 

Verš 14:

 

         „A svádí ty, co prodlévají na zemi, těmito znameními,

což mu bylo dovoleno činit pod dohledem dravce,

říkajíc těm, co dlí na zemi,

aby zhotovili obraz tomu dravci,

který byl zraněn mečem, a přitom žil.“

 

„A svádí ty, co prodlévají na zemi, těmito znameními“ znamená, že lidé, kteří oceňují zevní jevy bez jakéhokoliv uvážení vnitřních duchovních hodnot, ochotně akceptují ta slova a zázraky. „Což mu bylo dovoleno činit pod dohledem dravce“ znamená, že vše se dělá z úplného pověření pseudotvůrců. „Říkajíc těm, co dlí na zemi, aby zhotovili obraz tomu dravci, který byl zraněn mečem, a přitom žil“ znamená zvnějšnění zevnějšností. Ti, co jsou v zevní formě bohoslužby, potřebují všelijaké zevnější symboly, popisy a obrazy pro předmět své bohoslužby, kterým v tomto případě jsou pseudotvůrci.

 

Verš 15:

 

         „Byla mu dána moc vdechnout život obrazu dravce,

         že ten obraz jak hovořil, tak i způsoboval,

         že budou zabiti všichni,

         kteří nebudou uctívat obraz dravce.“

 

Tento verš popisuje skutečnost, že moderní technologie a všechny vědecké výdobytky budou použity k  vládání mysli, jednání a skutků, takže v nich nezůstane z pozitivního stavu vůbec nic.

 

Verše 16 a 17:

 

         „A přinutí všechny, malé i velké, bohaté i chudé, svobodné i otroky,

         přijmout znamení na jejich pravé ruce nebo na jejich čela,

         a tak nikdo nesmí kupovat, ani prodávat, vyjma těch,

         kdo mají znamení či jméno tohoto dravce nebo číslo jeho jména.“

 

Oba tyto verše popisují novou formu genetického inženýrství, oživeného pseudotvůrci a daného k dispozici vědcům za účelem pozměnění lidského mozku a duševních pochodů, a to takových způsobem, aby nemohly obsahovat žádný sklon vůči pozitivnímu stavu, ba, aby o něm nezůstala ani jediná vzpomínka. Najde-li se stopa náklonnosti či zůstane-li z něj něco v paměti, pak tací lidští tvorové budou podrobeni smyslové deprivaci, a když odmítnou uposlechnout, budou zlikvidováni.

 

Verš 18:

 

         „Tu je moudrost. Ať každý, kdo má rozum, spočte číslo toho dravce;

         neboť je to číslo člověka. Jeho číslo je 666.“

 

„Tu je moudrost“ znamená proniknutí do tajemství negativního stavu a jeho úplné odhalení. „Ať každý, kdo má rozum, spočte číslo toho dravce“ značí, že správné chápání negativního stavu se může získat jenom z poznání povahy pseudotvůrců, jeho původců. „Neboť je to číslo člověka“ znamená, že negativní stav povstal v nejzevnějším přírodním stupni u lidí na planetě Země. „Jeho číslo je 666“ značí, že trvání negativního stavu je ohraničeno pouze na jeden časový cyklus Stvoření, a že je omezen pouze na zónu vymístění a na planetu Nula. „666“ značí zkrácený cyklus času, v němž negativní stav je aktivován za účelem duchovního poučení. Všechny jiné časové cykly mají kód „777“. „777“ značí plnost pozitivního stavu, avšak „666“ znamená nedostatek této plnosti, což dává příležitost negativnímu stavu, aby došel plného plodného dozrání. Ve skutečnosti znamená „666“ plnost negativního stavu, nacházejícího se navenek od pozitivního stavu. Protože planeta Nula je v přírodní souvztažnosti s tímto nejzevnějším v pozitivním stavu, ke vzniku negativního stavu musí dojít na vaší planetě. Avšak toto je rovněž důvodem, proč jeho konec musí nastat také na vaší planetě. Toto je způsob hierarchického duchovního uspořádání Stvoření. Tato hierarchie nemůže být porušena.

 

Nyní není možné zjevit, jakými prostředky budou pseudotvůrci propuštěni, jakým způsobem se objeví znovu na vaší planetě a v jaké formě a za jakých okolností. Bude to však velmi dramatické a jasné na pohled v každém případě. Nemáte být překvapeni, objeví-li se v kosmických lodích a prohlásí-li, že jsou spasiteli lidstva, jež bude, vlastně již je, na pokraji úplné zkázy a sebezničení. Jak víte, hodně se povídá, že se objeví kosmické lodě, a že cizí životní formy se přihrnou na pomoc vaší planetě. Je mnoho „kanálů“, které předávají různé zprávy od těchto nepozemských či dávných lidí. Nenechte se obalamutit žádným z nich. I když hovoří kladně a dobře, mile, láskyplně a moudře, nic z nich nepřichází z pozitivního stavu. Tyto jevy se všechny odehrávají v rámci příprav způsobu pro návrat pseudotvůrců. Ovšem bude to vše s velkou „parádou a doprovodem“, abychom použili vašeho výrazu.

 

Mezi všemi tvory včetně lidí bude určitá známost a příbuznosti s pseudotvůrci, s výjimkou velmi malého počtu agentů pozitivního stavu, kteří zůstanou na vaší planetě pro zakončení nějakých záležitostí Pána Ježíše Krista a pak budou odvoláni. Tato známost a příbuznost vyjde na povrch z hluboce uchovaných vzpomínek v prohlubních pseudomysli, kdy v nich poznají své „tvůrce-rodiče“.

 

Musíte zas a znovu chápat, že pseudotvůrci budou vystupovat především jako zachránci. Sjednotí vaši planetu v jeden národ. Odstraní všechny války, hlad, nemoci a zevnější utrpení a bídu. Zavedou mimopozemské cestování po celé zóně vymístění. A učiní mnoho jiných „pozitivních“ věcí podobného rázu. Jakmile dostanou pevně do svých rukou celé lidstvo i veškerou zónu vymístění, pak tehdy odhalí své pravé záměry, a to v tak hrůzném rozsahu, že se nenajde slov ve vašem slovníku, ani si to nedovedete představit, aby se to dalo popsat.

 

Právě v té chvíli se pustí znovu do práce s geny, kdy se pokusí vyvinout nadčlověka, či celou armádu nadlidí, ozbrojených plody nejvyšších technologických výdobytků nepředstavitelných rozměrů. Podaří se jim vyrobit obrovskou armádu takových nadlidí s nesmírně negativními a zlými sklony a použijí toto vojsko k napadení sil pozitivního stavu přes devátou dimenzi, skrze určité časoprostorové uzly, se všemi druhy souvztažnostních prostředků. „Zahojení smrtelné rány“ značí též obnovení jejich schopnosti cestovat v čase a prostoru, avšak nikoliv do minulosti. Cesty do minula jimi nebudou obnoveny. Po dokončení těchto příprav a když procítí, že jsou hotovi podniknout tuto invazi, provede Božská prozřetelnost Pána Ježíše Krista malinkou, žádnými prostředky nevypátratelnou chybičku v jejich výpočtech pro vstup do devátého rozměru. Při pokusu pseudotvůrců a jejich armády nadlidí vejít do deváté dimenze a vynořit se znovu v pozitivním stavu Stvoření, ta chyba způsobí, že budou vychýleni do limba – místa a stavu vně dvanáctidimenzionální struktury zfabrikovaného časoprostoru. A co se budou zdržovat v tom limbu, bude nad nimi vyhlášen soud.

 

Nacházet se v limbu znamená pro pseudotvůrce plnou ztrátu veškeré moci i jejich zvláštních schopností. Ale znamená to taky naprosto neutrální stav, bez jakéhokoliv vlivu stavu pozitivního či negativního. Značí to rovněž, úplné odkrytí veškerých vzpomínek na dobrovolnost postoje aktivátorů negativního stavu i všechny zobrazení důsledků, následků a výsledků negativního stavu. Najednou každý pozná pravou skutečnost původu negativního stavu i důvod, proč mu bylo dovoleno, aby vládl v tomto časovém cyklu. S tímto důležitým vědomím bude každému v negativnímu stavu prezentována nová volba – přejít do pozitivního stavu, podstoupit proces duchovní transformace v Nové škole, anebo, nebude-li někdo s konverzí souhlasit – ODEJMUTÍ ŽIVOTNÍ ENERGIE Z JEJICH MYSLÍ, KDY SE STANOU SOUČÁSTÍ LIMBA – NICOTY, STANOU SE NIČÍM.

 

Tímto aktem bude negativní stav natrvalo a navěky zrušen, a veškeré poučení o jeho povaze se završí. A takto se splní slib Pána Ježíše Krista, daný ve chvíli stvoření základů jsoucna a bytí. Tímto aktem bude dovršena a ukončena poslední fáze Druhého příchodu Pána Ježíše Krista. Jeho/Její slova “Učiněno jest !“ (Zjevení 21:6) stanou se skutečností. Ale toto je jeden z mnoha možných scénářů pro to, jak se všechno bude dít. Avšak který způsob bude použit, bude záležet na mnohých složitých činitelích, o nichž nelze nic zjevit z bezpečnostních důvodů až do doby jejich uskutečnění.

 

Na závěr této kapitoly nechť jsou odhaleny ještě další důvody pro návrat pseudotvůrců.

 

1.

Existuje určitý duchovní princip ve jsoucnu a bytí, který řídí tento průběh událostí. Tato zásada stanoví:

 

Je-li něco jednou započato v nějakém místě, stavu a podmínkách, pak postupuje ke svému projevení se na všech úrovních vědomí v  jsoucnu a bytí, dokud nezavrší celý kruh a neskončí ve stejném místě, stavu i podmínkách, kde bylo započato.

 

Jak víte, může se Vesmír pojímat jako něco kulatého. Vše v něm se pohybuje v kruhovitých smyčkách.

 

Negativní stav byl spuštěn pseudotvůrci na planetě Zemi – Nule. A proto musí jeho konec nastat také na planetě Nula zároveň s návratem pseudotvůrců. Je nepředstavitelné, aby bylo možno zcela odhalit škaredou tvář negativního stavu a poučit se o jeho pravé povaze bez zcela otevřené účasti těch, kdo jej vyvolali. Jejich předešlá účast byla ze zcela odlišné pozice – jako vyvolávajícího činitele, nikoliv jako činitele zobrazujícího. Nyní tedy mají ukončit negativní stav z pozice zobrazování. Nikdo neví, ano zdaleka si nemůže představit, jak vypadá život v negativním stavu bez zjevné přítomnosti těch, kdo jej aktivovali.

 

Jak víte, pseudotvůrci po aktivaci negativního stavu odešli z planety Nula a zabydlili se v peklech, které vytvořili a založili. Takže se přímo nikdy nezúčastnili zobrazující fáze jeho aktivace. Jejich účast byla nepřímá přes agenty, nestvůry, démony, ďábly a satanáše, kteří byli jimi zfabrikováni pro tento účel. Ve skutečnosti lze považovat tento akt aktivace negativního stavu za první příchod pseudotvůrců. Povšimněte si zde, prosím, paralely mezi Prvním příchodem Ježíše Krista a prvním příchodem pseudotvůrců a mezi Druhým příchodem Pána Ježíše Krista a druhým příchodem pseudotvůrců. Jedno předchází druhé. Takže nejdříve došlo k prvnímu příchodu pseudotvůrců, kdy aktivovali negativní stav a pak se usadili v duchovním světě. Toto skončilo na začátku Prvního příchodu Ježíše Krista, kdy byl učiněn konec jejich prvního příchodu tím, že byli uvězněni a odloučeni od ostatních oblastí Stvoření a zóny vymístění. První příchod Ježíše Krista započal získáním tělesné formy, vytvořené z genetického materiálu pseudotvůrců a zóny vymístění, a skončil totální fúzí a hybridizací toho těla s povšechností přirozenosti Nejvyššího. Tehdy se Nejvyšší stal doopravdy Pánem Ježíšem Kristem. Tímto aktem dal se do pohybu Druhý příchod Pána Ježíše Krista. Mezi tím se projevovaly, osvětlovaly, uskutečňovaly a zpřítomňovaly důsledky, následky a výsledky prvního příchodu pseudotvůrců a Prvního příchodu Ježíše Krista.

 

Mějte na mysli důležitý fakt, že oby – jak první příchod pseudotvůrců, tak i První příchod Ježíše Krista – se udály na planetě Nula v poněkud obráceném směru. Negativní stav je vyvolán na planetě Země, v krajně zevním stupni fyzického Vesmíru Stvoření a šíří se dovnitř směrem k duchovnímu stupni Stvoření. Objevení se pseudotvůrců v duchovním světě znamenalo fakticky jejich první příchod. Na druhé straně, konal se První příchod Ježíše Krista zvnitřku směrem k zevnějšku: Božský element byl oddělen od Absolutní zevní mysli Nejvyššího, prodělal fúzi s elementy Marie a Josefa, vložen do Mariina lůna a fyzicky se narodil jako zvláštní kříženec. Objevení se Ježíše Krista na planetě Nula započalo Jeho/Její první příchod.

 

Jak negativní stav skončil pobyt v doméně pozitivního stavu předsunutých stanovišť pseudotvůrců v nebesích, tak pozitivní stav v podobě Ježíše Krista skončil v doméně negativního stavu v tom místě, kde se může prožívat plnost jeho vyjádření i vlivu – a to je vaše planeta, planeta Nula. V důsledku povahy formulovaných duchovních principů nemůže dojít k Druhému příchodu Pána Ježíše Krista dříve, než se udá druhý příchod pseudotvůrců. V tomto ohledu je správná domněnka Pavlova, formulovaná ve druhé epištole k Tesalonickým v kapitole 2 ve verši 3. Citujme: „Žádným způsobem se nedejte od nikoho oklamat, neboť ten Den nepřijde, dokud nedojde nejprve k odpadnutí a neobjeví se člověk hříchu, syn zatracení . . . “

 

Je samozřejmé, že Pavel ani nikdo jiný neměl zdání o existenci pseudotvůrců nebo o tom, kdo je „člověk hříchu“ či „syn zatracení“. Jak všichni ostatní, tak i Pavel měl za to, že je to jedna osoba, syn Ďábla, kdo je jen jinou osobou; podobně jak Ježíš Kristus, kdo je Synem Božím, je též  jinou osobou. Jinými slovy, je to osoba, kterou křesťané nazývají Antikristem. A nyní budiž řečeno, že druhý příchod pseudotvůrců a Druhý příchod Pána Ježíše Krista se udá opět v obráceném směru. Tentokrát to bude dvojí zpětné obrácení. Zatímco při svém prvním příchodu zahájili pseudotvůrci cestu v nejzevnějším stupni a skončili v duchovním světě, při druhém příchodu vykročí ze svého vlastního pseudoduchovního světa, z nejnižšího stupně (pro ně nejniternějšího) a skončí na planetě Nula, obklopené všemi úrovněmi, stupni a oblastmi zóny vymístění, od jejího nejvnitřnějšího (nejnižšího) až do toho nejzevnějšího – přírodního stupně zóny vymístění – planety Nula. Naproti tomu započne Druhý příchod Pána Ježíše Krista ne na planetě Nula, jak to bylo při prvním příchodu, nýbrž v  tom nejniternějším Stvoření, v duchovním světě, odkud bude postupovat krok za krokem, přes všechny úrovně, stupně a oblasti Stvoření a skončí na planetě Nula v těle, ve fyzickém těle Pána Ježíše Krista. Pomocí těchto procedur se mohou všechny úrovně Stvoření plně podílet na tomto dění.

 

Tvrzení o tom, že Druhý příchod Pána Ježíše Krista skončí na vaší planetě v těle, ve fyzickém těle, přesně tak, jak tomu bylo při odchodu Ježíše Krista z vaší planety, ti přijde jako velké překvapení, Petře, a všem tvým dětem, se kterými sdílíš toto zjevení. Jak známo, Swedeborg i ty jste měli za to, že Druhý příchod Pána Ježíše Krista je událostí čistě duchovní, bez hmotného projevu, tak, jak první příchod byl čistě fyzickou událostí. Swedeborgův i tvůj problém, Petře, byl v tom, že jste si vyložili Druhý příchod Pána Ježíše Krista ze stanoviska jeho počáteční fáze. V té fázi byl vskutku duchovní událostí bez jakékoliv fyzické či literní manifestace. Tuto událost jste vnímali z hlediska ukončenosti, mysleli jste, že existuje jen jedna fáze Druhého příchodu. Toto je případ omezeného literárního způsobu myšlení. Je to porušením výše formulovaného duchovního principu: Cokoliv se začne v jednom stupni, místě, stavu, musí tam též skončit. Jinak by to nemělo žádný smysl ani význam. Bylo by to nedokončené podnikání.

 

Ovšem doslovný popis Druhého příchodu Pána Ježíše Krista v Biblí Svaté nemá žádný reálný význam. Symbolika, použitá v jeho vylíčení, představuje to, co se děje s lidskou myslí ve chvíli Druhého příchodu. Závažnost těchto událostí je nesmírná a nevypočitatelná dle žádných měřítek.

 

Druhý příchod pseudotvůrců umožňuje negativnímu stavu dostat se do pozice jeho úplného odhalení v procesu jeho vítězství na planetě Nula. Takže musí skončit na planetě Nula. Druhý příchod Pána Ježíše Krista umožňuje úplnou eliminaci a naprosté zrušení negativního stavu, proto také musí skončit na planetě Nula. Není jiné cesty.

 

2.

Není možné úplné odhalení negativního stavu, ani plná znalost jeho pravé povahy, aniž by se poznal a zažil na vlastní zkušenosti jeho zdroj. Od začátku druhého historického údobí na vaší planetě, jež začalo objevením se jeskynních lidí (lidských tvorů) (před 7 milióny let – pozn. zpracovatele), bylo lidstvo souženo mučivou nejistotou v otázce, proč negativní stav existuje, jaký má účel a jak povstal. Četné pokusy odpovědět na tyto otázky nedotkly se ani povrchu pravdy o těchto záležitostech. Trvalo to až do chvíle napsání knihy „Základy lidské duchovnosti“, kdy se začaly dostávat odpovědi na zmíněné otázky.

 

Avšak nelze dát na tyto otázky plné, vyčerpávající a naprosto uspokojující odpovědi, dokud nedojde k přímé účasti pravého zdroje negativního stavu v tom, co rozpoutal v tomto časovém cyklu. Vzhledem k tomu, že planeta Nula byla určena k této konkrétní, celé a vyčerpávající odpovědi, musí se tomu zdroji, pseudotvůrcům, dovolit, aby se vrátili, aby tak každý mohl na vlastní oči vidět a poučit se, proč a jak se vše přihodilo. Odpověď z jiného pramene, dokonce i přímo od Pána Ježíše Krista, by byla neuspokojivá, protože On/Ona ani kdokoliv jiný není původcem či zdrojem negativního stavu. Potvrzovat platnost se musí a je možno jen ze samotného pravého pramene. Toto je duchovně – vědecký princip jakéhokoliv předpokladu.

 

Je tedy návrat pseudotvůrců nezbytnou podmínkou pro eliminaci negativního stavu, jelikož je prameništěm odpovědí na všechny otázky tak životně důležité pro multiversální poučení. Jen pseudotvůrci mají ty nejobsažnější odpovědi. Źe se pseudotvůrci musí vrátit na vaši planetu, je zřejmým faktem, vezme-li se v úvahu postavení vaší planety, které zaujímá v hierarchii duchovní organizace. Žádné jiné místo neposkytuje nutné prostředky pro takové specifické, konkrétní, zkušenostní poskytování odpovědí a poučení.

 

3.

Náležité a hodnotné provozování plnosti přirozenosti pozitivního stavu s plností povahy stavu negativního může nastat jenom z průzkumu zdrojů obou stavů a vyplývajících z nich důsledků, následků a výsledků. Předpokládá se, že pramenem pozitivního stavu je Bůh. A zdrojem stavu negativního má být ďábel a satan. Avšak, ač každý ví, že zdrojem pozitivního stavu je Bůh, nikdo přesně neví, kdo je ďábel a satanáš. Má se falešně zato, že existoval jakýsi archanděl se svými anděly, jenž se rozhodl stát se bohem, a který proto byl shozen z nebe do vnějších temnot. Vnější tma je ovšem zóna vymístění. Tento nehodný a vzbouřený archanděl se stal ďáblem a satanem. Ani se neví, jaký je rozdíl mezi ďáblem a satanem. Ve zjevení Ježíše Krista v kapitole 12 ve verši 9 je uvedeno: „A veliký drak, ten dávný had, zvaný Ďábel a Satan, který sváděl celý svět, byl vyvržen.“ V této kapitole drak je nazýván oběma jmény: Ďáblem i Satanem. Také je nazýván „dávným hadem“. Ve vnitřním smyslu tohoto verše

 

„drak“ označuje VEŠKERÝ NEGATIVNÍ STAV;

 

„ten dávný had“ jsou PSEUDOTVŮRCI;

 

„ďábel“ představuje VŠECHNY DRUHY ZLA NEGATIVNÍHO STAVU;

 

„satan“ jsou VŠECHNY NEPRAVDY NEGATIVNÍHO STAVU.

 

(Toto jsou důležité klíčové pojmy – proto jsou tak zdůrazněny oproti jiným – pozn. zpracovatele)

 

V tomto verši se popisuje vypuzení lidské éry a všech předsunutých pozic negativního stavu z domény stavu pozitivního a z mezisvěta. Ve skutečnosti však nikdo neví, co je pravou povahou „toho dávného hada“, jak se projevuje, jak došlo k jeho vzniku, byl zahalen do hlubokého tajemství (samotnými pseudotvůrci – logicky, sami se nebudou odhalovat, pak by jejich ovládání nefungovalo – pozn. zpracovatele). Naproti tomu ani nikdo v negativním stavu přesně neví, kdo je Pán Ježíš Kristus. Jak bylo popsáno v druhé kapitole této knihy, existuje nejméně sedm možných dohadů o jeho/Její přirozenosti. Většina lidských bytostí a tvorů v peklech se domnívá, že Ježíš Kristus je buď Synem Božím, nebo jakýmsi osvíceným člověkem, anebo někým, kdo nikdy neexistoval, ale byl vymyšlen lidmi pro sebeklam i pro oklamávání jiných. Většina taky se domnívá, že ďábel a satan je padlým andělem, či že byl původně bratrem Ježíše Krista – jak tomu na příklad věří Mormoni – který se rozzuřil, když se dozvěděl, že Bůh dal přednost Ježíši pro funkci Spasitele. Spasitele čeho ?  Nebyl-li žádný negativní stav, pak od čeho bylo nutno něco spasit ?

 

Tak tedy „bratr“ Ježíše Krista, nazvaný Lucifer, stal se žárlivým a závistivým, i vzbouřil se proti BohuOtci. Toto je bláznivé uvažování plné rozporů. Pocity žárlivosti a závisti jsou negativní city. Pocházejí z negativního stavu. Prožíval-li je Lucifer, syn Boha, pak tyto city vycházely z Boha. Odkud by jinak vycházely ? Vždyť tehdy ještě neexistoval nějaký negativní stav. Protože každý pocit musí mít svůj zdroj, jediným pramenem těch pocitů musel mít Bůh. Takže podle tohoto bláhového pojímání, Bůh je aktivátorem negativního stavu.

 

Tento bláznivý uzávěr nepřinesl nic, než více zmatenosti. Fakticky tedy nikdo v negativním stavu nemá správnou představu a ponětí o pravé povaze jak pozitivního, tak i negativního stavu. Tím, že účastníci negativního nemají náležité představy o těchto životně závažných věcech, nemají možnost úplně odhalit pravou podstatu negativního života. Plné odhalení je možné jenom z pozice správných představ o tom, co je ta přirozenost. Jenom pseudotvůrci mají takové představy. Proto jen oni mohou zobrazit a projevit plně pravou přirozenost negativního stavu. Toto je účelem jejich druhého příchodu.

 

Když toto vše se osvětlí, pak dojde k poslední fázi Druhého příchodu Pána Ježíše Krista. V této fázi budou moci členové negativního stavu poprvé poznat, kdo je Pán Ježíš Kristus a co je pravou přirozeností pozitivního stavu, v porovnání se stavem negativním v jeho plně vítězném rozpoložení na vaší planetě. Takové porovnávání je základem pro plnost duchovního poučení ohledně přirozenosti negativního stavu, jakožto i stavu pozitivního.

 

Jde zde o velké duchovní tajemství. Členové pozitivního stavu nemohou plně poznat a prožít přirozenost pozitivního stavu, dokud nebude odhalena povaha negativního stavu ve své plnosti  a dokud nedojde k poslední fázi Druhého příchodu Pána Ježíše Krista na vaší planetě. Toto může být dokonáno, jenom když na scénu vstoupí pseudotvůrci.

 

4.

Aby se docílilo všeho toho, co bylo výše vylíčeno, musí být rekapitulován proces aktivace negativního stavu. Nikdo přesně neví, jak byl negativní stav ve skutečnosti konkrétně aktivován. „Nové zjevení“ poskytuje o této záležitosti jenom teoretické údaje. Nemůže předložit jasné, živé zobrazení. Takové ilustrování potřebují zvláště členové negativního stavu pro své konečné spasení. Nicméně, též mnoho členů pozitivního stavu o tom nic neví. Zdroj poznání se najde jen v historických záznamech, ukrytých v univerzalitě povšechnosti, k níž byl až donedávna uzavřen přístup. Jen Pán Ježíš Kristus a pseudotvůrci vědí přesně, jak byl negativní stav aktivován. Pán Ježíš Kristus však nemůže, jsa absolutně pozitivním, zobrazovat ten proces živým příkladem na členech pozitivního stavu. Proto dojde k návratu pseudotvůrců a jim bude povoleno zobrazit ten proces od A do Z, použito vašeho rčení.

 

Co se zde bude dít, je to, že pseudotvůrci obnoví své experimentování, čímž budou moci zobrazit na živých příkladech proces aktivace negativního stavu. Tedy každý obdrží odpověď v konkrétním vyobrazení na otázku, jak byl aktivován negativní stav. Bez odpovědi na tuto otázku negativní stav by nemohl být deaktivován a zrušen. Byl by stále motivován k tomu, aby déle trval ve svém jsoucnu i bytí, a to tak dlouho, až by to „jak“ dostalo odpověď.

 

5.

Pán Ježíš Kristus má Své osobní, soukromé a intimní důvody, proč se chce s pseudotvůrci setkat tváří v tvář, což je známo jenom Jemu/Jí. Tyto důvody nemožno zjevit, pokud nedojde k tomuto setkání.

 

Během prvního setkání, kdy pseudotvůrci byli uvězněni, působil Ježíš Kristus ještě z pozice relativní separace od Nejvyššího. Jeden z tajemných důvodů, proč Nejvyšší potřeboval fyzické tělo Ježíše Krista, bylo to, že předvídal jeho nutnost pro konečné, osudně nejzávažnější setkání. TOTO POSLEDNÍ SETKÁNÍ BUDE Z POZICE SJEDNOCENÍ, Z NOVÉ PŘIROZENOSTI PÁNA JEŽÍŠE KRISTA JAKO JEDNOTY VŠECH ELEMENTŮ, VČETNĚ PRVKŮ VZATÝCH ZE ZÓNY VYMÍSTĚNÍ A PLANETY NULA, ELEMENTŮ, JEŽ BYLY TOTIŽ PŮVODNĚ ZFABRIKOVÁNY PSEUDOTVŮRCI. Toto je to největší tajemství. K poslednímu setkání musí dojít v plnosti všech stavů a podmínek a na místě, kde negativní stav byl původně vyvolán. Duchovní válka skončí na vaší planetě, neboť také začala na vaší planetě. Pseudotvůrci ji zahájili, jsou to oni, co ji také musí ukončit plnou porážkou. Jeden aspekt tohoto největšího tajemství je, že PSEUDOTVŮRCI BUDOU PORAŽENI Z POZICE SVÝCH VLASTNÍCH FABRIKACÍ. Toto je naznačeno ve vnitřním smyslu Zjevení Ježíše Krista (Apokalypsy), kapitola 17, verše 16 a 17:

 

         „A těch deset rohů, které jste viděli na tom dravci,

         bude nenávidět nevěstku, zpustoší ji a obnaží,

         bude jíst její tělo a spálí ji ohněm.“

 

         „Neboť Bůh jim vložil do srdce, aby splnili jeho záměr,

         být jedné mysli a odevzdávat dravci své království,

         dokud se slova Boží nevyplní.“

 

Ale je také tajemným faktem, že Pán Ježíš Kristus obsahuje v Sobě plnost přirozenosti zóny vymístění a planety Nula, po provedení hybridizace a dinivizace (opětné přetransformování negací fabrikátu zpět do pozitivního stavu – pozn. zpracovatele) lidského těla, získaného během přebývání na vaší planetě. Jde zde o to, aby se PROKÁZALO PŘED TVÁŘÍ PSEUDOTVŮRCŮ A VŠECH, NACHÁZEJÍCÍCH SE V NEGATIVNÍM STAVU I JINDE PO CELÉM STVOŘENÍ, ŽE JE ZCELA MOŽNÉ MÍT TAKOVÝ DRUH TĚLA, JEŽ BYLO PŮVODNĚ VYTVOŘENO Z IDEJÍ POUHÉHO ZLA A SAMÝCH NEPRAVD, - A PŘECE BÝT ZCELA A ABSOLUTNĚ POZITIVNÍM BEZ JAKÉHOKOLIV BAŽENÍ ČI TOUŽENÍ PO ZLU A NEPRAVDÁCH. Pseudotvůrci totiž chvástavě prohlašovali, že nikdo nemůže být docela pozitivní a dobrý, když má takové tělo. Znovu je třeba připomenout, že zde spočívá to největší tajemství. Protože toto tělo povstalo z prvků vaší planety, bude to vaše planeta, kde se tento fakt obrazně prokáže před tváří pseudotvůrců. V tomto aktu je obsažena i možnost spasení pro samé pseudotvůrce – což je jiné veliké tajemství. Tímto konečným aktem bude ukončen časový cyklus, v němž došlo k odehrání se všech těchto mystérií, a dojde pak k zahájení konečné fáze Posledního soudu (viz následující kapitolu).

 

Po tomto aktu a po dokončení Posledního soudu vejde do jsoucna a bytí nový cyklus času, jenž se nazývá Nové nebe a Nová Země.

 

Ten/ta, co má uši, ať slyší a naslouchá tomu, co Pán Ježíš Kristus zjevuje k této kapitole.“

 

 

1140.  Tajemství o pseudotvůrcích.        (Přijal Petr D. F.)           10.2.1988.       4:55 . . . hodin.

Místo: Santa Barbara, California, USA.

 

To, co zde cituji z knihy „Nové zjevení Pána Ježíše Krista“ se týká životně každého člověka na Zemi, neboť každý má šat - hmotné tělo – zfabrikované pseudotvůrci ! ! !  Pochopení tohoto faktu dává možnost řešení problému každého člověka na Zemi.

 

Tyto informace šiřte všemi směry, neobávejte se ničeho, hlavně do škol – učitelůmúředníkům a vědcům a všem dalším zájemcům. Bude to velký průšvih pro pseudotvůrce. S láskou  Ivo A Benda.

 

Kapitola šestá. (Strana 108 – 136.)

 

Dne 10. února 1988 ve 4:15 bylo ke mně slovo Pána Ježíše Krista, řkoucí:

 

„Mnoho bylo zjeveno ohledně povahy pseudotvůrců a jejich metod, jakým byl aktivován negativní stav, v knihách „Základy lidské duchovnosti“ a „Kdo jsi a proč jsi zde ?“. Tehdy poprvé v dějinách lidstva na vaší planetě byly odhaleny původ a podstata negativního stavu. Dříve, než bylo toto odhalení, nikdo přesně nevěděl, jak negativní stav vešel do jsoucna a bytí.

 

Nejběžnější historka, uznávaná většinou lidí, se odvozuje z dosavadního smyslu několika míst v Biblí svaté. Na příklad v Judově epištole ve verši 6 (tato epištola má jen jednu kapitolu) se píše:

 

         „Ach ty anděly, kteří se nedrželi svého panství, ale opustili příbytek svůj,

         On k soudu velikého toho dne vazbu věčnou v temnotě schoval.“

 

Z tohoto údaje se vyvozuje, že původ negativního stavu lze nalézt u andělů Božích, kteří z nějakého či jiného důvodu se rozhodli rebelovat proti Bohu a odejít z pozitivního stavu nebe a založit svou vlastní doménu. Není zde však řečeno, proč andělům se vůbec mělo zachtít udělat něco tak bláznivého. Mohlo by se zdát, že hodně toho v hlavě neměli, když přišli na takovouto hloupost. Ovšem výše citovaný údaj neobsahuje žádný vnitřní duchovní smysl. Žádná epištola jej nemá, jak již bylo zjeveno skrze Swedeborga. Je to však jiné s jinými údaji v Biblí svaté, které vnitřní, duchovní význam mají. První může být nalezen u proroka Izaiáše, kapitola 14, verše 12-15:

 

         „Jak jsi spadl z nebe, Ó, Lucifere, synu rána ! 

Jak jsi sražen k zemi, zotročovateli pronárodů ! 

A v srdci sis říkal: „Vystoupím na nebesa, vyvýším svůj trůn nad Boží hvězdy;

zasednu též na hoře setkávání na nejzazším severu;

vystoupím nad výšiny oblaků, budu jako Nejvyšší.“

„Teď jsi svržen do podsvětí, do nejhlubší jámy !“ “

 

Doslovný smysl těchto veršů napovídá, že existovala osoba jménem Lucifer (ranní hvězda), který byl synem Božím, a který se rozhodl svrhnout Nejvyššího a sám se stát Bohem. Následkem této pošetilé pýchy bylo to, že Bůh vyhodil Lucifera z pozitivního stavu. Po tomto činu se Lucifer usídlil v zóně vymístění (mimo pozitivního stavu), založil všechny pekla a zahájil své trvalé válčení proti Bohu a všem členům pozitivního stavu. Nicméně, dokonce i v doslovném smyslu, tento údaj je vytržen z kontextu kapitoly. Týká se osudu babylónského krále, jenž byl vylíčen jako Lucifer. Ve vnitřním, duchovním smyslu tento údaj nemá vůbec co činit s nějakou zvláštní osobou či pozemským králem. V žádném případě se netýká nějakého anděla, archanděla či jiného hodnostáře pozitivního stavu. Vztahuje se však na veškerý negativní stav, reprezentovaný Babylonem a jeho vladaři. Popsán je zde proces aktivace negativního stavu a jeho konečného zániku. Źádný jiný význam se nemá vyvozovat z výše citovaného textu.

 

I ještě význačnější v tomto ohledu je to, co vylíčil prorok Ezechiel v kapitole 28 ve verších 12-19:

 

         „Toto praví Pán Bůh:

„Byl jsi znak dokonalosti, plný moudrosti a dokonce krásný.

         Byl jsi v Edenu, zahradě Boží;

Pokrývaly tě všechny drahokamy:

Sarndonyx, topas a diamant, beryl, onyx a jaspis, safír, tyrkys a smaragd se zlatem.

Dovedné zhotovení tvých tamburin a píšťal bylo připraveno na den, kdy jsi byl stvořen.“

 

Byl jsi zářivý cherub ochránce; Já jsem tě ustanovil;

Pobýval jsi na svaté hoře Boží; Procházel ses uprostřed ohnivých kamenů.

Byl jsi dokonalý ve svých způsobech ode dne svého stvoření,

dokud se v tobě nenašla nepravost.

 

Pro hojnost tvých obchodů se tvé nitro naplnilo násilím a ty jsi zhřešil;

proto jsem tě svrhnul jako znesvěcenou věc ven z hory Boží,

a vyhladil jsem tě, cherube ochránče, z prostředku ohnivých kamenů.

 

Povyšoval ses kvůli své kráse, svoji moudrost jsi zkazil kvůli své skvělosti;

Svrhl jsem tě k zemi, položil tě před krále, aby mohli na tebe zírat.

Znesvětil jsi své svatyně množstvím svých nepravostí, nepravostí svých obchodů;

proto  jsem rozhořel oheň z tvého středu; ten tě pohltil,

a Já tě obrátil v popel na zemi před očima všech, kteří tě spatřili.

Všichni z lidí, kteří tě znali, se nad tebou zděsili;

stal ses hrůzou, a nebudeš již nikdy navěky.“ “

 

V doslovném smyslu tento text pojednává o zničení tyrského krále. Ve vnitřním, duchovním smyslu, je zde obsaženo vyprávění o pseudotvůrcích, čili o prvních lidech na planetě Nula (tehdejší Zemi), u nichž se zrodil nápad aktivace negativního stavu.

 

Popisuje se jejich původní stav velkého vědění, moudrosti, vědy a schopností, jež byly použity při nastolování negativního stavu všech druhů zla a falešností.

 

„Byl jsi v Edenu, zahradě Boží“ zde znamená být v přírodním stupni Stvoření Nejvyššího. Skutečný přírodní Vesmír je vnímán a pojímán jako Boží zahrada neboli Eden. Drahokamy, které jsou zde vypočítávány, znamenají rozličné hluboké duchovní, duševní a přírodní znalosti a inteligenci, jimiž byli obdařeni, a také vědu genetického inženýrství („množství tvých obchodů“).

 

„Byl jsi zářivý cherub ochránce“ označuje jejich umístění ve Stvoření – v nejvnějšnějším stupni, jenž je vnímán jako obalující kůže veškerého Stvoření. Negativní stav nemůže být počat nikde jinde, než v nejzevnějším přírodním stupni Stvoření.

 

„Pobýval jsi na svaté hoře Boží“ značí, že lidé na této planetě byli původně integrální součástí pozitivního stavu.

 

Dokud se v tobě nenašla nepravost“ znamená otázku, kterou položili tehdejší učenci:

 

„Jak by VYPADAL ŽIVOT,

kdyby byl odvozován ne z duchovních principů a ne od Nejvyššího,

NÝBRŽ ZE STUPNĚ PŘÍRODNÍHO,

z nejvíce zevního postavení Stvoření,

nikoliv z nejniternější pozice Stvoření, jak tomu vždy bylo ?“

 

Ptát se takto znamená UČINIT TEN NEJPRVNĚJŠÍ krok směrem k plné aktivaci negativního stavu. Proto se to považuje za „nepravost“, kvůli ohromným duchovním důsledkům a následkům, které to má pro veškerý přítomný časový cyklus Stvoření !

 

Pro množství tvých obchodů“ znamená ROZSÁHLOU EXPERIMENTACI V GENETICKÉM INŽENÝRSTVÍ A FABRIKACI ROZLIČNÝCH ŽIVOTNÍCH FOREM, jež nejsou přímo odvozeny ze žádných pravých duchovních principů. „Tvé nitro se naplnilo násilím, a ty jsi zhřešil“ označuje, že vědci se následkem úspěšného genetického inženýrství stali hlavní hnací silou lidstva směrem k nastolení negativního stavu a vnucením své vůle a volby („nitro“). Tento svobodný výběr měl za následek to, že se objevil hřích. „Hřích“ není nic jiného, než využití vlastní svobodné vůle a volby pro nesprávný neduchovní účel neboli pro vlastní výhodu bez ohledu na obecné dobro či na Pána Ježíše Krista (tenkrát Nejvyššího). Toto vede k znesvěcení pravých duchovních principů, což je zřejmé ze slov: „Proto tě svrhnu jako znesvěcenou věc z hory Boží.“. „Srazit z hory Boží“ označuje být vyloučen z pozitivního stavu Stvoření a upadnout do Zóny vymístění. Verše, které následují za tímto údajem, popisují budoucí osud aktivátorů negativního stavu („... a nebudeš již nikdy více navěky.“). Toto teprve nastane. Pojem „Lucifer“ byl vysvětlen jinde (viz stránky 10-11 v první kapitole knihy „Chápání a naplnění našeho pozemského života“ a na stránkách 17-18 první kapitoly knihy „Čtvero pojímání duchovní struktury Stvoření.)“

 

Tudíž ze shora popsaného a vysvětleného má být očividné zas a zas, že nikdo z jedinců duchovního světa by nemohl chtít ani byl schopen dát původ negativnímu stavu. Historie a tajemství pseudotvůrců byly zahaleny velkou nevědomostí a z převážné části o nich nebylo nic dáno znát nikomu, až do doby uveřejnění knihy „Základy lidské duchovnosti“. Přesto je tu nějaký nepřímý následek jejich existence na vaší planetě, a to ve formě obskurních zkazek o Lemurii, Atlantidě, El Dorádu a v podobných vyprávěních. Nikdo přesně neví, co ty země znamenají, kde se nacházely na vaší planetě, by zda vůbec existovaly. Dosud nemáme žádný hmatatelný, přesvědčivý důkaz o jejich existenci. Konec konců, jak si vzpomínáte z knihy „Základy lidské duchovnosti“, postarali se pseudotvůrci velmi pečlivě o to, aby byly důkladně vyhlazeny z povrchu pozemského všechny stopy jejich existence.

 

Swedenborg něco zjevil o Zlatém, Stříbrném a Bronzovém věku atd. není v jeho spisech žádná přímá zmínka o existenci pseudotvůrců, vyjma jakési vědomí toho, že na vaší planetě býval stav čistých duchovních principů lásky a moudrosti. Tento stav se postupně zhoršoval až do tak zvaného Pádu. Avšak ze spisů Swedenborga nelze vyvozovat pravou znalost a pochopení původu negativního stavu. V jeho době nikdo nebyl připraven na to, aby snesl plný rozsah takového poznání. Duchovní podmínky tehdy byly takového druhu, že nebylo vhodné zjevit o tom více. Nicméně vnitřní smysl některých vyprávění zaznamenaných v Biblí svaté obsahuje tuto plnou znalost. Avšak nikdo nemá klíč k rozluštění toho vnitřního smyslu. Ten klíč byl schován úmyslně, aby se dovolilo negativnímu stavu projevit naplno svou povahu. Kdyby klíč byl přístupný dříve, než došlo k tomuto odhalení, nikomu by se nezachtělo zůstat v negativním stavu. Negativní stav by neměl příležitost prokázat svůj význam. V takovém případě by bylo Stvoření nesmírně ZNEPOKOJENO, že tak životně osudná a závažná ODPOVĚĎ CHYBÍ. Bylo by ve své životní povaze – činit volbu, OCHUZENOU o jednu z nejdůležitějších znalostí – CO NEVOLIT.

 

PŘÍBĚH O PSEUDOTVŮRCÍCH

 

Poznámka zpracovatele: Čtenář nechť dobře pojme definice pojmů, které jsou zde zavedeny, jinak nepochopí smysl důležitých událostí, které jsou zde popisovány. Dobře rozlišujte, co tvoří Stvořitel – je stvořeno, a co utváří pseudotvůrce z podkladů Stvoření bez souhlasu Stvořitele – co je utvořeno ! Důležité je si všímat vytváření 3 myslí z původní jedné mysli sentientní bytosti – čistě Stvořené od Stvořitele. 3 myslí proto, aby ji bylo možno kontrolovatřídit pseudotvůrci, obdobně, jako řídí, ovládají a utvářejí na Zemi manažeři nějakou firmu !

 

Tentokrát je možno přistoupit ke zjevení některých dodatečných informací o tajemství pseudotvůrců. Příběh o pseudotvůrcích má svůj začátek ve Svaté Bibli, v druhé kapitole Genese, verši 15, s pokračováním k verši 26 kapitoly jedenácté téže knihy. Vše, co následuje po tom verši, jsou historické události, v nichž jsou ukrytá duchovní tajemství hlubšího významu, vztahující se na následky aktivace negativního stavu, k přirozenosti Nejvyššího a Jeho/Její inkarnaci na vaší planetě, na Jeho/Její zápasy s pekly, k jeho/Jejímu vkročení a pobytu v peklech, k procesu spasení a, což je nejdůležitější, k procesu Jeho/Její fúze, kdy se stane Pánem Ježíšem Kristem.

 

Takže prvních jedenáct kapitol Genese nemá vůbec žádný historický význam. Tam je vylíčeno hluboké tajemství aktivace negativního stavu pseudotvůrci a jak se odehrálo. Činnost samého prvního člověčenstva na vaší planetě je popsána ve verších 19-20 druhé kapitoly Genese v Biblí svaté. (Poznámka o pojmech „člověčenstvo“ a „lidstvo“. Termín „člověčenstvooznačuje první skutečné lidi, žijící na pravé planetě Zemi. (Pravá Země je skutečná podstata Země, ostatní „Země“ v jiných dimenzích jsou její odlesky a nejsou tedy pravé – toto je třeba rozlišovat – pozn. zpracovatele). Pojem „člověk“ značí jak ženský, tak i mužský princip. Termín „lidstvo“ se vztahuje pouze na lidi, zfabrikované pseudotvůrci a umístěné na planetě Nula (planeta Nula je nejzevnějšnější odlesk skutečné podstaty planety Země – pozn. zpracovatele). Opět zahrnuje jak ženský, tak i mužský rod.) „Adam“ reprezentuje toto lidstvo. Adam nebyl jedna samotná osoba, jak tomu stále ještě mnozí na vaší planetě věří. „Adamem“ se popisují první androgynní lidé (obojpohlavní lidé – pozn. zpracovatele). Měli za účel přichystat určitou dimenzi na té planetě pro aktivaci negativního stavu umístěním všeho na této planetě do vhodné pozice k tomuto účelu a stavu.

 

„Fakt o těchto přípravách je skryt ve slovech verše 20: „Člověk tedy pojmenoval všechen dobytek, ptactvo ovzduší i všechnu polní zvěř !“ „Pojmenovat“  v této souvislosti znamená ODHALIT a OZNAČIT určité důležité OBSAHY a IDEJE v rozličných oblastech VĚDOMĚ CÍTÍCÍ MYSLI (dobytek, ptactvo, zvěř), které se staly osudově závažnými pro genetické inženýrství, přípravu to pro aktivaci negativního stavu.

 

V této konotaci

 

dobytek“ znamená genetický kód pro vývoj niterných oblastí budoucí lidské mysli.

 

Ptactvo“ znamená genetický kód pro vývoj vnitřních oblastí té mysli;

 

a všechna polní zvěř“ je genetickým kódem pro vývoj všech aspektů vnější mysli.

 

Navíc znamenají tyto tři pojmy také rozmanité duchovní stavy, jimiž je nadělena mysl skrze tyto genetické kódy.

 

V předcházejícím verši té kapitoly, verši 19, se tvrdí: „Ze Země vytvořil Pán Bůh všechnu zvěř polní a všechno ptactvo ovzduší, přinesl je Adamovi, aby viděl, jak je nazve. A jak každého živého tvora Adam nazval, tak se jmenoval.“ Povšimněte si, prosím, že slovo „dobytek“ se nezmiňuje v tomto verši. (Bůh nepřipravoval genetický kód pro vývoj niterných oblastí budoucí lidské mysli – pozn. zpracovatele.) Náhle se objevuje na samém začátku následujícího verše (20). Také se zde liší pořadí jejich pojmenování. Ve verši 19 na prvním místě stojí polní zvěř a po ní následuje ptactvo. Ve verši 20 nejdřív přichází dobytek, na druhém místě je ptactvo a zvěř polní je na třetím místě. Máte zde situaci poněkud obrácenou. Což není jen tak náhodou.

 

Ze Země“ znamená z idejí sentientní mysli. V tomto ohledu je to z idejí vnější mysli, z nichž zvěř polní je utvořena. Není stvořena, nýbrž UTVOŘENA. Stvořené je vždy původní. Utvořené se odvozuje z něčeho, co již bylo stvořeno. „Polní zvěř“ též znamená všechny lidské city v jsoucnu i bytí. „Ptactvo ovzduší“ označuje všechny duševní a přírodní vědomosti v jsoucnu a bytí. „Přinést je k Adamovi“ znamená, že všechny tyto vědomosti i city byly vštěpeny prvnímu lidstvu, takže nic nescházelo v jeho schopnostech náležitě volit. „Aby viděl, jak je nazve“ značí jejich užití a využití ve snaze docílit plné kontroly nad všemi zákony, které vládnou nad životem člověčenstva (prvních skutečných lidí – pozn. zpracovatele). Toto se označuje slovy: „Jak každého živého tvora Adam nazval, tak se jmenoval“. „Nazvat“ znamená použít a uplatnit. „Tak se jmenoval“ znamená plnou kontrolu nad všemi zákony, které vládnou životem člověčenstva a jeho přirozeností.

 

Aby se mohl řádně aktivovat negativní stav, je nutno mít úplnou znalost všech zákonů, schopných produkovat život. Jde tu o to, že první lidé, stvoření přímo Nejvyšším, nemohli zcela aktivovat negativní stav sami od sebe, protože byli stvořeni plně z elementů pozitivního stavu. Vše, co přichází přímo od Nejvyššího, nemůže vytvářet nic záporného. Z toho důvodu se lidem poskytne plná znalost, jak produkovat život. Následně jej začnou vytvářet. Ten život teď není odvozen přímo z nejvyššího, nýbrž jen nepřímo – prostřednictvím těchto lidí. A toto je přesně to, co se popisuje ve výše citovaných dvou verších.

 

Přidané slovo „dobytek“ znamená, že ti lidé byli schopni objevit také zákony, řídící duchovní principy, na jejichž základě je vybudována Nejniternější duchovní mysl. To, že pořadí je zde zcela obrácené, znamená, že získáním takové znalosti mohli tito lidé rozeznat skutečnost, že aby mohli započít cokoliv nové, musí postupovat nejdříve podle řádu Stvoření – z nitra navenek.

 

Duchovní je první (dobytek),

 

duševní je druhé (ptactvo ovzduší)

 

a přírodní čili fyzické je třetí (zvěř polní.

 

Že Pán Bůh dal tomu jiné pořadí značí, že touha lidí pro vědění předchází samo vědění. Bez náklonnosti nelze mít silnou motivaci k tomu, aby se něco dělalo nebo poznávalo. Proto náklonnost přichází první. Avšak při třídění tohoto poznání je třeba od počátku postupovat podle multiversálního řádu.

 

„Ale pro Adama se nenašel pomocník jemu přiměřený“ označuje, že ti lidé neměli žádnou pravou náklonnost pro aktivaci negativního stavu. Jediné, co byli ochotni učinit, bylo předání nahromaděného poznání ve věci genetického inženýrství a produkce nových životních forem, jakožto i jiných ohromných vědomostí, jimiž byli obdařeni. Takže až ta znalost byla klasifikována, náležitě uspořádána a zaznamenána ve všech genetických pamětních bankách („Adam pojmenoval“), byli původní androgynní lidé z planety Země odvoláni. Z této genetické pamětní pokladnice byl vytvořen nový typ člověčenstva, v němž byly odděleny principy femininity a maskulinity. Pokud si vzpomínáte, obsahovala androgynní forma stejně oba elementy v plném jejich projevu. Z té formy, vlastně z genetického materiálu, který byl zde ponechán, povstalo nové plemeno lidí ve svém jsoucnu  i bytí – rozštěpené na mužskou a na ženskou fyzickou formu. Tyto události jsou vylíčeny ve verších 21 až 25 v druhé kapitole první knihy Genese v Biblí svaté. „A Pán Bůh způsobil, že Adam upadl do hlubokého spánku, a usnul“ značí odvolání prvních lidí z planety Země. „Vzal jedno z jeho žeber“ znamená použití genetické pamětní banky a materiálu, ponechaného prvními lidmi, za účelem odluky maskulinního a femininního principu. „A uzavřel to tělo v tom místě“ označuje nahrazení přímého prožívání jednoty všech principů maskulinity a femininity a všech duchovních faktorů jim odpovídajících nepřímým, skrze vnímání jejich vnějších projevů ve formě rozdílných fyzických těl.

 

To, že dokonce i po tomto aktu se další lidé na Zemi ještě jmenovali „Adam“, znamená, že byli utvořeni z genetické pamětní zásoby a z jiného materiálu originálních lidí. Lze to poznat z příštího verše (23): „Toto teď je kost z mých kostí a tělo z mého těla !  Ať ženou se nazývá, vždyť z člověka vzata jest.“ Tento verš, tak jako všechny verše zde a jinde, ve vnitřním smyslu Biblí svaté mají mnohočetné významy. Vztahuje se na mnoho jiných záležitostí mimo řečeného. Několik z těchto rozmanitých duchovních věcí bylo zjeveno ve spisech Swedenborga. O dalších byla zmínka v předešlých knihách zprostředkovatele tohoto přenosu. To, co se zde nyní zjevuje, týká se jen tajemství pseudotvůrců.

 

„Vzít z člověka“ znamená v probírané souvislosti plnost duchovního stavu obou principů, jak byly reprezentovány androgynními lidmi. „Člověk“ neznamená muže. „Ať ženou se nazývá“ značí odloučení femininní formy a jejích duchovních činitelů od původního zdroje – člověka – androgyna. V této konotaci žena neznačí ženský rod. Znamená odpojení femininního principu od jeho původně jednotného zdroje. Je zde popsána struktura, jež se stane základnou pro aktivaci negativního stavu, jak naznačuje jeden z vnitřních smyslů, mající vztah k této věci, v následujícím verši (24). „Proto opustí člověk svého otce i matku a připojí se ke své manželce a stanou se jedním tělem.“ V této zvláštní souvislosti „člověk“ představuje jak ženský, tak i mužský rod. Že „člověk opustí svého otce i matku“ znamená odloučenost od vlastního duchovního zdroje. Zde „matka a otec“ značí Nejvyššího – jednoho Absolutního rodiče. „Připojí se ke své manželce“ označuje zde, že se vzdá svého duchovního dědictví a bude vše vyvozovat ze své zevnější, osobní „egotisované“ přirozenosti. „Manželka“ v této souvislosti znamená vlastní přirozenost odvozenou z vnější mysli. „A stanou se jedním tělem“ značí, že vše se bude odvozovat z vnějších senzuálně – senzorických vjemů, nikoliv z nitra či z duchovních principů.

 

Verš 25: „Oba dva byli nazí, člověk i jeho manželka, ale nestyděli se“. Tento verš popisuje duchovní stav druhých, tělesně rozloučených lidí, kteří přišli po odchodu androgynních lidí z planety Země. „Být nahý“ značí nebýt ještě zkažený negativním stavem.  Je to stav nevinnosti předcházející stavu hanby – aktivaci negativního stavu.

 

Třetí kapitola Genese ve svém vnitřním smyslu se ve skutečnost věnuje popisu procesu aktivace samotného negativního stavu. Do určité míry tento proces byl odhalen v knize „Základy lidské duchovnosti“ v poslední kapitole knihy „Realita, mýty a iluze“ a v knize „Kdo jsi a proč jsi zde ?“. Některé závažné aspekty tohoto procesu již byly zjeveny ve Swedenborgových spisech. Čtvrtá kapitola Genese ve svém vnitřním smyslu odráží mimo jiné duchovní stav a podmínky, v nichž žili lidé zrození jiným způsobem než přímým nadělením Nejvyššího. Toto je narození podle vědeckých genetických principů, nikoliv podle principů duchovních. Tímto činem napevno nastupuje duchovní úpadek lidstva. Tento fakt se odráží v příběhu o Kainu, jenž zabil svého bratra Ábela. „Ábel“ označuje čistotu duchovních principů, odvozených z lásky Boží a z lásky k Bohu. „Kain“ znamená separaci těchto principů od té lásky. Plnost duchovní deteriorace a dominance negativního stavu nemůže dojít k plodnému dozrání, pokud je tu jakékoliv vědomí Boží lásky a jakýkoliv stupeň lásky k Bohu. Takové cítění odstrašuje od plné manifestace povahy negativního stavu. Ve skutečnosti jeden z mnoha aspektů hlubšího významu vnitřního smyslu vraždy Ábela Kainem je vylíčení procesu genetického inženýrství a manipulace, jimiž byly hlavní duchovní principy vztahující se k pravé lásce (Ábela) odstraněny nebo umrtveny v genech, ze kterých se měly zfabrikovat příští generace lidí. Na místě toho jsou nahrazeny sebeláskou a láskou k zevnějšnostem (Kain). Taková lásky zatemňuje vnímání pravdy a vede k vývoji jejích zkreslenin a ke zrodu naprostých nepravd a zel.

 

Pátá kapitola Genese ve svém vnitřním smyslu popisuje, mimo jiných věcí, duchovní stav každé následné epochy, jež nastoupily po aktivaci negativního stavu. Jména osob v té kapitole jsou odrazem obsahu a idejí, které vládly v každé následující epoše, a stupně jejího zla a nepravd. Věk zmíněných osob odráží či obsahuje popis kvality, životního stylu a vědecké inteligence a znalostí, které vlastnili lidé té které následné epochy. Tato čísla neříkají nic o skutečném tělesném věku nebo časovém trvání. Fakticky každá epocha v té době trvala přibližně dva milióny let (více, či méně, v závislosti na její jakosti, kterou bylo potřeba projevit, aby další krok úpadku mohl dojít ke svému plodnému dozrání).

 

V základě existovalo dvanáct takových epoch, každá měla svou výrazně odlišnou kvalitu a obsah životního stylu, jakožto i stupně vědění ve věci genetického inženýrství. Končily plnou ztrátou jakéhokoliv náležitého duchovního vědomí a záměnou pravých duchovních principů potopou nepravd, zkaženosti a bezbožnictví. Tento konec je popsán v niterném smyslu v šesté a sedmé kapitole Genese v Biblí svaté – příběhem o Velké potopě. Prvním dvanácti epochám předcházela epocha androgynních lidí, kteří na tento svět přišli z přímého nadělení Nejvyššího. Sama první epocha z těch dvanácti je ta, ve které přímé nadělení bylo NAHRAZENO vědeckým biklonováním, jak je popsáno v knize „Základy lidské duchovnosti“. Tato epocha trvala v pojetí fyzického času nejdéle – přibližně dvacet pět miliónů let.

 

Na konci dvanácté epochy, popsané v šesté kapitole knihy Genese v Biblí svaté, bylo prováděno nejpronikavější genetické experimentování. Výsledkem těchto pokusů byla produkce rozličných životních forem, převážně negativního rázu. Tyto produkované jedinečné živočišné formy na vaší planetě jsou označovány vašimi učenci různými paleontologickými termíny (jako např. dinosauři). Ve stejnou dobu docházelo na vaší planetě k jiným rozmanitým vědeckým pokusům. Jeden z nich skončil pečlivě naplánovanou katastrofou, jež spustila doby ledové a jiné fenomény, které rozštěpily kůru vaší planety a rozdělily jednu pevninu na několik kontinentů. Tento proces vyústil vyhlazením většiny živočišného a rostlinného života existujícího tenkrát a vytvořeného pseudotvůrci. K tomu došlo obzvláště během dvanácté epochy jejich přítomnosti na vaší planetě. Dvanáctá epocha skončila Velkou potopou, po níž vešla do jsoucna a bytí nová, docela jiná epocha. Nová epocha ve skutečnosti počala historii jeskynního člověka a moderních dějin, jak se objevují na vaší planetě v přítomné době (posledních 7 miliónů let, z toho 4 milióny let lidských dějin – pozn. zpracovatele).

 

To, jak se pseudotvůrci usadili v peklech, je vylíčeno ve vnitřním smyslu první části jedenácté kapitoly knihy Genese.

 

Noemův příběh se vztahuje na akt Nejvyššího, jímž zachoval určitý stupeň duchovní uvědomělosti, jako semene pro budoucí duchovní znovuprobuzení. Popotopní epocha, kterou označuje slovo „Noé“ a jeho odvozeniny – synové: Šém, Chám a Jáfet, odráží postupné zatlačení náležitého duchovního vnímání s ohledem na praktickou upotřebitelnost duchovních principů. Což znamená, že bylo nutno podržet určitý stupeň znalosti pravdy o duchovních principech, ale nebyla žádná motivace ani přání žít ve shodě s těmi duchovními principy. Znalost sama o sobě musí být zachována bez ohledu na to, na jaké je úrovni. V té době tato znalost byla ještě vědomá. Později, zvláště pak ve většině případů v přítomné době je nevědomá, uložená v hlubších záhybech Nejniternější duchovní mysli, v té části, jež se nazývá univerzální vědomí.

 

Žádné znovuprobuzení ani spasení všech lidí z negativního stavu, ba ani úplná eliminace negativního stavu nejsou možné bez zachování vitální a osudně závažné znalosti pravdy ohledně pravých duchovních principů. V Biblí svaté toto zachování se nazývá „ostatky“ či „zbytky“. Jenom ostatky či zbytky budou spaseny. Takže proces spasení je možný jenom z pozice těchto ostatků nebo zbytků. V té době, kdy bude negativní stav úplně odhalen, a po vyčerpání jeho užitečnosti, budou otevřeny u každého dveře k těmto zbytkům: Veškeré poznatky pravdy o pravých duchovních principech i všechny jiná tajemství o aktivaci negativního stavu vstoupí do vědomého uvědomění každého; a učiní se poslední volba ohledně vlastní pozice čili toho, kde kdo bude chtít být. Tímto posledním krokem skončí éra negativního stavu. Celý časový cyklus, v němž toto vše proběhlo, se uzavře a nový cyklus času – bez negativního stavu a bez pekel – vejde v jsoucno a bytí.

 

Noemova epocha představuje vědomé nahromadění pravdy, ale ne natolik dobra. Následující epocha, popsaná Noemovými syny, odráží genetickou manipulaci pseudotvůrců, jíž se takto nahromaděné poznatky zcela vytlačí z vědomého uvědomění a umístí do nevědomého módu lidské mysli, kterou sami geneticky zfabrikovali. Toto je doba, kdy zcela DOZRAJE ideová koncepce jeskynního člověka. V této době došlo k ZPĚTNÉMU CESTOVÁNÍ V ČASE, před DOBU STVOŘENÍ PLANETY ZEMĚ, což je popsáno ve druhém verši 11 kapitoly v Genesi. Toto se tam uvádí:

 

         „I stalo se, že když cestovali od východu, nalezli pláň v zemi Sinear, a bydlili tam.“

 

Když cestovali od východu“ v této souvislosti má dvojí význam.

 

Jeden značí cestování zpět v čase za účelem ŘÍZENÍ VÝVOJE VAŠÍ PLANETY A VYKONÁVÁNÍ VLIVU NA JESKYNNÍHO ČLOVĚKA A VYVINUTÍ ZCELA ROZDÍLNÉHO  L I D S T V A, nikde ani nikdy předtím neexistujícího.

 

Druhý význam je v tom, že DOCELA OPUSTÍ POZITIVNÍ STAV A PRAVÉ STVOŘENÍ A USÍDLÍ SE V ZÓNĚ VYMÍSTĚNÍ.

 

„Nalezli pláň v zemi Sinear“, kde „pláň“ souvztaží s pekly.

 

Země Sinear“ souvztaží se zónou vymístění.

 

Sinear“ je kódové jméno pro Babylon.

 

Babylon“ je pak kódovým jménem pro veškerý negativní stav se všemi druhy zla a nepravd v jeho aktivovaném a dominantním způsobu.

 

Když se jednou pseudotvůrci zařídili v peklech, postoupili k dalšímu experimentu s genetickým materiálem, který získali od prvních lidí. Že provádění těchto pokusů bylo založeno na zcela falešných premisách, je zřejmé ze slov následujícího verše (3) v kapitole 11 Genese:

 

„Měli cihly místo kamení“.

 

Cihly“ souvztaží se všemi falešnými pojmy, které nahradí pravdu – „kámen“.

 

„Nuže, nadělejme cihel, a důkladně je vypalme“ znamená produkci docela nového druhu falešných představ, které byly pevně ustanoveny jako styl neduchovního života, jenž měl dominovat nad lidstvem na vaší planetě.

 

„Měli asfalt místo malty“ značí zlý úmysl.

 

Vše toto bylo prováděno se zlým úmyslem, aby se DOKÁZALO, že život na vaší planetě NEPOVSTAL Z DUCHOVNÍCH PRINCIPŮ NEJVYŠŠÍHO, nýbrž ze samotné přírody či od pseudotvůrců – falešných bohů. Slovo „asfalt“ má tuto zvláštní souvztažnost.

 

Budování babylonské věže symbolizuje úsilí pseudotvůrců o zřízení bašty přímo v nebesích a svrhnutí vlády Nejvyššího. Toto je prorockým vylíčením budoucího usilování pseudotvůrců právě v době, kdy mělo dojít k inkarnaci Ježíše Krista – cestovat dál zpátky v čase, před čas a prostor, před započetí Aktu stvoření. Účelem toho pokusu bylo zablokovat proces Stvoření, a namísto toho nastolit plnou vládu pseudotvůrců, zfabrikovat vlastní pseudostvoření, jež by se zcela podřídilo jejich vládě bez jakékoliv účasti Nejvyššího. Pokud si vzpomínáte, tento krok nebylo dovoleno podniknout a ta zvláštní znalost cestování v čase byla pseudotvůrcům navždy odebrána. Také byli odloučeni od všech v zóně vymístění a uzamčeni ve speciálním stavu a na místě, známém až donedávna jenom Pánu Ježíši Kristu. Tímto aktem Pána Ježíše Krista končí příběh o pseudotvůrcích – prozatím.

 

Nicméně přetrvávají následky jejich činnosti, historie jejich fabrikací – nyní existující lidé a jiní tvorové v peklech a v ostatních končinách zóny vymístění. Bude to trvat do doby úplné eliminace negativního stavu. Pamatujte si, prosím, že každý čin nebo činnost, každá idea a její projev se může potvrdit ve své platnosti jenom podle svých důsledků, výsledků a následků. Tedy negativní stav musí dál pokračovat až do doby, kdy se všechny tyto důsledky, výsledky a následky projeví, zpřítomní a uskuteční. Takto se získává pravé poznání. Nic se vpravdě nemůže poznat bez tohoto zobrazení. Následky, výplody a výsledky aktivit pseudotvůrců jsou plně znázorněny v kvalitě života lidí na vaší planetě počínaje dobou, kdy se objevil jeskynní člověk. Pokud si vzpomínáte, byl jeskynní člověk zfabrikován pseudotvůrci za tím účelem, aby svedli budoucí vědce uvěřit klamu, že lidští tvorové pochází z opic evolučním procesem, a ne z jiného duchovního pramene. Většina vědců na vaší planetě dosud ještě věří této FALEŠNÉ BAJCE. (A tato falešná bajka se učí jako ovládací program ve většině školách po celé planetě – pozn. zpracovatele.)

 

Nyní je z dosud řečeného v této kapitole jasné, že vaše planeta má DVĚ výrazně odlišné historie.

 

(1)

Jedna je historie o pseudotvůrcích a jejich předchůdcích – než se vystěhovali do zóny vymístění a než přestěhovali fyzický stav jedné dimenze samé planety Země. (Přes 100 miliónů let – pozn. zpracovatele.)

 

(2)

Druhá začíná příběhem jeskynního člověka a pokračuje až do přítomné doby. Toto bude pokračovat do chvíle, kdy negativní stav se ujme vší vlády a dočasně zvítězí na vaší planetě. Okamžik toho vítězství bude znamenat konec druhého údobí. (7 miliónů let – pozn. zpracovatele.)

 

(3) Plná dominance negativního stavu.

Zde započne třetí perioda. Kvalita a obsah tohoto údobí nemohou být toho času odhaleny. Avšak to údobí bude mít velice krátké trvání kvůli pozitivnímu stavu.

 

(4) Úplná eliminace negativního stavu a návrat do původního postavení ve stavu pozitivním.

Na konci třetí periody bude negativní stav navěky eliminován. Prostředky a způsob jeho eliminování nesmí být zjeveny z bezpečnostních důvodů. Postačí zde odhalit, že negativní stav – ať jakýmikoliv prostředky – BUDE ÚPLNĚ, DOKONALE A NA VĚKY ELIMINOVÁN.

 

Toto je slavnostní příslib Pána Ježíše Krista, učiněný všemu Stvoření a všem, kdo v přítomné době jsou v pasti negativního stavu.

 

Fyzické postavení této planety během její první historie – době, kdy pseudotvůrci na ní přebývali – bylo jiné. Musíte si pamatovat, že všechno ve Stvoření a ve fyzickém Vesmíru, jakož i v zóně vymístění, závisí na činnosti a ideách sentientních myslí. Obsah a jakost těchto aktivit a idejí čijících myslí určuje fyzickou pozici, životní styl, události a osud jakékoliv  planety nebo sluneční soustavy, galaxie, veškerého Vesmíru a multivesmíru s jejich vlastními dimenzemi, odrážením a „zrcadlením“ (o této záležitosti bude více zjeveno později). Takže vaše planeta v údobí první historie byla se vším svým odrážením nejen v jiném fyzickém postavení, ale i v jiné sluneční soustavě a v jiném vesmíru. Ta sluneční soustava měla dvě slunce. Pozice a sklon planety Země byly takové, že dvě slunce se zjevovala střídavě, periodicky. Kdykoliv jedno slunce se ukázalo na jedné hemisféře, druhé bylo na opačné. A obráceně. Nikdy se neobjevila spolu ve stejnou dobu nebo na stejné obloze. Západ jednoho slunce znamenal východ druhého. V té časové periodě na vaší planetě tudíž neexistovala žádná noc. Důvodem pro takové uspořádání bylo, že noc a temnota souvztaží s duchovní ignorancí a s nevědomými duševními pochody. V průběhu celé historie pseudotvůrců a jejich předchůdců nikdy nebyli bez znalosti a vědomí si pravých principů a zákonů, vládnoucích multiversu a sentientní mysli. Jejich mysl byla při plném vědomí na všech svých úrovních a žádné nevědomé procesy neexistovaly. Proto žádná temnota ani noc nebyla možná. Kvůli těmto podmínkám byla fyzická situace planety Země udržována v solárním systému se dvěma slunci. Zároveň teplota a počasí bylo regulováno tak, že se udržovalo neustále příjemné, hojivé, mírné klima bez bouřek a extrémních výkyvů. Schopnost kontrolovat a regulovat přírodní zákony myšlenkovými principy činí tuto skutečnost možnou. Jak víte, pseudotvůrci byli velkými mistry v oblasti takové kontroly.

 

Ale po vystěhování z této planety a až se usadili v peklech (či přesně: až vytvořili podmínky pro pekla), zpětným cestováním v čase se dostali do blízkosti doby stvoření planety Země se všemi jejími rozmanitými dimenzemi. Během procesu cestování v čase pozměnili osud jedné dimenze planety Země a taky svůj vlastní osud. Byly záměrně zničeny všechny životní formy, jež existovaly v původní dimenzi Země. Pseudotvůrci přemístili a vzali se sebou všechen genetický materiál tehdy existujících živočichů a rostlin, jakožto i všeho ostatního, aby jej pak mohli přetvořit pro své vlastní účely.

 

Jakmile zmíněná dimenze planety Země byla přetvořena, byla pak fyzicky přestěhována přes dimenzionální zákruty osmou dimenzí a umístěna na hranici mezi zónou vymístění a pravým Stvořením do velice neobvyklé pozice. Byla uložena do vyšinutého solárního systému, který má jen jedno Slunce. Pro tuto neobyčejnou situaci a neobvyklé postavení stala se zmíněná dimenze planety známou jako planeta Nula. Jak bylo uvedeno výše, je to jediná planeta, kde mohou koexistovat oba stavy, jak pozitivní, tak i negativní, a to za účelem, jenž byl zjeven v předešlých kapitolách této knihy (více o této věci a pozici planety Nula bude zjeveno později).

 

V procesu fyzického stěhování vaší planety byl jeden kontinent rozštěpen na několik, vznikly extrémní výkyvy počasí a teploty od pólu k pólu, byly zavedeny roční doby a započala ÉRA NA VAŠÍ PLANETĚ SE ZAHÁJENÍM STAVU NEVĚDĚNÍ A NEVĚDOMÝCH POCHODŮ. Tyto procesy souvztaží s nepříznivými přírodními klimatickými podmínkami na vaší planetě.

 

Nejdříve postrádala planeta Nula jakoukoliv životní formu. Aby se mohla obydlet vhodnými životními formami, jež byly s to plně zobrazit všechny důsledky, následky a výsledky aktivace a dominance negativního stavu, bylo nutno zprvu geneticky experimentovat s takovými podmínkami a formami, jež by se nejvíce hodily pro toto zobrazení. Pamatujte, prosím, že aktivovat negativní stav a uvést jej do dominující pozice je jedna věc, ale zcela jinou věcí je úspěšně znázornit následky, výsledky a důsledky takového příšerného aktu.

 

Prvním historické období vaší planety a jejího obyvatelstva bylo období aktivace negativního stavu. Druhé období bylo zobrazení důsledků, následků a výsledků negativního stavu. Třetí období je plná dominance negativního stavu. A čtvrtým historickým údobím je úplná eliminace negativního stavu a návrat do původního postavení ve stavu pozitivním. Podle fyzických časových měřítek má každé historické období, jež následuje za prvním, stále kratší a kratší dobu trvání. První historická éra – aktivace trvala nejdéle (mnoho miliónů let); druhá éra je značně kratší (stále ještě působí – vy v ní žijete); třetí historická éra bude velice krátká a čtvrtá bude dokonce ještě kratší.

 

Poznámka o slově „dimenze“: shora bylo řečeno, že jedna dimenze nebo reflexe Země byla přestěhována přes osmou dimenzi. Toto slovo je zde použito v rozdílném spoluoznačení, než tomu bylo v jiných knihách Nového zjevení. Tam to označovalo duchovní dimenzi, zprostředkující dimenzi, fyzickou čili přírodní dimenzi a jí odpovídající dimenzi zóny vymístění. Zde však slovo „dimenze“ je použito ve smyslu časo-prostorového a percepčního módu fyzického – přírodního Vesmíru a jemu souvztažných činitelů duchovního a intermediálního světa, jakožto i zóny vymístění. Každý vesmír v rámci multivesmíru a jemu odpovídající zóna vymístění sestává z dvanácti takových dimenzí či stavů. Na své planetě Nula poznáte ze zkušenosti tři rozměry – délku, šířku a výšku. Někdo z vás si uvědomuje čtvrtou dimenzi, jež obvykle se rovná času. Někteří postulují i pátý rozměr, aniž by jej ve skutečnosti zkušenostně vnímali. Nikdo nic neví o zbývajících sedmi rozměrech ani teoreticky, ani zkušenostně.

 

Pseudotvůrci však měli plnou znalost všech dvanácti dimenzí, jak teoreticky, tak empiricky, pohybujíce se v nich podle libosti. Takže byli schopni cestovat a stěhovat celá nebeská tělesa jak v mezích jakéhokoliv vesmíru, tak i přes různé dimenze a do úplně jiných vesmírů, galaxií a slunečních soustav. Těmito prostředky byli schopni dopravit a doplnit na vaši planetu jakékoliv ideje a výsledky svého genetického experimentování a inženýrství.

 

Jakmile se takto zařídili v pro sebe vhodné pozici, pustili se do druhé řady genetického experimentování. Jak si vzpomínáte, záležitostí první řady pokusů bylo, aby se na svět přivedli lidé ne přímo daní Nejvyšším, ale pomocí zvláštního genetického biklonování s četnými variacemi. V druhé sadě pokusů bylo experimentování zaměřeno na vývoj živých, myslících a cítících entit, jež by se hodily k zobrazení plné povahy negativního stavu a pro prokázání faktu, že ty či ony duchovní principy nejsou buď nutné k produkci života, nebo nejsou odvozeny z Nejvyššího. Tato idea však se mohla uskutečnit jen s jednou podmínkou: Vše se mělo udat v BLÍZKÉM sousedství pozitivního stavu.

 

Jeden z hlavních důvodů, proč pseudotvůrci umístili vaši planetu v tak podivné pozici, bylo umožnění kontaktu se členy pozitivního stavu ve formě a za okolností vzájemného PROMÍCHÁVÁNÍ SE, nikoliv odloučenosti. Rozhodováním o tom, za jakých podmínek se lidé mají rodit na této planetě, podařilo se pseudotvůrcům ZAJMOUT některé členy pozitivního stavu a v mnohých případech i přetáhnout je na čas na svou stranu. Potřebovali nový genetický materiál, VZATÝ z pozitivního stavu. Čím je nový materiál silnějším, tím manifestace nové negativní formy je zlořádnější a vytrvalejší. Dalším důvodem pro toto podivné umístění planety Nula bylo ukázat pozitivnímu stavu, že negativní stav je schopen vlastního nezávislého života a jak početní jsou jeho následovníci. Bylo to pro ně věcí soutěživosti. Negativní stav neustále konkuruje pozitivnímu stavu. Nemůžete soutěžit s někým, jestliže ten někdo nemůže vidět vaše výdobytky, ať jsou jakékoliv (připomíná mi to „výkladní skříně“ socialismu, např. JZD Slušovice – pozn. zpracovatele). Ovšem v této soutěži jde o LIDSKÉ DUŠE. Toto bylo a je povoleno Pánem Ježíšem Kristem za účelem, jenž byl dříve vysvětlen.

 

V procesu druhé várky experimentování byly vyvinuty a naprojektovány rozmanité životní formy rostlinstva a živočichů, aby se objevily na planetě Nula. Úmyslně napodobili evoluční proces. Z toho můžete vidět, jak darwinovská evoluční teorie je MYLNÁ (je to další z tisíců ovládacích programů lidské mysli od pseudotvůrců – Sil temna – pozn. zpracovatele). Evoluční teorie je založena na chybném vědeckém pojetí. Darwin a jeho následovníci měli za to, že druhy se vyvíjejí procesem přírodního výběru, aby se přizpůsobili podmínkám, existujícím v různých prostředích planety za účelem přežití nejsilnějšího a nejzpůsobilejšího. Myšlenka evoluce je správná v tom smyslu, že rozličné životní formy byly pseudotvůrci vytvořeny, vyzkoušeny a vyřazeny jedna za druhou. Prováděli genetické pokusy tak dlouho, až přišli na nejvíce žádoucí a nejvýhodnější podmínky na této planetě, podmínky nejvhodnější pro PROVEDENÍ JEJICH PLÁNU. Něco jako přírodní výběr NIKDY neexistovalo. Vše bylo pečlivě naplánováno. Pojetí přírodní selekce je dosud nejbláznivější nápad v hlavách vašich učenců.

 

Pokud si vzpomínáte, byla vaše planeta původně, než došlo k aktivaci negativního stavu, obydlena pouze pozitivními životními projevy. Neexistoval tenkrát žádný druh dravců, ani jedovatých, zlořádných usmrcujících zvířat a rostlin. Živočichové a rostliny byli v podstatě blahodárně kladnými. Byli však všichni zničeni během dimenzionálního přemístění vaší planety. Ale jejich genetický materiál byl zachován. V průběhu mnoha miliónů let experimentování vyzkoušeli pseudotvůrci v procesu křížení mnohé kombinace rozmanitých životních forem – mnohé byly úspěšné a mnohé úspěšné nebyly. Ponechaly ty, co byly zdaření, a užili je pro další křížení. Zničili to, co se nepodařilo (něco z těchto procesů ale bez dalších důležitých souvislostí je např. v knize Ivo Wiesnera „Předpeklí ráje“ – pozn. zpracovatele).

 

Vyhlazení a zmizení různých druhů živočichů na vaší planetě nebylo důsledkem přírodních či kosmických katastrof, jak by vědci rádi věřili. Ani to nebylo následkem působení ze strany lidí, jak tomu je v přítomné době s vyhubenými zvířaty rukama lidské chamtivosti a stupidity. Tak zvané přírodní katastrofy a typické lidské chování byly přivedeny do plodnosti pseudotvůrci a některými dalšími procesy v peklech s tím, aby se docílila DESTRUKCE zmíněných DRUHŮ, NEHODÍCÍCH SE PRO JEJICH ÚMYSLY. Nynější pokračující hubení některých druhů má hlubší duchovní souvztažnost (hubí je fabrikáty pseudotvůrců – pozn. zpracovatele). Druhy dávno zmizelé i ty, co zmizely ne tak dávno, spolu s těmi, co postupně mizí, mají být odstraněny dříve, než dojde k úplnému vítězství negativního stavu na vaší planetě. Ty druhy jsou souvztažnostmi nevhodné oddanosti a sklonů, které vyčerpaly svou užitečnost. Proto jejich pokračování by bylo překážkou a porušováním tohoto závažného procesu – plné vítězství negativního stavu na planetě Nula. Musíte si uvědomit, že jakmile určitý stav nebo sklon či cit či emoce nebo element myšlení nejsou již déle udržitelné, pak se musí odstranit. Jinak by nic nemohlo dojít k dozrání, jak v pozitivním, tak v negativním smyslu. Ve chvíli, kdy dojde k jejich odstranění, všechny s nimi souvztažící životní formy a elementy přestanou existovat. Takto dovedli pseudotvůrci vyhladit všechny nevhodné druhy z povrchu vaší planety před tím, než by z nich vzešly trvale úspěšné výsledky. (Není nahodilé, že po tomto zdařilém díle nedocházelo k žádnému dalšímu evolučnímu vývoji na vaší planetě. Zastavil se právě v  době.) A takto dosahují současně působící síly negativního stavu svých cílů v tomto ohledu. Prostřednictvím svých vlastních agentů na vaší planetě vyvolávají proces eliminace čehokoliv nebo kohokoliv, co neslouží jejich záměru.

 

 

FABRIKACE JESKYNNÍHO LIDSKÉHO TVORA A JEHO MODERNÍHO POTOMSTVA

 

Tak došlo k tomu, že v procesu experimentování podařilo se pseudotvůrcům získat podivného hybrida, jehož vzorce chování byly v rozporu se vším, co bylo pozorováno u živočichů pozitivního typu. Účelem zde bylo zfabrikovat zvěř, ptáky, hmyz, ryby, rostliny a plody atd., které by odrážely ve svém chování zlořádnost, útočnost, násilí, strach, jedovatost a pud zabíjení. Žádné takové zvíře, ani pták, ani hmyz, ryba, rostlina nebo plody atd. do tohoto časového úseku NEEXISTOVALY. Tomuto typu chování vaši veterinární a sociální psychologové rádi dávají nálepku „instinkt útoku nebo útěku“. Jakmile se pseudotvůrcům podařila produkce těchto protivných životních forem, ihned je uvrhli na vaši planetu pro ilustraci. Z jednoho velmi zvláštního živočicha se zmíněnou přirozeností, vlastně z jeho genů, zfabrikovali nekonečný počet hybridů, rozmístili je všechny na planetě Nula, aby viděli, jak dobře se hodí pro splnění KONEČNÉHO CÍLE – FABRIKACI JESKYNNÍHO LIDSKÉHO TVORA A JEHO MODERNÍHO POTOMSTVA. Tato experimentace vyvrcholila ve FABRIKACI TVORA PODOBNÉHO OPICI, který se stal vhodným PROTOTYPEM vývoje nyní existující formy lidského těla.

 

V průběhu tohoto experimentování a křížení byly zfabrikovány rozmanité životní formy jak inteligentního, tak i neinteligentního rázu. Některé z nich byly prapodivné. Ne všechny byly zachovány na vaší planetě. Většina inteligentních životních forem, nevyhovujících podmínkám na vaší planetě, byla umístěna jinde. Je třeba si totiž uvědomit, že jednou utvořená či zfabrikovaná sentientní životní forma – a to nehledě na to, jakými prostředky – pozitivními či negativními, pak navěky nemůže být zničena. Pouze nesentientní životní formy mohou být – a často jsou – zničeny. Inteligentní životní formy, formy schopné pojetí pojmu „já jsem“, mají v sobě ŽIVOTNÍ ENERGII, jež původně byla UKRADENA u Nejvyššího (v případě negativních životních forem). V té energii je přítomnost Pána Ježíše Krista (který tenkrát byl Nejvyšším). Díky této přítomnosti takový život nikdy nemůže být zničen. Je to pramen a možnost spasení všech v negativním stavu a pro obrácení do stavu pozitivního (také někteří Vesmírní lidé, mající s námi částečně společné předky, se dokázali vymanit z negativního stavu, ale procesem dlouhodobé konverze – duchovním růstem - se zpět transformují k dokonalým nehmotným bytostem v blízkosti Stvořitele našeho milovaného – pozn. zpracovatele).

 

Takto Božská prozřetelnost Pána Ježíše Krista zajistila těmto zvláštním inteligentním životním formám místo, stav a podmínky, jež vyhovují jejich přirozenosti. Jak jistě víte, lidské pohádky obsahují mnoho příběhů o divných a podivných tvorech, mluvících zvířatech, rostlinách atd., a to jak povahy pozitivní, tak i negativní. Obsah těchto příběhů je fakticky čerpán z tehdy existující skutečnosti (procesu výše uvedených experimentací).

 

Někteří z těchto tvorů zfabrikovaných pseudotvůrci byli příliš pozitivní nebo uvědomělí, jiní ne dosti nevědomí, nebo příliš důvtipní, či zas příliš jednostranně zlí pro záměry pseudotvůrců. Tvorové převážně pozitivní byli vyzvednuti z negativního stavu a umístěni na planetách uprostřed říše pozitivního přírodního vesmíru, kde se mohli vyvíjet zcela v souladu s principy duchovní progrese. Tvorové na jiném krajním pólu obývají rozmanité oblasti zóny vymístění a pekel, kde mají za úkol neustále fabrikovat nové typy zla a nepravd ve všech možných formách a stavech.

 

Tedy v průběhu těchto kriticky a osudově závažných experimentací byl použit princip hybridizace. Z genetické pamětní banky i z jiného materiálu sentientního inventáře zděděného po prvních lidech, žijících na planetě Země, před tak zvaným Pádem, byly použity dva elementy. V prvním kole pokusů byly vyzkoušeny různé kombinace s fúzí jednoho či druhého genu a geny vzatými z protichůdných elementů. Účelem této experimentace bylo přijít na takovou fúzí spojenou kombinaci, jež by dovedla potlačit všechny pozitivní duchovní principy, vzpomínky, city, emoce a zážitky. A která by také potlačila smysl pro jednotu, jednotnost a harmonii všech principů femininity a maskulinity, lásky a moudrosti, dobra a pravdy, jakožto i všech jiných duchovních principů. Tato represe měla být takového rozsahu, aby hybrid, takto prošlý fúzí, vůbec si jich nebyl vědom a přitom přece jen měl zachovaný smysl pro „já jsem“ a byl zcela inteligentní, schopen se učit a do určité míry též vynalézavý a tvořivý.

 

Toto se nakonec podařilo provést. Dalším krokem bylo vytvořit takové podmínky, v nichž by duch a duševnost nově vyvinutého, fúzí připraveného křížence, mohly být POLAPENY VE ZVLÁŠŤ UZPŮSOBENÉM TĚLE, KTERÉ BY ZNAČNĚ OMEZILO MOŽNOST PLNÉHO PROJEVU DUCHA A DUŠE V NĚM ULOŽENÝCH, ČÍMŽ BY SE STALY ÚPLNĚ ZÁVISLÝMI NA TĚLE PRO PŘEŽITÍ V POZEMSKÉM DUCHOVNÍM, DUŠEVNÍM A FYZICKÉM OVZDUŠÍ (uvědomte si prosím, že většina lidí své životní projevy považuje za přirozené, dané od Boha či od přírody, vůbec nechápe, že většina našich životních projevů – negativní myšlenky a jednání jsou produktem pseudotvůrců, a lidé svým potlačeným nitrem – 5 % v akci – pozitivního nedělají téměř vůbec nic ze své svobodné vůle ! – pozn. zpracovatele).

 

Pokusnou otázkou zde bylo:

 

CO BY SE STALO, KDYBY DUCH – NEJNITERNĚJŠÍ DUCHOVNÍ MYSL,

OBSAHUJÍCÍ POZITIVNÍ IDEJE ŽIVOTA I VŠECHNY POZITIVNÍ DUCHOVNÍ PRINCIPY,

A DUŠE – VNITŘNÍ MYSL, OBSAHUJÍCÍ VŠECHNY KLADNÉ ASPEKTY

VĚDOMĚ UVĚDOMĚLÉ DUŠEVNOSTI,

BYLY VLOŽENY V ŽIVOČIŠNÉ TĚLO A ZVÍŘECÍ DUŠEVNOST,

SESTÁVAJÍCÍ Z HRUBÝCH EMOCÍ, NEINTELIGENTNÍCH INSTINKTŮ A PUDŮ,

ZALOŽENÝCH NA PRIMITIVNÍCH POTŘEBÁCH PŘEŽITÍ A ROZMNOŽOVÁNÍ

BEZ JAKÉKOLIV DUCHOVNÍ UVĚDOMĚLOSTI ČI SCHOPNOSTI VYVINOUT POJETÍ „JÁ JSEM“ ?

 

Jak si vzpomínáte, v této době pseudotvůrci již úspěšně vyvinuli opici podobného tvora, jenž sloužil jako prototyp k tomuto účelu (to bylo před více než 7 milióny let – pozn. zpracovatele). V něm se plně rozvinuly všechny negativní aspekty chování a duševnosti, hrubé síly a agrese, zabíjení a ničivosti, strachu a bojovnosti, bezohledného zachování druhu a územní dominance a - což je nejhlavnější – směřování všech pudových činností navenek, k zevnějšku. V něm se zajistilo plození způsobem zevním, bolestným a nebezpečným, bez účasti jakýchkoliv duchovních principů. V této fázi experimentování byla zkoušena kombinace genů víceméně úspěšně. Účelem bylo vytvořit podmínky, v nichž by pozitivní, niterné, duchovní aspekty sentientního ducha a duševnosti byly úplně potlačeny a zablokovány do nejzazšího možného stupně (čili ne zcela – to není možné – pozn. zpracovatele), avšak aby byly přitom dostatečně přítomny, dávajíce vědomí „já jsem“. Toto temné vědomí „já jsem“ mělo dát určitý stupeň pocitu odlišnosti od jiných životních forem; a také motivaci vyvinout dostatečně vysokou úroveň inteligence a tvořivosti k službám toho záměru, pro který tyto podmínky byly vyvinuty pseudotvůrci (v míře zla a nepravd proti tomuto byl Hitler malým, nechodícím a nemluvícím dítětem – pozn. zpracovatele).

 

Je očividné, že tento tvor, sloužící jako prototyp, sám o sobě, bez jakékoli směsi genetického materiálu, vzatého ze sentientních životních forem, byl jen dalším tupým zvířetem, neschopným zobrazit následky aktivace negativního stavu. Tentokrát se pseudotvůrcům již podařilo vypěstovat tvora z idejí „čistého“ zla a nepravd. V genech toho tvora nezbylo již nic z pozitivního stavu dobra a pravdy. Toto bylo konečným cílem. Nyní tedy mají pseudotvůrci vhodný genetický materiál, se kterým mohou experimentovat jeho kombinováním s genetickými elementy, již dříve prošlými fúzí, znovu uspořádanými a přestavěnými, elementy, pocházejícími z ženské a mužské genetické banky. Provedli tudíž fúzi sentientního hybrida s genem opici podobného tvora, čímž se vyvinula nová hybridní životní forma, která dosud neexistovala. Nový hybridní tvor byl tím příslovečným jeskynním člověkem (měl by se ve skutečnosti nazývat jeskynním lidským tvorem, aby se tak naznačilo, že jde o zcela jinačí, dosud neznámou sentientní životní formu). Pseudotvůrci nasadili tento výtvor na planetě Nula (vaší planetě), pečlivě sledovali a ovlivňovali jeho vývoj v průběhu celé historie vaší planety (to bylo před 4 milióny let a trvá to dosud – pozn. zpracovatele).

 

Budiž zde zdůrazněno, že bylo by omylem předpokládat, jako by pseudotvůrci nasadili na povrchu vaší planety jen jednoho či dva takové nově vyvinuté hybridy – sentientní tvory. Pamatujte si, že v té době již byla zdařile rozštěpena planetární pevnina na několik kontinentů. Zfabrikovali tudíž tisíce a tisíce takových tvorů a umístili je na rozličných kontinentech a ostrovech, aby se tak dal popud k rozvoji různých variací kultur a kmenů schopných zvěčňovat negativní stav v rozmanitých modech a podmínkách. Současně modifikovali tohoto prototypního, opici podobného tvora, učinivše z něj úplnou opici, jak ji znáte na vaší planetě, a souběžně s novým hybridem ji též nasadili na vaší planetě. Nasazení této opice bylo dvojí. Jedním bylo ve zpátky jdoucím čase. Opice se objevily v různých pečlivě určených stádiích zdánlivě evolučního rázu, před statisícem nebo i pár milióny lety, než došlo ke skutečnému nasazení nové hybridní sentientní formy – lidských tvorů. Druhý způsob bylo simultánní promítnutí.

 

OKLAMÁNÍ VĚDCŮ ZKOUMAJÍCÍCH VZNIK ČLOVĚKA

 

Účelem první projekce bylo založit vědecké podvodné napálení, které by u pozdějších učenců vytvořilo dojem, že lidští tvorové se vyvinuli v přírodě, evolučně z opic, a že nebyla do toho zapletena žádná zevní božská moc. Tím by se došlo k závěru, že původ lidských tvorů není v Bohu, ani v duchovních principech, nýbrž je výsledkem šťastlivé kombinace rozmanitých přírodních částic, atomů, molekul a prvků, čímž se nakonec umožnil vznik vědomého vnímání. V tomto ohledu tedy rozumovost a sebeuvědomělost nevycházejí z jakéhosi Absolutního stavu inteligence a Vědomí, nýbrž z mrtvých elementů hmoty.  Je-li tomu tak, pak neexistují ŽÁDNÉ niterné duchovní principy. A existují-li, pak nejsou původním zdrojem sentientního života, ba vlastně žádné formy života, jen jakýmsi bezpříčinným DOPROVODEM života. Duchovní principy samy o sobě by mohly vznikat z neduchovních kombinací mrtvých elementů. Podobný závěr je nevyhnutelný, vezme-li se v úvahu výše uvedené.

 

Tedy NYNĚJŠÍ LIDSTVO na vaší planetě není ničím jiným, než SPECIÁLNÍM HYBRIDEM,

ZFABRIKOVANÝM PSEUDOTVŮRCI za tím ÚČELEM,

Aby se ZOBRAZILY DŮSLEDKY, VÝSLEDKY A NÁSLEDKY AKTIVACE NEGATIVNÍHO STAVU

A ABY SE PROKÁZALO, ŽE NENÍ TŘEBA ŽÁDNÉHO BOHA ANI DUCHOVNÍCH PRINCIPŮ

KE ZRODU SENTIENTNÍHO ŽIVOTA.

 

V průběhu experimentace s tímto novým sentientním hybridem – lidskými tvory – jedním z hlavních principů bylo DOCÍLENÍ ÚPLNÉ ODLUKY A NEVĚDOMOSTI JINÉHO SENTIENTNÍHO ŽIVOTA V MULTIVESMÍRU I V JAKÝCHKOLIV JINÝCH DIMENZÍCH MIMO VLASTNÍ PLANETU A VESMÍR. Toto bylo ŽIVOTNĚ ZÁVAŽNOU PODMÍNKOU, kterou bylo nutno ustanovit, aby tito tvorové byli zcela izolováni od jakékoliv objektivní informace ohledně jiných sentientních forem, jiných dimenzí a multivesmíru obecně, zvláště pak od PRAVÉ znalosti jejich původu, jakožto i nevědomého uvědomění si existence pozitivního stavu – pravého Stvoření.

 

Toto bylo docíleno fabrikací hmotného těla z genů prototypního opici podobného tvora s nepravými modifikacemi. Do toho těla byly vloženy pomocí fúze značně pozměněné geny, vzaté z genetického fondu sentientních životních forem. V procesu té fúze a hybridizace byly všechny pozitivní, duchovní aspekty těch sentientních životních forem zapouzdřeny v speciálně vyhotovených genetických „nádobách“, blokujících většinu jejich obsahu. Pouze PRAMALÝ, NEKONEČNĚ MALINKATÝ OTVOR BYL PONECHÁN, ZCELA OMEZEN NA PROSAKOVÁNÍ ŽIVOTNÍ ENERGIE, která neustále oživuje to tělo (viz obrázek 2 předchozího sdělení 1139 – pozn. zpracovatele). Pseudotvůrci velmi dobře věděli, že chtěli-li dovolit přítomnost sentience v tom nově vyvinutém kříženci, pak bylo nutno ponechat neporušenými některé duchovní principy té sentience. Jinak by se minuli cílem. Avšak pomocí velmi zamotané a složité genetické i jinačí, korespondenční manipulace a kombinace, se jim úspěšně podařilo v genu sentience zablokovat vědomí duchovnosti, jen se z něj vysává životní energie bez uvědomění si, co je pravým zdrojem té energie. Navíc vybudovali pseudotvůrci z genetického materiálu toho prototypního tvora a z výsledků velmi složitého přeuspořádání duchovních korespondencí další geneticko-duchovní nádobu, jež v sobě uzavřela pravou duševnost, obsaženou v elementech, přišlých ze sentientních životních forem. Ta duševnost ve svém původním stavu byla velmi pokojná, něžná a laskavá a nikdy nemohla zplodit vražednou násilnost, útočnost, nenávist, ani žádné jiné záporné emoce, pocity, myšlenky, postoje a chování, tak hojně přítomné na vaší planetě.

 

Tak se stalo, že tato kladná duševnost byla zakryta zmíněnou nádobou s ponecháním malinkatého otvoru, jenž dovolil pozměněný přenos životní energie z duchovní sféry těch sentientních genů a umožňující zachování duševní uvědomělosti nově vyvinutého hybrida – lidských tvorů. Nakonec další, jiná genetická nádoba byla použita pro zapouzdření obsahu vnější mysli pravých sentientních životních forem. Z idejí těchto forem bylo vybudováno hmotné tělo pro manifestování duchovních idejí vlastního ducha a duše zevním chováním, vnějšími vztahy a postoji. Uvědomělost této zevní formy byla úplně zablokována, tak, aby současná lidská bytost nemohla poznat, co je být a pociťovat a vypadat jako pravá sentientní bytost v opravdové fyzické formě, vytvořené z ryzích pozitivních elementů lásky a moudrosti.

 

A znovu byl ponechán nesmírně malinký otvůrek pro proudění životní energie z nejhlubší niternosti přes vnitřní oblast do nejzevnějšího území těla, aby jej tak zachovávala při životě a fungujícím. Jakmile se toto provedlo, byl vyvinut zvláštní genetický a souvztažnostní obal z elementů negativního stavu, do něho byly uloženy pravá nejniternější duchovní mysl, pravá vnitřní mysl a pravá vnější mysl, odvozené z genů sentientních životních forem, oddělující je od těla a od tělesné vědomosti si jich. Pouze infinitesimálně nepatrné spojení bylo ponecháno mezi nimi a hmotným tělem, jež bylo omezeno na pouhé přijímání životní energie pro zachování jakéhosi stupně životnosti v tom těle (opět viz obrázek 2 předchozího sdělení 1139 – pozn. zpracovatele).

 

V dalším kroku byly mezi tělem a tím obalem, obsahujícím pravou sentientní mysl, nyní rozdělenou na tři rozdílné oblasti nejniternější, vnitřní a zevnější, vytvořeny z genetického a jiného souvztažnostního materiálu toho prototypu zvířecího tvora na úrovni každé nádoby tři zřetelně odlišné pseudomysli. Tedy na úrovni Nejniternější duchovní mysli, zapouzdřené v té geneticky a negativně uzpůsobené duchovní nádobě, byla vybudována niterná pseudomysl. Byla umístěna v její okružní blízkosti, aby tak úplně obklíčila zmíněnou nádobu a zajistila zachycení všeho, co by prosakovalo ponechaným malinkým otvorem, a vše prověřila dříve, než by došlo k prozrazení nějaké informace škodící jsoucnu a bytí negativního stavu. Obdobné napodobeniny byly zbudována a uloženy kolem pravé vnitřní i pravé vnější mysli.

 

Máte zde tudíž, vrstva na vrstvě, OCHRANU, zřízenou proti proniknutí čehokoliv vskutku duchovního a pravdivého z nyní separované a izolované opravdové sentientní mysli nebo přicházejícího přes ni. Jak můžete vidět, účelem zde bylo separovat a izolovat JEDNU sentientní mysl, jež sestává ze tří vlastních aspektů, a vytvořit TŘI rozličné mysli, které mají být izolovány a odloučeny jedna od druhé do nekonečna. Zapamatujte si, že pravou povahou negativního stavu je budovat vše na principech ROZLOUČENOSTI A IZOLACE.

 

V pravém Stvoření NEEXISTUJE taková separace a izolace. Sentientní mysl všech čijících entit v pozitivním stavu Stvoření a jeho multivesmíru je úplně a cele SJEDNOCENA. Je to JEDNA MYSL, jež se projevuje ve třech ASPEKTECHnejniternějším, vnitřním a zevnějším. Toto uspořádání je obrazem pravé přirozenosti Stvořitele – Pána Ježíše Krista. S takovým uspořádáním by však negativní stav nikdy nemohl dojít svého uzrání. Dokud tam je jednota a jednotnost mysli, plná vláda patří pozitivnímu stavu. TOTO JE PRAVÁ POVAHA POZITIVNÍHO STAVU. Aby se mohl negativní stav aktivovat, bylo nutno se odchýlit od tohoto uspořádání. Vzpomeňte si, prosím, že prvním krokem ve směru aktivace negativního stavu bylo rozdělení jedné androgynní (obojpohlavní) formy na dvě (jednopohlavní) tělesné formy – jednu ženskou a druhou mužskou. Plné odůvodnění pro tuto separaci, jakožto i pro to, proč sentientní život na původní planetě Země musel začít v androgynní formě, bylo zjeveno a pěkně vysvětleno v knize „Základy lidské duchovnosti“. Není zapotřebí, aby se tyto důvody uváděly zde.

 

Z toho vysvítá, že aktivace negativního stavu je ve skutečnosti procesem postupné separace různých duchovních principů z jejich soudržné celistvosti a jednoty s následnou odlukou jejich schránek sentientní mysli. Každý duchovní princip se všemi svými nekonečnými odvozeninami má svou specifickou schránku v sentientní mysli. Tím, že je schopna přijímat a obsahovat každý princip s jeho svérázností, drží se sentientní mysl na živu. Žádný jiný zdroj života neexistoval, není a nikdy nebude existovat. A protože všechny pravé duchovní principy jsou odvozeny z pravé Přirozenosti Pána Ježíše Krista, neexistuje žádný jiný zdroj života mimo Pána Ježíše Krista. Tímto se Pánem Ježíšem Kristem slavnostně prohlašuje, že tento výrok je Absolutní pravdou.

 

Odloučením a odštěpením těchto duchovních principů od jejich sjednocujícího Zdroje je možné jejich PŘEKRUCOVÁNÍ, PRZNĚNÍ A FALŠOVÁNÍ. A teď tedy nemají žádné spojení s tímto Zdrojem. Nemožnost tohoto spojení dovoluje pak to, že zmatek a nesprávný výklad jejich obsahu se stává realitou. Tímto aktem je provedena separace a izolace specifických schránek v sentientní mysli. Čímž ve skutečnosti došlo k vyvrcholení a úplnému odloučení a rozdělení jedné sentientní mysli na tři různé, oddělené mysli. Nicméně tato separace a izolace sama o sobě, i když nesmírně vítána pseudotvůrci a nutná pro jejich konečný cíl, přece jen nebyla pro něj dostatečná. K jejich zármutku je zde stále ta vrozená, vštěpená tendence různých aspektů a schránek sentientní mysli vyhledat dřívější stav a navrátit se do tohoto stavu jednoty, jednotnosti, soudržnosti a celistvosti.

 

K zajištění toho, aby separace a izolace této mysli trvala do nekonečna (absolutně nutná podmínka, má-li negativní stav přežít), vybudovali pseudotvůrci výše popsané genetické a souvztažnostní nádoby a bloky, které obklopují každou mysl odděleně. Navíc vytvořili jeden povšechný genetický a korespondenční obal, jenž odlučuje celou mysl se svými třemi úrovněmi od ostatního těla. A nejen to: Ještě z genů toho zvířete, jimi tak vhodně zkříženého, zfabrikovali tři zcela rozličné pseudomysli, jimiž obklíčili pravou sentientní mysl v jejích třech aspektech. Avšak ani toto uspořádání nebylo dostatečné pro zachování života negativního stavu.

 

V následujícím stádiu svých experimentací pseudotvůrci vytvořili a oživili nový druh bytostí zvaných STRÁŽCI. Tito strážcové byli umístěni v blízkosti každé úrovně – u Nejniternější duchovní mysli, u vnitřní mysli a u zevnější mysli – aby ZABRAŇOVALI JAKÝMKOLIV ZMĚNÁM v záležitostech lidské mysli. Funkce těchto strážců byla popsána v páté kapitole této knihy. LEGIE DÉMONŮ velí těmto strážcům, aby tak bylo zajištěno, že náležitě střeží status quo. Tito strážcové se nazývají „STÍNY“ a „STINNÉ POSTAVY“. Nyní můžete vidět, v čem spočívá rozumové zdůvodnění transformačního procesu, jak byl vylíčen v předešlé kapitole. Též z toho můžete vidět, proč sekvence ve zjevování těchto kapitol je, jaká je. Každá kapitola čerpá z myšlenek předchozí kapitoly. Je zde duchovní logika. (Kniha Nové zjevení Pána Ježíše Krista650 stran ve 30 kapitolách a zde v „Rozhovorech“ pro zdůraznění nejdůležitějších a nejaktuálnějších faktů přepisuji jen to, co lze v krátké době učinit – pozn. zpracovatele.)

 

Proces separace a izolace, na němž byl negativní stav vybudován, není omezen výše popsaným uspořádáním. Zůstal tu jeden krok, osudově závažný, jenž bylo nutno dokončit. Bylo zapotřebí připravit plán pro globální separaci a izolaci forem od ostatních končin Stvoření a od zóny vymístění. Tento druh odluky a izolace je něco nevyhnutelného, chcete-li se, aby lidští tvorové na vaší planetě byli udržováni v nevědomosti ohledně pravé povahy Stvoření a zóny vymístění.

 

Shora vylíčeným uspořádáním byl ustanoven stav neustálé ignorance a nevědomých procesů. Neznalost a nevědomé duševní pochody jsou životní pohonnou láskou pro zvěčňování negativního stavu. Jimi se trvale zajišťuje, že veškeré poznávání přichází ne ve směru z niternosti, nýbrž zvenčí. Nevíte-li nic o své niterné, duchovní přirozenosti, pak se budete obracet navenek, budete poučováni zvenčí, věříce, že cokoliv je vám řečeno jinými zkušenějšími zevnějšími autoritami, je pravda. Tato situace je však omezena pouze na planetě Nula.

 

Z toho důvodu byla planeta Nula ponechána v úplné izolaci a separaci od ostatních oblastí své Galaxie a Vesmíru. Lidské tělo bylo vytvořeno z genů zvířete pomocí speciálního genetického inženýrství. A tělo toho zvířete, na druhé straně, bylo učiněno z elementů zóny vymístění. Tyto elementy byly zhmotnělými a zkonkretizovanými odvrženými duchovními idejemi sentientních entit pozitivního stavu, jež odmítly přijmout jejich obsah a jednat dle něho. Pokud si vzpomínáte, obsahem těchto idejí byl výběr ve věci prohlášení a víry, že život nevychází z Pána Ježíše Krista (dříve Nejvyššího) ani z jeho/Jejích duchovních principů, nýbrž z něčeho a někoho jiného. Tyto odvrhnuté ideje – opaky se všemi důsledky jejich možné aktivace ustanovují život zóny vymístění. Z nich byl prototyp – živočich zfabrikován. Tedy ve skutečnosti bylo lidské tělo, které je tělem zvířecím, zfabrikováno pseudotvůrci v modifikované formě, z negativních antielementů zóny vymístění. K těmto ohraničujícím elementům byly přidány prvky planety Nula, a tak došlo k hybridizaci zcela nového, nanejvýš omezeného typu těla. Nic podobného dříve neexistovalo. Do toho hybridizovaného těla byly vloženy, způsobem shora popsaným, dva elementy, které prošly fúzí, a které patřily sentientním životním formám.

 

Kvůli tomuto uspořádání byly duch života a jeho duše vhodně polapeny v tom nesmírně omezeném a omezujícím těle; a nemohou se z něho dostat ven jinak, než jeho zabitím, nebo opotřebením, anebo když samo umře. Každý pohyb ducha a jeho duše tedy zcela závisí na činnosti toho těla.

 

OMEZENÍ LIDSKÉHO TĚLA

 

Ale co je zač, toto tělo ?  Jen si všimněte, jak jste omezováni. Chce-li vás duch někam jít, musí brát s sebou to těžkopádné a nepohodlné tělo. Aby v něm přežil, musí duch a jeho duše usměrňovat všechny své činnosti na pečování o tělo. Vaše tělo požaduje velmi zvláštní prostředí, velmi svérázné ovzduší a neustálou, minutu za minutou, péči a ochranu. Máte-li příliš málo nebo příliš mnoho kyslíku, nebo tohoto či onoho chemického prvku, vaše tělo podlehne otravě, bude poškozeno a umře. Jíte-li a pijete-li příliš mnoho nebo málo, vaše tělo trpí a umírá. Běžíte-li příliš rychle či dlouho, vaše tělo se vyčerpá, může se zhroutit a umřít. Spíte-li nebo odpočíváte příliš málo nebo nadmíru, může se zhroutit a zemřít. Jste-li vystaveni extrémnímu horku či chladu, vaše tělo může umřít. Chcete-li cestovat, musíte vymyslet nějaký druh zevnějšího dopravního prostředku, aby se vaše tělo pohybovalo rychleji. Avšak překročíte-li rychlost pohybu, který je pohodlný a bezpečný pro to vaše tělo, pak přežít velmi dlouho nebude moci. Vaše tělo vyžaduje zvláštní druh zemské přitažlivosti, aby se mohlo nosit pohodlně. Velká gravitace ho rozdrtí. Příliš malá gravitace působí pocit nepohodlnosti oslabováním svalového napětí. Lze takto vypočítávat do nekonečna všechny hrubá omezení, jež jsou vlastní vašemu tělu. Přesto vaši učenci bláhově považují funkci těla za zázrak. Div to tedy je, ale ne ve smyslu, jak si to oni myslí. Div divoucí je v tom, že v takovém těle se vůbec může uchovat nějaká jiskřička života. Další komplikací izolovanosti a ohraničenosti je vylučování výměšků. Tento požadavek ovládá rozvrh dne. Nedojde-li k eliminaci jedů, dojde nakonec k smrti těla.

 

Všechny tyto faktory zapříčiňují, že jste úplně zaneprázdněni péčí o tělo a jeho separovaný a izolovaný život.

 

NENÍ ČAS, NEBO JEN VELICE MÁLO NA COKOLIV JINÉHO

MIMO PEČOVÁNÍ O TĚLESNÉ PŘEŽITÍ.

 

TOTO JE TA PRAVÁ PAST NEGATIVNÍHO STAVU.

 

Právě tyto svérázné, podivné a neobvyklé potřeby vašeho těla působí, že se nacházíte v GLOBÁLNÍ A MUTIVERZÁLNÍ IZOLACI. Jen si řekněte, jak daleko můžete cestovat ve Vesmíru nebo v prostoru s tím vaším tělem ?  Jste nuceni si vystavět velmi složitou prostornou loď, v níž by se přesně imitovalo tělesné a mentální prostředí, v němž by vaše tělo mohlo žít se zachováním zdravého rozumu. A jakou pak rychlostí může vaše tělo cestovat ?  Což může překročit světelnou rychlost bilionkrát, aby navštívilo jiné končiny této Galaxie a také se vrátit na rodnou planetu ještě za živa ?

 

Na počátku druhé historické éry tato fyzická izolace a separace nabyla směšných rozměrů. V té době lidští tvorové byli tak primitivní, že cestovali pěšky. Později začali užívat zvířat pro tento účel. Není tomu tak dávno, že Evropané na příklad neměli tušení, že je jakási Amerika nebo že mohou existovat nějací Američané. A američtí indiáni nevěděli, že existují Evropané atd. Tato situace byla záměrně vytvořena, aby se pokračovalo se separací a izolací vašeho rodu co nejdéle. Teprve v posledních dvou desetiletích jste byli schopni letět na Měsíc. A jen se podívejte, jak nemotorně těžký ochranný oděv a jak komplikovaný dopravní prostředek se musel vymyslet, aby vaši astronauti mohli cestovat na Měsíc a zpět !

 

Samozřejmě způsob vlády se mění i u negativního stavu. Tak zvaný vědecký pokrok je přizpůsobován většímu a rychlejšímu rozšiřování negativního stavu až k jeho konečnému a úplnému odhalení. Nicméně, pokud jste v těle takto uspořádaném, pak nehledě na to, do jaké míry jste si vědomi této situace i bez ohledu na to, jak dalece jste duchovně transformováni, musíte počítat s tím tělem. Hmotně a geneticky je odloučeno od ostatních oblastí vaší mysli způsobem shora popsaným. Tato okolnost vždy bude rodit problémy, strachy, úzkost, ustaranost, nemoci a všemožné nepříznivé podmínky, vlastní tomu druhu těla. Z toho důvodu, jak si vzpomínáte, předešlá kapitola končila varováním, že dovršení procesu duchovní transformace ještě nevede k volnosti a vysvobození od této odloučenosti a zmíněného uspořádání. Stále jste ještě uvězněni v těle. Nic se v tomto ohledu nemůže změnit žádnými prostředky až do doby, kdy bude odloženo na stranu a vy v něm již nebudete déle přebývat. Jediným rozdílem v tomto ohledu je, že po prožití duchovní transformace budete – podle dřívější zmínky – schopni mít větší moc nad vlastním životem; budete řídit svůj životní styl ve větší shodě s přirozeností pozitivního stavu. Toto určí, co budou vaše budoucí volby, až se zbavíte tohoto vašeho „zázračného těla“.

 

Musíte si pamatovat, že většina lidských tvorů ve své povšechné a úplné nevědomosti v této oblasti považuje své postavení i situaci, v níž se nacházejí jejich těla, za dění zcela normální. Nic se jim nezdá abnormálním v těchto okolnostech. A proto se zamilovávají do tělesného života a lpí na něm zoufale. Osvojí si určitý životní styl, mentalitu, ba i duchovnost, jež by byla oporou tohoto životního stylu. Úplně se ztotožní se všemi návyky, způsoby a zásadami tohoto života. Proto po smrti těla přetrvají jejich lásky, zvyky a přitažlivosti toho života, které si berou s sebou. Po příchodu do duchovního světa tento druh lidských tvorů (převážná jejich většina) má tendenci odmítnout vše, co není v souladu s osvojeným, známým a blízkým. Takový způsob ulpění a ztotožnění je udržuje stále ve spárech negativního stavu. Proto volí cestu do pekel, kde pokračují na čas, na časy a poločas ve svém oblíbeném, blízce známém a „pohodlném“ životním stylu bez ohledu na to, jak je bídný a záporný. Máte-li v lásce bídu, nešťastnost a zápornost, pak jediný život, který může mít pro vás nějaký smysl, je ten, který je s nimi v souladu. Vše ostatní je přebytečné. Je to věru těžké si představit, že nesmírně velká většina lidských tvorů je zamilována do mizérie, neštěstí a negativity. Důvod pro možnost takového postoje je v tom, že lidé považují tyto nepříznivé stavy za normální a přirozené. Nepociťují to jako bídu, neštěstí a zápornost, nýbrž jako jedině možnou skutečnost, jež jim poskytuje iluzi štěstí, radosti a uspokojení. (Lidé si zatím v drtivé většině neuvědomují tento celkový problém s jejich postavením, stejně, jako v Africe v Sahelu si lidé neuvědomují, že mají hlad, neřeší ten problém, protože jej ještě nerozpoznali – pozn. zpracovatele).

 

Musí se na prvním místě poznat a přiznat, že vlastní životní styl NENÍ to, čím se zdá být. A za druhé musí se pocítit SILNÁ touha změnit status quo. A tady vstupuje na scénu proces transformace. Poskytuje lidským tvorům zjevení o tom, oč ve skutečnosti běží. Tím mohou nabýt moci nad svými životy a výběry. To je připravuje na život v pozitivním stavu, až odloží svá těla, aniž by museli setrvávat do nekonečna v životě negativního stavu někde v peklech. Dává to pocit naděje a radosti nad budoucím splněním příslibu Pána Ježíše Krista. Poskytuje jistotu, že vlastní život na této planetě má smysl, význam a světlou perspektivu. Máte kontrolu nad problémy. Problémy nemají kontrolu nad vámi. Problémy ovšem budou tam stále, pokud žijete v těle, avšak budete jejich pány, nikoliv otroky. A taky budete pány svého života ve směru z nitra na venek. Toto je pravým účelem procesu duchovní transformace. Nad to se nemá do něj nic více vkládat. Chcete-li toho docílit, pak potřebujete jen postupovat podle procedury, popsané v předešlé kapitole této knihy.

 

Teď – když ukončili tuto fázi experimentací (fabrikace lidských tvorů), když ustanovili plnou dominanci negativního stavu aktivovaného po celé zóně vymístění a na planetě Nula, když se stali nepopíratelnými vládci a diktátory ve své doméně – pokročili pseudotvůrci k další fázi experimentování. Tato fáze se týká plánu jimi zamýšleného v době, kdy vaše planeta byla zdařile zalidněna jeskynním člověkem a kdy vývoj lidské civilizace byl na cestě.

 

Někteří z vás mohli by se ptát, proč v tomto okamžiku Nejvyšší neeliminoval negativní stav. Vždyť pseudotvůrci vyhráli a plné odhalení povahy negativního stavu bylo docíleno !  Dvě věci jsou mylné v tomto závěru: Za prvé negativní stav do té chvíle existoval z donucení, nikoliv na základě svobodného výběru. Jak si můžete vzpomenout z deváté kapitoly knihy „Hlavní ideje Nového zjevení“, ničemu se nelze naučit pod nátlakem, pouze svobodnou volbou. Ve skutečnosti nemůže zobrazení důsledků negativního stavu jak se patří nastat, dokud negativní stav není zvolen svobodně jako žádoucí životní styl.

 

V průběhu aktivace negativního stavu byly nutné dvě fáze:

 

Za prvé – sama aktivace. Proces aktivace byl násilný, z donucení. Tvorové, kteří byli zfabrikováni pseudotvůrci, neměli na vybranou, než být negativními. Teprve inkarnace Ježíše Krista jim přinesla možnost volby, čili jinou alternativu.

 

Druhou fází je znázornění důsledků, následků a výsledků té aktivace. Tato druhá fáze nemohla započít před odchodem Pána Ježíše Krista z vaší planety. Je založená na svobodě být negativním.

 

V průběhu počáteční aktivace nikdo ve Stvoření nechtěl si zvolit být negativním ani znázorňovat konsekvence dominujícího negativního stavu. Toto je důvodem, proč jiné plemeno tvorů muselo být zfabrikováno. Těmto tvorům negativní stav byl vnucen jako jediná životní možnost. Jak sami víte, dokonce i v dnešní době mnoho tvorů v zóně vymístění, jakožto i mnoho lidí nemá ani potuchy, že něco jiného existuje, než co mají a co jsou. Když tato situace mezi tvory a lidmi byla ustanovena, došlo k Prvnímu příchodu Pána Ježíše Krista. Jeden z hlavních následků Prvního příchodu Pána Ježíše Krista bylo vysvobodit všechny tvory z donucenosti být negativním, a tak jim dát možnost jiného výběru. Eliminování negativního stavu v tomto stádiu, to jest dříve, než by se prokázal a osvědčil jako vyvolený životní styl, bylo by předčasné a nevedlo by k pravému novému poučení.

 

Druhou mylnou stránkou ve výše položené otázce je, že v té době, před inkarnací Ježíše Krista na vaší planetě, neměl Nejvyšší ve své přirozenosti žádné prvky ze zóny vymístění ani z planety Nula. Bez těchto elementů v Sobě, musel by se Nejvyšší v procesu eliminace negativního stavu objevit v zóně vymístění i na vaší planetě v plné Své esenci i substanci. Kdyby se to bývalo stalo, pak by byla veškerá zóna vymístění i planeta Nula se všemi svými obyvateli náhle, v oka mihu, zničena. Kdyby zóna vymístění měla zahynout, pak neustále odmítané ideje volně zvoleného popírání Boha a Jeho/Jejích duchovních principů by neměly kam padat. Odrazily by se a byly by vrženy zpět na odesílatele a zničily by ho v procesu ANIHILACE. A tak by zahynulo veškeré Stvoření. Stvoření nemůže snést pomyšlení, že by nebylo možné zbavovat se takových představ, a že by se nenašlo místo pro jejich odhození. V takovém případě zmíněné představy by se měly uznat za platné. Idea, že existuje Bůh a je jediným zdrojem života, a představa, že Bůh neexistuje, nebo není jediným pramenem života, nemohou být stejně pravdivé. Avšak, není-li jedna z těchto idejí odhalena a náležitě odmítnuta, nemajíc, kam by spadla, pak se odrazí a uhodí zpátky, vyžadujíc, aby byla považována za pravdivou. V tomto případě musí obě ideje být uznány jako pravdivé. Takové protichůdné přiznání by končilo okamžitým šílenstvím a sebevraždou všech  ve Stvoření.

 

Je jisté, že Nejvyšší by mohl učinit jiné Stvoření, stvořit jiný multivesmír. Pak by se musel celý proces opakovat zas a znovu kvůli bytostní otázce, jež byla formulována v této knize i v jiných knihách Nového zjevení tohoto přenosce. Pán Ježíš Kristus, tehdy Nejvyšší, takto nepostupuje. Z toho důvodu byl Nejvyšším připraven zvláštní Velký plán spasení, který má co činit s obsahem i významem jak Prvního, tak i Druhého příchodu Pána Ježíše Krista.

 

První významná fáze experimentování pseudotvůrců, s jejími četnými podfázemi, byla jen půlkou jejich plánu. Druhá půlka toho plánu byla povážlivější a daleko tajemnější ve srovnání s první polovinou. Plný obsah toho plánu a prostředky, jimiž se docílilo jeho částečného splnění, se nemohou nyní odhalit, ba snad vůbec nikdy. Jen důležité ideje toho plánu mohou být zjeveny (nikoliv však jejich proces).

 

Druhá fáze experimentování byla namířena na vyvinutí zvláštních psychických sil a výdobytků jejich mysli a těla, jež by se téměř rovnaly moci Nejvyššího. Je řečeno „téměř“. Důvodem pro tohle „téměř“ je fakt, že žádný z pseudotvůrců není absolutní. Všichni byli stvořeni. Proto postrádají zkušenost absolutního stavu. Toto by se však mohlo obejít pouhou početností. Zfabrikuje-li se dostatečný počet tvorů s tak obrovskou mocí a kondicí, pak souhrnný součet všech by se mohl rovnat moci Nejvyššího. Babylonská věž (Genese 11:1-9) o tom svědčí.

 

Tedy pseudotvůrci pokračovali se svými pokusy, až se jim konečně povedlo vyvinout zvláštní a neobyčejnou životní formu z nejryzejšího zla, která se téměř rovnala moci ryzího dobra, které je v Nejvyšším. Do této formy vpojili fúzí všechny své vlastní geny se všemi modifikovanými geny z genetického fondu všech životních forem prvních androgynních lidí na vaší planetě. Tato neobyčejná kombinace zrodila nejmocnějšího, nejschopnějšího a nepředstavitelně inteligentního křížence, jaký nebyl, ani nikdy nebude již počat, zrozen či vyvinut. Jakmile toto bylo dokonáno, odhodili pseudotvůrci své dřívější formy a vstoupili do čerstvě vyvinutého hybrida, a tak se vskutku stali „bohy“. (Rozličné lidské mytologie, obsahující vyprávění ze života „bohů“, o jejich pantheonu, moci a nesmrtelnosti a také jak ovlivňovali lidský život, jako na příklad mytologie Řeků a Římanů, jsou odrazem toho, jak se pseudotvůrci stali „bohy“).

 

V takovém novém stavu a v takových podmínkách pokročili pseudotvůrci ve svém plánu cestovat dál v čase zpět, až ke chvíli, kdy ještě NEBYLO započato s uskutečněním Stvoření. Nově hybridizovaní pseudotvůrci věřili, že kdyby dokázali zastihnout Boha DŘÍVE, než jakékoliv sentientní entity existovaly, pak by zůstal bez podpory ze strany Stvoření, pročež by byl více náchylný k porážce, nebo přinejmenším k jednání o podílení se s nimi o Svou moc. Tato situace je vystihnuta v proroctví Izaiáše, kapitola 63, verš 5:

 

         „Rozhlédl jsem se, ale nebylo pomocníka, užasl jsem, opora žádná.

         K záchraně Mi dopomohla vlastní paže, oporou Mi bylo moje rozhořčení.“

 

Slovo „rozhořčení“ v této souvislosti neoznačuje lidskou emoci zuřivosti. Znamená vědomí Absolutní moci Pána Ježíše Krista, která se nedá pokazit nějakým vyjednáváním či transakcemi a negativním stavem, v tomto případě s nově hybridizovanými pseudotvůrci. Ukončení této fáze pokusu vyvolalo inkarnaci Pána Ježíše Krista. Tělesné narození Ježíše Krista na vaší planetě způsobilo, že pseudotvůrci odložili tehdy cestování do zmíněného období. Potřebovali se soustředit na zničení Jeho/Jejího poslání. To poslání OHROŽOVALO celý jejich plán. Takže ta cesta byla vlastně odložena do NEKONEČNA. Povšimněte si prosím, že to nebylo náhodou, že k narození Ježíše Krista došlo právě v době, kdy se pseudotvůrcům podařilo dokončit vlastní negativní transformaci, čili, abychom byli přesnější, svou transmogrifikaci. Též není vůbec nahodilé, že proces narození Ježíše Krista následoval nebo byl paralelou týchž principů křížení, jakých použili pseudotvůrci. Tato paralela může vyvolat dojem, že Nejvyšší si vypůjčil tento proces u pseudotvůrců. Pravdou je pravý opak. Pseudotvůrci použili a přivlastnili si principy života-tvořivého procesu, které ukradli u nejvyššího. Původně byla tato dovednost Stvořitelem dána všem sentientním entitám. Byla zakořeněna v jejich genech. Takže byla pro ně k dispozici v genetickém materiálu, zděděném po prvních lidech, žijících na vaší planetě. Proces tvoření nekonečných odrůd sentientního i nesentientního života je procesem hybridizace.

 

V počáteční fázi je zde idea stvoření a sentientních entit. Tato idea nastává v Absolutní mysli Nejvyššího. Po svém výskytu idea postoupí k promítnutí navenek od té Mysli jako nezávislá, svá vlastní, sentientní životní forma. Jakmile se tato životní forma objeví, začne budovat svou vlastní genetickou zásobárnu. Z té jsou vzaty rozličné geny a jsou zkombinovány s částečkami, emanujícími z životní síly, která sama bez přestání vyzařuje z činností Absolutní mysli Nejvyššího – Pána Ježíše Krista. Kombinace těchto elementů rodí zcela rozdílné sentientní životní formy. A tak to pokračuje dál až na věčnost. Nicméně, žádná z těchto entit neobsahuje přímý Absolutní element, vzatý od Nejvyššího. Jsou původními idejemi Nejvyššího, ale nejsou Nejvyšším (více o tomto předmětu je nalezeno v knihách „Základy lidské duchovnosti“ a „Čtvero pojetí duchovní struktury stvoření“). Byla jenom jedna výjimka z tohoto pravidla – od věčnosti do věčnosti – a to bylo narození Pána Ježíše Krista. V tom narození, jak si můžete vzpomenout z řečeného v druhé kapitole této knihy, byl použit element nejzevnější části Absolutní zevní mysli Nejvyššího, který byl fúzován a zkřížen se dvěma prvky zóny vymístění a planety Nula, které byly vzaty z genů Josefa a Marie.

 

Tato procedura byla nezbytná k zastavení pseudotvůrců. Jediný způsob, jak je zastavit, aniž by muselo během tohoto procesu dojít k něčímu vyhlazení, bylo použití jejich vlastních zbraní, jejich vlastního výtvoru ve formě slabounkého lidského těla, když bylo učiněno božským zvláštním procesem, zvaným divinizace, jak bylo popsáno v druhé kapitole, a s tím tělem – nebo s tím, co s ním souvztaží – vstoupit v jejich doménu a izolovat je od ostatního Stvoření i zóny vymístění. Dělat něco jiného by bylo k ničemu. Toto jsou pravidla zóny vymístění. Nejdříve je nutno zachovat všechny pravidla, aby se získala jejich znalost z první ruky, než by se mělo přistoupit k jejich zdolání a vítězství nad nimi. Každý, včetně Pána Ježíše Krista, má se řídit těmi pravidly. Tím, že předtím neměl žádnou hmatatelnou tělesnou a intimní zkušenost života negativního stavu, nemohl Ježíš Kristus nic dělat, jedině ovšem, jestli by si přál zahubit celé Stvoření (což by, mimochodem, Mu/Jí nikdy nepřišlo na mysl).

 

Proto kvůli spasení veškerého Stvoření a pro konečné úplné a věčné eliminování negativního stavu, rozhodl se Nejvyšší jako Ježíš Kristus sejít dobrovolně do zóny vymístění, žít v těle, původně zfabrikovaného pseudotvůrci, zažít z první ruky, zač je negativní stav, vstoupit do pekel pseudotvůrců a uvěznit je na neurčitou dobu. V průběhu toho činu Pán Ježíš Kristus vzal pseudotvůrcům znalost cestování v čase a oslabil jejich mocné dovednosti, získané s pomocí té tajemné negativní transmogrifikace, jež byla krátce výše popsána. Separoval a izoloval je ve zvláštních podmínkách a oblasti, nepřístupných až donedávna nikomu, dal jim plně pocítit, jak chutná izolace a separace, tak účinně vnucené lidským tvorům, kteří byli jimi zfabrikováni, jakožto i jiným tvorům v zóně vymístění a v peklech. Věru jim to patřilo. Od této chvíle neměli pseudotvůrci absolutně žádný přístup k nikomu a k ničemu a donedávna nikomu nebylo dovoleno, z bezpečnostních důvodů, vstoupit do jejich oblasti. Nikomu není známo mimo Pána Ježíše Krista, jak se k nim dostat a jak se s nimi stýkat. Tato separace byla nutným krokem, aby každý měl příležitost prožívat negativní stav i všechny jeho důsledky dobrovolně, na základě vlastního výběru, nikoliv z donucení. Kdyby pseudotvůrci byli na scéně, taková zkušenost by nebyla možná. Ovládali by situaci a nadále by uvalovali na lidi břemeno negativního stavu. Tímto přítomným stavem však tajemství pseudotvůrců nekončí. Musí dojít k ještě jednomu drastickému kroku dříve, než jejich historie a všechno, co zapříčinili, bude moci natrvalo a navěky skončit. Některé aspekty toho tajemného kroku budou zjeveny v příští kapitole.

 

Ten/ta, co má uši k slyšení a k naslouchání, nechť slyší a poslouchá to, co Pán Ježíš Kristus zjevuje v této kapitole.“

 

 

www.universe-people.cz

 

 

    DALŠÍ  ČÁST  SDĚLENÍ  1141 - 1166  KNIHY  "ROZHOVORY IV."   ZDE ...